Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tényleg nem éppen egy katonai gyakorló. Szerintem amúgy beesik valahonnan. Lehet épp szabin volt a Scarifon, amikor jött a hír, hogy szétlőtték a Hosnian-rendszert.

Hozzászólás ideje:

Szerintem régi hobbijának hódolva buzgón ásta kifelé a rég elhullott állatok csontvázát. :D

Hozzászólás ideje:

Arról már volt szó a fórumon, hogy a karakter szerepelt az egyik könyvben? Tehát pár apróságot már tudunk róla. No semmi egetrengető. Csak annyi hogy...

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2017. 11. 15. - 19:28, Dzséjt írta:

És mindezek mellett nem veti meg a más fajokból származó hím egyedeket. :)

Teljes nézet  

Az EU topikban azt vonták le abból a megjegyzéséből, hogy leszbikus, vagy legalábbis biszexuális. :lol:

2017. 11. 15. - 19:21, Bomarr írta:

Arról már volt szó a fórumon, hogy a karakter szerepelt az egyik könyvben? Tehát pár apróságot már tudunk róla. No semmi egetrengető. Csak annyi hogy...

Spoileres tartalom megtekintése

Teljes nézet  

Volt már szó róla, de ezeket nem írták le csak a fenti "szenzációt" :lol:

Hozzászólás ideje:

Egy új kép Rose-ról

meet-the-new-kids-on-the-ship-2.jpg&w=80

2017. 11. 16. - 15:18, Donát írta:

Szerintetek Finn kinyírja Phasmát? Eléggé neki esik, és Phasma simán elhullhatna ebben a részben. A fordítottját kevésbé tartom valószínűnek.

Teljes nézet  

Szerintem nem fogja. Viszont, ha azt nézem, hogy ki hullhatna el az új szereplők közül, akkor őt simán kinyiratnám. :D 

Hozzászólás ideje:

Mi lehet Rózsika kezében? Mintha szerelnének valamit és ahhoz adna át vagy venne el valami szerszámot. :hmm:

Én úgy gondolom hogy Phasma túléli az összecsapást de alul marad.

Hozzászólás ideje:
  2017. 11. 16. - 15:18, Donát írta:

Szerintetek Finn kinyírja Phasmát? Eléggé neki esik, és Phasma simán elhullhatna ebben a részben. A fordítottját kevésbé tartom valószínűnek.

Teljes nézet  

Az előző részben is Finn győzött (úgymond) Phasma ellen szóval szerintem most Phasma fog nyerni aztán majd a köviben lezárják.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Egyébként a ruhájára az van írva hogy GLD (Ground Logistics Division) Landing Officer. Tetszik hogy az ilyen nagyon apróságokra is figyelnek. :D

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.