Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. - Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket. -Do you speak english ? -Yes! -Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Yes, male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer run too fast... Részeg keményen kapaszkodik a kocsma előtti oszlopba, közben kileng merugye a gravitáció, amikor arra megy egy öltönyös, diplomatatáskás úriember szerű úriember. Éppen nagy ívben kerülné a részeget, amikor az megszólal: - Gyerecimbora, igyunkegyet! Az úriember undorodva végigméri: - Én csak akkor iszom, amikor szomjas vagyok! Mire a részeg: - Pfúúúúúúújjjj!!! Mint az állatok! - Mit hall a vonaton utazó webmester? - ??? - ..... ..... ..... ..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Második a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Na, ha tetszett, akkor itt egy másik gyöngyszem: kiskezicsokollak! )) az van hogy én egy teljesen őrült vagyok akinek egészen extra vágyai vannak!!!!! de most megismertetnélek velük, drága kiskisasszony Ha! megengeded? szóval nekem a szőnyegek a nagy gyengéim.... de ezt én nem akárhogyan értem. hagy kérdezzek egyet: jártál már a hofehér lábacskáiddal egy álomszerű Kleopátra szőnyegen?! simitottad már a talpadat egy puha bojhos felülethez? izgató,nem?????? na én vagyok a magácskád embere, ha téged is begerjesztettek a fenti soraim,mert én szőnyegekkel foglalkozom a munkámból kifolyólag is,meg hobbiból ,szenvedélyből, vágyakozásból is!! vihetek szőnyeget ha randizunk, persze egyszerűbb ha hozzám látogatsz el ((((((egy nagyon kicsi megjegyzés: ha négykézlábra állsz, vajon leér a gyönyörüséges kebled a szpnyegre? attól teljesen megőrülök! ))))) vágyakozással, meg csókok ahova szeretnéd, Karesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Egyre jobbak :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. (szerkesztve) Nagy az isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x-bX3h5ZIMA Szerkesztve: 2011. Június 21. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Kerítést meg már rég elbontották Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. (szerkesztve) Pampalinit kéne szerződtetni. Ő begyűjthetné mindet. Nagyon ötletesek. Nekem a világharcos jön be a legjobban. - Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket. A lefelé mutató hüvelykujj lehet hogy célravezetőbb lett volna. Akkor talán megálltak volna hogy megkérdezzék a stoppost hogy mi baja van velük. Szerkesztve: 2011. Június 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Milyen emberek vannak... Viszont ha arra gondolok, hogy van esély rá, hogy ez valódi, meg a másik is, akkor inkább: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Valódiak. Vagy inkább . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Még szerencse, hogy nem élünk az internet világában! :-)) -Arra gondoltam, elutazhatnánk megnézni valami szép várost... -Áh, Google Earth... -Akkor csapjunk egy haveros beszélgetős estét.. ...-Facebook? -Ok. Kettesben?? -MSN. -Valami jó koncert? -Youtube. -MOZI???!!?! -nCore.... -Legalább menjünk vásárolni... -Vatera? ))) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Még szerencse hogy egy jó hideg sör elfogyasztására nincs kifogás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. (szerkesztve) Ha az IWIW "Küldj egy piát!" alkalmazásával lehet sört küldeni akkor talán mégis akad kifogás. Rég használtam így nem tudom hogy van-e benne sör. Szerkesztve: 2011. Június 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. (szerkesztve) Ez a film Instant Classic lenne. Szerkesztve: 2011. Június 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Mi nők angyalok vagyunk. - és ha valaki eltöri a szárnyunkat egyszerűen csak tovább repülünk...............egy seprűn. Mert mi ilyen rugalmasak vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Ez nagyon komoly igazság, Miss Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Vancouverben zavargás közben is egymásra találhat 2 fiatal Hát nem a legjobb helyet választották. Nem sokkal a kép készülte után a csaj kapott egy jókora ütést a fejére: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. (szerkesztve) Ezek a muzikális macskuszok csak úgy szaporodnak. Szerkesztve: 2011. Június 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Hát nem a legjobb helyet választották. Nem sokkal a kép készülte után a csaj kapott egy jókora ütést a fejére: Hát én az ilyen zavargókba élessel beledurrantanék. Mit lázadozik? Megissza a kávét bemegy a mcdonaldsba az apja tele van pénzzel, akkor mi a jó istenért lázadozik? Élvezze a nyugati jólétet aztán meg fogja be a pofáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Mi nők angyalok vagyunk. - és ha valaki eltöri a szárnyunkat egyszerűen csak tovább repülünk...............egy seprűn. Mert mi ilyen rugalmasak vagyunk. Mi tagadás, van benne igazság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Nem adják olcsón a kapitányi rangot Meg kell küzdeni érte, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Ez most totál beütött. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Saját készítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Csak a Bélát le kéne szedni, most látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Csak a Bélát le kéne szedni, most látom. Szedd le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Zsepiket nem árt előkészíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. (szerkesztve) Zsepiket nem árt előkészíteni. Milyen igaz. Agyon ütném a csalókat elrontják a játékot, Single-ben úgy csal ahogy akar de multiban Szerkesztve: 2011. Június 26. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. (szerkesztve) Micsoda hasonlóság! http://www.ezmiez.com/wp-content/uploads/2011/06/star-wars.jpg Harry Potter vs. Star Wars Szerkesztve: 2011. Június 27. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Micsoda hasonlóság! http://www.ezmiez.com/wp-content/uploads/2011/06/star-wars.jpg Harry Potter vs. Star Wars Döbbenet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Szülők halottak? Luke esetében ez azért csak féligazság. Meg azért aranyos a "lány barátra" betenni Leiat, mint testvért, Yoda mellé meg Flitwicket, aki még a könyvben sincs akkora szereppel felruházva, mint Yoda. Aranyos, de mint a legtöbb ilyen, néha kicsit izzadtságszagú. Amúgy állíthatnák ilyet a Gyűrűk Ura mellé is... ja, már állítottak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.