Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Szerda délben már látod a filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 11. csutortok az, na... tiszta huJet csináltak belolem mára.. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Holnaptól még nehezebb lesz kerülgetni a spoilereket. Jönnek a kritikák, amik sokszor annak ellenére hogy spoilermentesnek szánja őket az irójuk mégis tele vannak tüzdelve utalásokkal, amikből már lehet következtetni dolgokra. Én azt hiszem csak a RottenTomatoes arányt fogom követni, a kritikák olvasását kihagyom. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Még szerencse, hogy szerdáig zh-im vannak, és elvonja a figyelmemet a tanulás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 11. 1 órával korábban, Bomarr írta: Holnaptól még nehezebb lesz kerülgetni a spoilereket. Jönnek a kritikák, amik sokszor annak ellenére hogy spoilermentesnek szánja őket az irójuk mégis tele vannak tüzdelve utalásokkal, amikből már lehet következtetni dolgokra. Én azt hiszem csak a RottenTomatoes arányt fogom követni, a kritikák olvasását kihagyom. Főleg a magyar díszpintyek írásaitól ments meg uram minket. Max. főcímeket nézek itthonról. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 11. (szerkesztve) Közben zajlik az angol bemutató is. Várhatóak újabb tweetek. Szerkesztve: 2017. December 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Kristian Harloff már másodszor is látta! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Ezt nem igazán tartom fairnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Egy bingó holnapra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Ugye ez csak poén? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. A ceglédi szuperinfóban (!!!) írtak egy rövid szinopszist a filmről. Nem igazán van benne spoiler, de azért eltakarom. A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nemcsak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek. Nagyon jól hangzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Főleg a magyar díszpintyek írásaitól ments meg uram minket. Max. főcímeket nézek itthonról. Nana, a magyar főcímek is tudnak pofátlanságokat tartalmazni 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 16 órával ezelőtt, Yoda József írta: Még szerencse, hogy szerdáig zh-im vannak, és elvonja a figyelmemet a tanulás Megesett már velem is. 99ben és 2002ben. úgy volt ahogy mondod..ja nem...ponthogy a star wars vonta el a figyelmemet a tanulásról.."-így lesz ez veled is!.." The emperor 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Már vannak magyar kritikák is a filmről! Én eddig az Index elvileg spoilermentes cikkét olvastam. Annak ellenére, hogy nagyon dicsérik a filmet, a kritikájukat nem tudtam komolyan venni, és kb. az első bekezdés után felhagytam az olvasással. Megpróbálkozom inkább a 24.hu-val vagy a Magyar Nemzettel. Meg majd megnézem a Puliwoodot, ott szoktak egész korrekt kritikák megjelenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. IGN szerint kiváló, 8.5! Egyúttal megjegyzik, hogy szerintük megosztó. Ezt csak egy alcímben láttam, lehet, hogy csak klikk vadászat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Az SFportalon Jun barátom odáig meg vissza van az ep8-tól. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Külföldi kritikák. Az biztos, hogy megosztó lesz, még itt a fórumon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. (szerkesztve) Rottentomatoes-on 96%!!! Szerkesztve: 2017. December 12. - Ody Mandrell 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. (szerkesztve) "Scott Mendelson calls it The Dark Knight of Star Wars movies " Roger/Ebert 100! 100 - SF Chronicle 100 - LA Times 100 - NY Post Szerkesztve: 2017. December 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Pozitív kritikát kapott az IGN-től is. http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/32138/review/kritika-star-wars-az-utolso-jedik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Én már kritikákat sem merek olvasni. Elképesztő hangulatban ülök itthon, fel sem bírom fogni hogy letelt a 2 év és már csak 1 napot van hátra. Asszem holnap az év napja lesz. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 3 perccel korábban, Dzséjt írta: Pozitív kritikát kapott az IGN-től is. http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/32138/review/kritika-star-wars-az-utolso-jedik Jaja, írtam feljebb bár elolvasni nem olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. (szerkesztve) Én sem olvasok kritikákat (elvből sem, meg mert félek, hogy véletlen spoilerbe futok), de az összegzések biztatóak (a kommentek viszont egyre inkább kritikán aluliak... ). A holnapi nap csuda lesz, az fix. Korán kéne lefeküdnöm, és minél tovább aludnom, hogy bírjam majd az iramot, de tuti, hogy nem tudok korán lefeküdni és hamar fel fogok ébredni (már tegnap este is elalvás helyett ezen járt az agyam). 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jaja, írtam feljebb bár elolvasni nem olvastam. Hupsz, pedig olvastam is a posztod... Szerkesztve: 2017. December 12. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Kovács Gellért "filmszerész", VOX magazin... ez a pár sor is arra utal, hogy valami Szééép született. Hmmm. Már nagyon nehezen tűröm a várakozást. Holnap lesz kritika, addig is annyit szeretnék mondani, hogy ezért a filmért bizony megérte új Star Wars-mozikat csinálni. Megleptek rendesen. Olyan gyönyörű és felemelő az alapgondolat, amire felépítették, annyira bátor és megható az egész, hogy igazából nem is bánom, hogy nem írtam róla rögtön hosszabban. Kicsit még jó bent tartani. Lelkünkből szól ez a Star Wars. Remélem, ti is imádni fogjátok. Ja, és nyugodtan nevessetek csak ki, de a film vége óta az jár a fejemben, hogy úgy megölelném Mark Hamillt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 6 perccel korábban, Frenkie írta: Én már kritikákat sem merek olvasni. Elképesztő hangulatban ülök itthon, fel sem bírom fogni hogy letelt a 2 év és már csak 1 napot van hátra. Asszem holnap az év napja lesz. Az tuti Frenkie! Én is már extázisban vagyok. Csak ismételni tudom magamat: nagyon-nagyon régen éreztem ehhez fogható izgatottságot egy film iránt. 3 perccel korábban, Dzséjt írta: Én sem olvasok kritikákat (elvből sem, meg mert félek, hogy véletlen spoilerbe futok), de az összegzések biztatóak (a kommentek viszont egyre inkább kritikán aluliak... ). A holnapi nap csuda lesz, az fix. Korán kéne lefeküdnöm, és minél tovább aludnom, hogy bírjam majd az iramot, de tuti, hogy nem tudok korán lefeküdni és hamar fel fogok ébredni (már tegnap este is elalvás helyett ezen járt az agyam). A kritikák eddig szenzációsak. A nethuszárok meg? Valamiben ki kell élni lelki szegénységet. 2 perccel korábban, Darth Porg írta: Kovács Gellért "filmszerész", VOX magazin... ez a pár sor is arra utal, hogy valami Szééép született. Hmmm. Már nagyon nehezen tűröm a várakozást. Holnap lesz kritika, addig is annyit szeretnék mondani, hogy ezért a filmért bizony megérte új Star Wars-mozikat csinálni. Megleptek rendesen. Olyan gyönyörű és felemelő az alapgondolat, amire felépítették, annyira bátor és megható az egész, hogy igazából nem is bánom, hogy nem írtam róla rögtön hosszabban. Kicsit még jó bent tartani. Lelkünkből szól ez a Star Wars. Remélem, ti is imádni fogjátok. Ja, és nyugodtan nevessetek csak ki, de a film vége óta az jár a fejemben, hogy úgy megölelném Mark Hamillt. Ez már alapból jól hangzik. Lehet, hogy 10x év után megint veszek egy VOX-ot? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Magyar IGN alatt ne olvassatok jelenleg kommenteket, mert egy paraszt spoilerezett!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rottentomatoes-on 96%!!! Azóta jöttek újabb kritikák. Már 97 kritika futott be és még mindig 96 százalékon áll a mutató!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Sose értettem abban mi a jó, ha elrontják mások szórakozását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 2 perccel korábban, Bomarr írta: Azóta jöttek újabb kritikák. Már 97 kritika futott be és még mindig 96 százalékon áll a mutató!!!! Már 102/96. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. IGN írott kritikája lehet, hogy jó - még nem olvastam - de a videó kritikájuk szerintem kritikán aluli... nem is néztem végig. Ezen kívül találtam még egy "gyöngyszemet" - https://hetediksor.hu/2017/12/12/star-wars-az-utolso-jedik-kritika/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.