Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Kisfiam garantáltan tiszta lett. Betett a kádba, és míg elővadásztam neki a tiszta pizsit, meg pelust, addig ő beleöntött a vízbe fél üveg sampont, és egy flakon fertőtlenítős kézmosót... Mikor bementem, rámnézett, és vigyorogva a hasát dörzsölte, és közölte: Tiszta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. - Mi az abszolút letargia? - Amikor van kivel, van mivel, van hol, de minek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Na igen. Ismerős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Mi a különbség a depressziós és a transzvesztita között? Depressziós: depi vagyok, öngyi leszek Transzvesztita: peti vagyok, gyöngyi leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Mi a különbség a depressziós és a transzvesztita között? Depressziós: depi vagyok, öngyi leszek Transzvesztita: peti vagyok, gyöngyi leszek (Az elsőt ismertem, de így eggyütt nagyon jó ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. (Az elsőt ismertem, de így eggyütt nagyon jó )Így együtt van csak értelme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. -Mért kék a pedofil farka? -...rácsapódott az inkubátor teteje! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Hajjjajj ha már Lost és Dallas mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Kifogja a halász az aranyhalat. - Teljesítem egy kívánságodat, ha visszadobsz. - Hát legyen! Mindig gazdag, szép, fiatal herceg szerettem volna lenni, akit szeret a nép. - Hunyd be a szemed, és mire felébredsz, kívánságod teljesül. ... - Felség, ébredjen, mindjárt Szarajevóba érünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Jaaajj, ez fájt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Kérem szépen no comment... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. - Hogy kezdődik minden pedofil buli? - Lefektetik a gyerekeket...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Ütős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Az igazi sporthírek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. (szerkesztve) A beszédhibás ember találkozik a doktorral: - Do-do-doktorúr, ne-nekem ba-ba-baj van a be-be-beszédemmel, és és így ne-ne-nem tudom dolgo-gozni a fa-farmomon. - Mi a gond? -Ne-ne-nem tu-tudom, be-bahajtani a csirkéket. -De ahhoz hogy behajtsa a csirkéket nem korlátozza hogy beszédhibás. -De-de hát mi-mikor azt mondom h-hogy: Hiss be fe-fele akkor be-bemegy a fele. A vé-végén mikor már 2 csi-csirke van kint akkor is e-e-elmondom hogy hiss be fe-fele, és a-a-akkor egy be-be-bemegy a másik meg ki-kinmarad. E-e-erre azt mo-mo-mondom hogy: Há-hát te meg mi a pi-pi-pi-csáért maradtál kint de akkor már kinn van az összes. Szerkesztve: 2010. Május 24. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Az igazi sporthírek! Levették már Ez a beszédhibás is nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Levették már Hát ez gyorsan ment.....és pont most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Ezt most találtam, elnézést azoktól, akik nem értenek angolul: Three rings are related to marriage: the engagement ring, the wedding ring, and the suffering... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Jaj, bazz, ez most így nagyon kellett lefekvés előtt :D http://www.wimp.com/brushingteeth/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Ezt most találtam, elnézést azoktól, akik nem értenek angolul: Three rings are related to marriage: the engagement ring, the wedding ring, and the suffering... Nagyon elmés, és sajnos sokszor igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Ezt most találtam, elnézést azoktól, akik nem értenek angolul: Three rings are related to marriage: the engagement ring, the wedding ring, and the suffering... Ez marha jó. Még sikerélményem is van mert értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Ez marha jó. Még sikerélményem is van mert értem. Nekem is, mert nem túl bonyolult szöveg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Az állatkert igazgatója büszkén mutatja a vendégnek a közös ketrecbe zárt oroszlánt és bárányt. - Ime, szép példája a békés egymás mellett élésnek! - Csodálatos! És valóban nincs semmi probléma velül? - Az oroszlánnal nincs, de a bárányt időnként cserélni kell! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Édes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Néhány nappal a Teremtés után az Úr magához hívta Ádámot és ezt mondta neki: - Ádám, itt az ideje, hogy hozzáfogjatok a Föld benépesítéséhez. Először is, csókold meg Évát. - Nem tudom, mi a csók. - feleli Ádám. Az Úr röviden elmagyarázza, mit kell tennie. Ádám megfogja Éva kezét, elvezeti egy bokor mögé, kis idő múlva boldogan jön elő: - Ez jólesett. Köszönöm Uram! - Mindjárt gondoltam. Most pedig, simogasd Évát! - Nem tudom, mi a simogatás. Az Úr elmagyarázza, Ádám és Éva visszavonulnak a bokorba. Kis idő múlva Ádám kidugja a fejét: - Köszönöm, Uram, ez még jobb volt. - Most akkor itt az ideje, hogy gyermeket nemzzetek! - Nem tudom, hogyan kell, Uram. Az Úr ezt is elmagyarázza Ádámnak. Ádám eltűnik a bokor mögött, de hamarosan újra megjelenik: - Mi az a fejfájás, Uram? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.