Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Elvileg ő lesz az ki Finn-t visszatartja attól, hogy leléceljen. Engem nem tudna. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Gondolom Finnt se a nőiességével fogja. Legalábbis az ep.7-ben nagyon úgy tűnt, hogy Finn-nek Rey tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Persze, hogy nem. Csak vicceltem. Nagyon kíváncsi vagyok rá attól független, hogy nem szimpi. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Én is kíváncsi vagyok a szerepére, mert egyelőre csak azt tudjuk, hogy Canto Bight -on illetve a Supremacyn lesz majd Finnel, de hogy a Craitre is eljut -e az jó kérdés. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Ő lehet az egyik nagy meglepetés. Egyelőre én sem tudom elképzelni, miért van szükség rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Volt már? Szerintem nem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Rose engem a sullusti másodpilótára emlékeztet. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Csak kisebbek a szemei. Érdekes, hogy róla még abszolút nincs mozgókép anyag. Kicsit Jar Jar feeling. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Érdekes, hogy róla még abszolút nincs mozgókép anyag. A Directing The Last Jediban van egy 1,5 másodperces pillanat, ami már a filmből van és ő is látható. Amikor Finnel és DJ-vel Első Rend egyenruhában masíroznak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Tényleg. De ez kb. annyira jelentéktelen, hogy most nem is jutott eszembe. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Még egy kép Holdo-ról Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Divatol a csaj. Most az a kérdés, hogy ő alapból mindig ilyen ruhákba jár, vagy csak éppen beesett valahonnan erre a katonai megbeszélésre. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerintem Sabine egyik eltitkolt rokonáról van szó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Tényleg nem éppen egy katonai gyakorló. Szerintem amúgy beesik valahonnan. Lehet épp szabin volt a Scarifon, amikor jött a hír, hogy szétlőtték a Hosnian-rendszert. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Én is egy ilyen belépőre számítanék. Szabin volt, de hívták telefonon, hogy jöjjön be a támaszpontra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szerintem régi hobbijának hódolva buzgón ásta kifelé a rég elhullott állatok csontvázát. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. 19 perccel korábban, Rog írta: Szerintem régi hobbijának hódolva buzgón ásta kifelé a rég elhullott állatok csontvázát. Előtte meg ilyen arcot vághatott amikor meglátta a Hosnian rendszer pusztulását: 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Arról már volt szó a fórumon, hogy a karakter szerepelt az egyik könyvben? Tehát pár apróságot már tudunk róla. No semmi egetrengető. Csak annyi hogy... Ő és Leia régről ismerik egymást. Egy Gatalenta nevü bolygóról származik. Viszonylag fiatal volt amikor Coruscantra költözött. Csatlakozott egy fiatal birodalmi politikusoknak fenntartott gyakornoki programhoz. Itt ismerte meg Leiát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. És mindezek mellett nem veti meg a más fajokból származó hím egyedeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 15. 7 perccel korábban, Dzséjt írta: És mindezek mellett nem veti meg a más fajokból származó hím egyedeket. Az EU topikban azt vonták le abból a megjegyzéséből, hogy leszbikus, vagy legalábbis biszexuális. 14 perccel korábban, Bomarr írta: Arról már volt szó a fórumon, hogy a karakter szerepelt az egyik könyvben? Tehát pár apróságot már tudunk róla. No semmi egetrengető. Csak annyi hogy... Spoileres tartalom megtekintése Ő és Leia régről ismerik egymást. Egy Gatalenta nevü bolygóról származik. Viszonylag fiatal volt amikor Coruscantra költözött. Csatlakozott egy fiatal birodalmi politikusoknak fenntartott gyakornoki programhoz. Itt ismerte meg Leiát. Volt már szó róla, de ezeket nem írták le csak a fenti "szenzációt" Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Szerintetek Finn kinyírja Phasmát? Eléggé neki esik, és Phasma simán elhullhatna ebben a részben. A fordítottját kevésbé tartom valószínűnek. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Egy új kép Rose-ról 37 perccel korábban, Donát írta: Szerintetek Finn kinyírja Phasmát? Eléggé neki esik, és Phasma simán elhullhatna ebben a részben. A fordítottját kevésbé tartom valószínűnek. Szerintem nem fogja. Viszont, ha azt nézem, hogy ki hullhatna el az új szereplők közül, akkor őt simán kinyiratnám. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Mi lehet Rózsika kezében? Mintha szerelnének valamit és ahhoz adna át vagy venne el valami szerszámot. Én úgy gondolom hogy Phasma túléli az összecsapást de alul marad. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Szerintetek Finn kinyírja Phasmát? Eléggé neki esik, és Phasma simán elhullhatna ebben a részben. A fordítottját kevésbé tartom valószínűnek. Az előző részben is Finn győzött (úgymond) Phasma ellen szóval szerintem most Phasma fog nyerni aztán majd a köviben lezárják. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. 49 perccel korábban, Rog írta: Mi lehet Rózsika kezében? Mintha szerelnének valamit és ahhoz adna át vagy venne el valami szerszámot. Biztos fontos cucc lehet, ha még az akciófigurához is kiadják. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. (szerkesztve) Egyébként a ruhájára az van írva hogy GLD (Ground Logistics Division) Landing Officer. Tetszik hogy az ilyen nagyon apróságokra is figyelnek. Szerkesztve: 2017. November 16. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 16. 2 órával ezelőtt, luke19 írta: Egy új kép Rose-ról Az első kép amin igazán szimpatikus. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. 52 perccel korábban, RacerX írta: Biztos fontos cucc lehet, ha még az akciófigurához is kiadják. Ody, azt hittem erre írod. Lefóliázva, mint Dexter áldozatai. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Kinézed belőlem, hogy ennyire nincs ízlésem? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.