Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is kíváncsi vagyok a szerepére, mert egyelőre csak azt tudjuk, hogy Canto Bight -on illetve a Supremacyn lesz majd Finnel, de hogy a Craitre is eljut -e az jó kérdés. 

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Érdekes, hogy róla még abszolút nincs mozgókép anyag.

Directing The Last Jediban van egy 1,5 másodperces pillanat, ami már a filmből van és ő is látható. Amikor Finnel és DJ-vel Első Rend egyenruhában masíroznak. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem régi hobbijának hódolva buzgón ásta kifelé a rég elhullott állatok csontvázát. :D

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Rog írta:

Szerintem régi hobbijának hódolva buzgón ásta kifelé a rég elhullott állatok csontvázát. :D

Előtte meg ilyen arcot vághatott amikor meglátta a Hosnian rendszer pusztulását:

FlakyAmusingAfricanbushviper.gif

Hozzászólás ideje:

Arról már volt szó a fórumon, hogy a karakter szerepelt az egyik könyvben? Tehát pár apróságot már tudunk róla. No semmi egetrengető. Csak annyi hogy...

Ő és Leia régről ismerik egymást. Egy Gatalenta nevü bolygóról származik. Viszonylag fiatal volt amikor Coruscantra költözött. Csatlakozott egy fiatal birodalmi politikusoknak fenntartott gyakornoki programhoz. Itt ismerte meg Leiát.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 perccel korábban, Dzséjt írta:

És mindezek mellett nem veti meg a más fajokból származó hím egyedeket. :)

Az EU topikban azt vonták le abból a megjegyzéséből, hogy leszbikus, vagy legalábbis biszexuális. :lol:

14 perccel korábban, Bomarr írta:

Arról már volt szó a fórumon, hogy a karakter szerepelt az egyik könyvben? Tehát pár apróságot már tudunk róla. No semmi egetrengető. Csak annyi hogy...

Spoileres tartalom megtekintése

Volt már szó róla, de ezeket nem írták le csak a fenti "szenzációt" :lol:

Hozzászólás ideje:

Egy új kép Rose-ról

meet-the-new-kids-on-the-ship-2.jpg&w=80

37 perccel korábban, Donát írta:

Szerintetek Finn kinyírja Phasmát? Eléggé neki esik, és Phasma simán elhullhatna ebben a részben. A fordítottját kevésbé tartom valószínűnek.

Szerintem nem fogja. Viszont, ha azt nézem, hogy ki hullhatna el az új szereplők közül, akkor őt simán kinyiratnám. :D 

Hozzászólás ideje:

Mi lehet Rózsika kezében? Mintha szerelnének valamit és ahhoz adna át vagy venne el valami szerszámot. :hmm:

Én úgy gondolom hogy Phasma túléli az összecsapást de alul marad.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Donát írta:

Szerintetek Finn kinyírja Phasmát? Eléggé neki esik, és Phasma simán elhullhatna ebben a részben. A fordítottját kevésbé tartom valószínűnek.

Az előző részben is Finn győzött (úgymond) Phasma ellen szóval szerintem most Phasma fog nyerni aztán majd a köviben lezárják.

Hozzászólás ideje:
49 perccel korábban, Rog írta:

Mi lehet Rózsika kezében? Mintha szerelnének valamit és ahhoz adna át vagy venne el valami szerszámot. :hmm:

Biztos fontos cucc lehet, ha még az akciófigurához is kiadják.

Hasbro+Star+Wars+The+Last+Jedi+Rose+acti

Hozzászólás ideje:

Egyébként a ruhájára az van írva hogy GLD (Ground Logistics Division) Landing Officer. Tetszik hogy az ilyen nagyon apróságokra is figyelnek. :D

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.