MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Nekem egyelőre mindegyik hétvége jó márciusban. Időjárásra való tekintettel lehetne inkább a hónap második fele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Én szívesen mennék, de sajnos most csak a március 28. szombat lenne jó a márciusi hétvégék közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Akkor egyelőre nevezzük ki Március 28-át időpontnak, hiszen úgy látom, ez ellen senkinek se lenne kifogása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Így látom én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Oké, márc. 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Remek! Örülök, hogy megint összejövünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Szintén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Március 28-án én sem dolgozom (a nyomdában), de azért még nem mondom biztosra, hogy ott leszek. Most 50-50%. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Utóbbi időben több találkán se voltam, úgyhogy most igyekszem úgy alakítani, hogy ezen ott tudjak lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Nagyszerű, hátha tudtok jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Kábé esélytelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 14. Két hét múlva fórumtali! Kinek hánytól lenne jó? Javaslatom szerint kezdődhetne olyan 11 körül, és helyszínnek a jó öreg Katicát terjeszteném elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 14. A Katica jó helyszín, a 11-es tali is jó - bár én nem biztos, hogy pont 11-re odaérek, de a körül ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 14. Nekem is jó a helyszín és az időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Valamivel 11 után leszek ott a Katicában, vagyis inkább már fél 12 felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Akkor kik jönnek a találkozóra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Jövök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Én most nem megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megyek de nem tudom mikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Én is jövök, 11-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Ott leszek 11-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. (szerkesztve) Donát, amíg a többiek odaérnek, beszélgethetünk kicsit a Lost-ról is. Közben a végére értem, és van pár kérdésem. Szerkesztve: 2015. Március 24. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Oké, bár már rég láttam, de talán még fel tudom idézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. A Losttal megvárnátok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Ody, kár, hogy nem jössz. A többiekkel a találkát alig várom. Sajnos én nem biztos, hogy odaérek 11-re, sőt, egész biztos, hogy nem, de szerintem fél tizenkettő és dél között befutok. Új arcokkal úgy látom, most sem fogunk megismerkedni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Köszi Dzséjt, de ez most így alakult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Ody, én is sajnálom. De majd legközelebb. Oké, bár már rég láttam, de talán még fel tudom idézni. Ebben bíztam. A Losttal megvárnátok? Persze. Attól tartok ezt amúgy sem lehet 15 percben megbeszélni. Kicsit beleolvastam a Sorozatok topik archívumába is a témában, és volt agyalás rendesen anno itt is egy-két történésen. Új arcokkal úgy látom, most sem fogunk megismerkedni... ... és én ezen minden alkalommal csodálkozom. Pedig egy ilyen talival csak gazdagodni lehet élményben, tudásban, bármiben. Pesti fórumtársak, tényleg ennyire nem érdekel benneteket, kikkel folytattok sokszor oldalakra rúgó eszmefuttatásokat? Én eléggé kakukktojás vagyok a társaságban a kezdetek óta, talán másoknál több joggal félhettem volna, hogy nem fogad be a közösség, mégis anno alig vártam, hogy legyen egy ilyen tali, mert érdekelt, kik vannak az avatarok mögött. Úgy voltam vele, ha elmegyek, és rosszul sül el, akkor legfeljebb nem megyek többször. És hát eléggé jól sült el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Ahogy látom nálam csak aznap fog eldőlni, hogy feltudok-e bukkanni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Köszi Dzséjt, de ez most így alakult. Én is nagyon sajnálom, hogy nem jössz! Bomarr, bízom benne, hogy be fogsz esni valamikor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 27. Nos úgy alakultak a dolgok, hogy mégis tudok menni szóval ott leszek én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.