Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Hát ez kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Képrejtvény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Sándor, József, Benedek, zsákban hozza a Meleget!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Ez mekkora már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. (szerkesztve) http://c.wrzuta.pl/wi5730/2e74dad2000f86ee4505a320/0/rasta%20suprise Változnak az idők. Szerkesztve: 2011. Március 21. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Késsssz van banyek :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. http://c.wrzuta.pl/wi5730/2e74dad2000f86ee4505a320/0/rasta%20suprise Változnak az idők. Ilyet a boltban is árulnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Ilyet a boltban is árulnak? Boltban?! Patikában!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. - Mi a különbség egy szingli és egy stabil kapcsolatban élő csaj között? - 15kg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. (szerkesztve) Jómúltkor jelentkeztem hozzájuk, de nem vettek fel. Biztos, mert nem voltam elég radikális, pedig-pedig, mikor-hogy, főleg-akkor. Szerintem ez is vicces, bár érdekelne, hogy Luke hova tette a szimatszatyrot, ami az álarchoz tartozik. Szerkesztve: 2011. Március 23. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. A hódos nagyon nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. How it should have ended széria.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Orosz régészek 100 méter mélyen 1000 éves rézszálakat találtak, és arra a következtetésre jutottak, hogy az 1000 éve élt őseik már kiépítették a telefonhálózatot. Természetesen az amerikaiak sem szerettek volna lemaradni. Hetekkel később szenzációs hírt közöltek az amerikai lapok: 'Amerikai tudósok 200 méter mélyen 2000 éves üvegszálas kábelmaradványokat tártak fel, és arra a következtetésre jutottak, hogy a 2000 éve élt őseik már digitális telefonhálózatot használtak. 1000 évvel az előtt, hogy az oroszoknak hagyományos telefonjuk lett volna.' Egy héttel később újabb hír az újságokban: 'Magyar tudósok 500 méter mélyre ástak le, de az égvilágon semmit nem találtak. Arra a következtetésre jutottak, hogy az őseik már 5000 éve is mobiltelefont használtak'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Hatalmasat szakadtam a telefonoson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Neeee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. (szerkesztve) Megígérem, hogy ez lesz az utolsó, de ezen röhögök fél órája.Lehet alacsonyra raktam a mércét, de nálam az év videója. Szerk:Mondjuk azért eléggé régi. Szerkesztve: 2011. Március 27. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Jézusom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Én már ismertem. Előszörre elég hatásos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Én már ismertem. Előszörre elég hatásos. A csávónak a reakcióján akadtam ki. Nagyon megjátszottnak tűnik. Ennyire senki nem lehet debil. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerintem is erőltetett, de én bizony megijedtem, amikor váltott a képernyő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Én nyakamat merném rá rakni, hogy megjátszott, de eleve úgy állok az ilyenekhez, mintha nem lenne megjátszva és nevetek egy jót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. A csávónak a reakcióján akadtam ki. Nagyon megjátszottnak tűnik. Ennyire senki nem lehet debil. Az SNL-ben volt, ami egyfajta amcsi szkeccs-show, nem is szánták igazinak.Mindenesetre vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Nekem ez a kedvencem 0:35től kezdődik http://www.youtube.com/watch?v=pDUH1Pjl5Sk Nem hiszem hogy meg lenne játszva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. (szerkesztve) Már itt is volt, nem is olyan rég (1-2 hónapja). Mármint a debil faszi. Szerkesztve: 2011. Március 28. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Ez nagyon kész van Rég röhögtem már ennyit és ilyen jót. Vannak azért még az életnek szép pillanatai http://elektronika.vatera.hu/televizio/kepcsoves_hagyomanyos/thomson_100hz_16_9_teve_elado_olcson_1449470108.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. (szerkesztve) Oldie: Nagyon nagy a csávó! Kép Szerkesztve: 2011. Március 31. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Oldie: Nagyon nagy a csávó! Kép Marha jó dumákat nyomtak vele. A kép is marha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. (szerkesztve) Úgy indulunk mint zúgó vihar és úgy áradunk mint a dal! Édes hazánkért a forradalmi pártért, a népért, egy az utunk! A jelszavunk munka és béke! Mi kommunista ifjak indulunk mert bennünk apáink reménye. Szerkesztve: 2011. Április 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.