Hozzászólás ideje: 2015. Február 19.10 éve Szerző Nekem egyelőre mindegyik hétvége jó márciusban. Időjárásra való tekintettel lehetne inkább a hónap második fele
Hozzászólás ideje: 2015. Február 19.10 éve Én szívesen mennék, de sajnos most csak a március 28. szombat lenne jó a márciusi hétvégék közül.
Hozzászólás ideje: 2015. Február 19.10 éve Akkor egyelőre nevezzük ki Március 28-át időpontnak, hiszen úgy látom, ez ellen senkinek se lenne kifogása.
Hozzászólás ideje: 2015. Február 21.10 éve Március 28-án én sem dolgozom (a nyomdában), de azért még nem mondom biztosra, hogy ott leszek. Most 50-50%.
Hozzászólás ideje: 2015. Február 21.10 éve Utóbbi időben több találkán se voltam, úgyhogy most igyekszem úgy alakítani, hogy ezen ott tudjak lenni.
Hozzászólás ideje: 2015. Március 14.10 éve Két hét múlva fórumtali! Kinek hánytól lenne jó? Javaslatom szerint kezdődhetne olyan 11 körül, és helyszínnek a jó öreg Katicát terjeszteném elő.
Hozzászólás ideje: 2015. Március 14.10 éve A Katica jó helyszín, a 11-es tali is jó - bár én nem biztos, hogy pont 11-re odaérek, de a körül ott leszek.
Hozzászólás ideje: 2015. Március 15.10 éve Szerző Valamivel 11 után leszek ott a Katicában, vagyis inkább már fél 12 felé.
Hozzászólás ideje: 2015. Március 24.10 éve Donát, amíg a többiek odaérnek, beszélgethetünk kicsit a Lost-ról is. Közben a végére értem, és van pár kérdésem. Szerkesztve: 2015. Március 24.10 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2015. Március 25.10 éve Ody, kár, hogy nem jössz. A többiekkel a találkát alig várom. Sajnos én nem biztos, hogy odaérek 11-re, sőt, egész biztos, hogy nem, de szerintem fél tizenkettő és dél között befutok. Új arcokkal úgy látom, most sem fogunk megismerkedni...
Hozzászólás ideje: 2015. Március 25.10 éve Ody, én is sajnálom. De majd legközelebb. Oké, bár már rég láttam, de talán még fel tudom idézni. Ebben bíztam. A Losttal megvárnátok? Persze. Attól tartok ezt amúgy sem lehet 15 percben megbeszélni. Kicsit beleolvastam a Sorozatok topik archívumába is a témában, és volt agyalás rendesen anno itt is egy-két történésen. Új arcokkal úgy látom, most sem fogunk megismerkedni... ... és én ezen minden alkalommal csodálkozom. Pedig egy ilyen talival csak gazdagodni lehet élményben, tudásban, bármiben. Pesti fórumtársak, tényleg ennyire nem érdekel benneteket, kikkel folytattok sokszor oldalakra rúgó eszmefuttatásokat? Én eléggé kakukktojás vagyok a társaságban a kezdetek óta, talán másoknál több joggal félhettem volna, hogy nem fogad be a közösség, mégis anno alig vártam, hogy legyen egy ilyen tali, mert érdekelt, kik vannak az avatarok mögött. Úgy voltam vele, ha elmegyek, és rosszul sül el, akkor legfeljebb nem megyek többször. És hát eléggé jól sült el.
Hozzászólás ideje: 2015. Március 26.10 éve Ahogy látom nálam csak aznap fog eldőlni, hogy feltudok-e bukkanni
Hozzászólás ideje: 2015. Március 26.10 éve Köszi Dzséjt, de ez most így alakult. Én is nagyon sajnálom, hogy nem jössz! Bomarr, bízom benne, hogy be fogsz esni valamikor!
Hozzászólás ideje: 2015. Március 27.10 éve Nos úgy alakultak a dolgok, hogy mégis tudok menni szóval ott leszek én is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.