Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. 1 órával korábban, Sinistra írta: Na, úgy látom, akkor mondhatni "jó" időpontban betegedtem le... Találkozunk szeptemberben A betegség sosem jó, nyáron meg pláne nem. Jobbulást! Szeptemberben összehozzuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Tényleg így lesz a legjobb, a szeptemberi időpontot meg majd előtte konkretizáljuk. @Sinistra neked pedig jobbulást! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 17. Nem igazán aktivizáltam magam a talival kapcsolatban, szerintem tudjátok miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 17. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem igazán aktivizáltam magam a talival kapcsolatban, szerintem tudjátok miért. Sajnos úgy néz ki talán leghamarabb jövőre lenne ideális megtartani, ha addig valamilyen eddig ismeretlen oknál fogva év végére nem következne be valami javulás a jelenlegi helyzetben. Szerintem a jövő tavasz lehetne egy reálisan kitűzött cél, aztán majd meglátjuk. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 17. 9 órával ezelőtt, Wilde írta: Sajnos úgy néz ki talán leghamarabb jövőre lenne ideális megtartani, ha addig valamilyen eddig ismeretlen oknál fogva év végére nem következne be valami javulás a jelenlegi helyzetben. Szerintem a jövő tavasz lehetne egy reálisan kitűzött cél, aztán majd meglátjuk. Régen is mindig tavasszal voltak a Katicás fórumtalik. Remélhetőleg jövőre elhárulnak az akadályok és meg tudjuk tartani. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 26. 2009. 12. 23. - 23:09, Pildi írta: Ígéretem ellenére kicsit késve, de itt vannak a talis képek, főleg a nézőtérről, de kedvenc törzshelyünkön is készült két kép. Mivel csak 6 db, most tényleg nem foglalkoztam képfeltöltéssel, remélem, nem gond. Milyen fura látni ezeket a régi képeket. De Ody-t felismertem rajta, meg talán Dzséjtet is, és még lehet Frenkie-t is. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. (szerkesztve) Miss Karrde, Pildi és Ricsi is rajta van. Ez az Avatar premierjén készült? @Dzséjt most dupla annyit nyom mint akkoriban. Szerkesztve: 2021. Február 27. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. 50 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Miss Karrde, Pildi és Ricsi is rajta van. Ez az Avatar premierjén készült? @Dzséjt most dupla annyit nyom mint akkoriban. Megeszem a kalapom ha őket felismerem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. (szerkesztve) Remélem ha véget ér ez a mizéria, akkor lesz tali. Szívesen megismerném a többieket személyesen is! Szerkesztve: 2021. Február 27. - RacerX 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. 1 perccel korábban, RacerX írta: Remélem ha véget ér ez a mizéria, akkor lesz tali. Szívesen megismerném a többieket személyesen is! Lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lesz. Time will tell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Dzséjt most dupla annyit nyom mint akkoriban. Úgy nézek ki, mint egy zombi. Azt hiszem, akkor voltam a legsoványabb, 40-45 kiló. Most 85 vagyok. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Akkor jól tippeltem. Viszont az oldis kép kicsit szomorú is.... 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. 11 órával ezelőtt, Iqvi írta: Milyen fura látni ezeket a régi képeket. De Ody-t felismertem rajta, meg talán Dzséjtet is, és még lehet Frenkie-t is. Iqvi, Te most feltúrod a pincében a régi képeket? 1 órával korábban, RacerX írta: Remélem ha véget ér ez a mizéria, akkor lesz tali. Szívesen megismerném a többieket személyesen is! Örülök, hogy végre van érdeklődés erre tágabb körben is! Korábban évekig hiába hívtuk a fórumtagokat talizni évente többször is, mindig ugyanaz a pár ember, mára már "kemény mag" jött el. Ami egyébként jó, mert mi így alakultunk át baráti társasággá. De a kör nyitva áll előttetek is, most már tényleg csak az alkalmas helyzet hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 27. 23 perccel korábban, Pildi írta: Iqvi, Te most feltúrod a pincében a régi képeket? Fórumtörténeti kutatást végzek, mikor kedvem tartja. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Nem tudom ez hogy szokott menni, vagy hogy így ki szokta szervezni, meg ilyenek, de lehetne tartani valamikor egy fórumtalit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Elég az ötlet hozzá, a felvetés, a többi kialakul az arra hajlandóságot mutató tagok között. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Nagyon jó ötlet! Részemről támogatom. Jó lenne másokat is személyesen megismerni a már ismert tagokon kívül. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Én benne lennék! Szívesen megismernélek benneteket személyesen is! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Én is támogatom az ötletet! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2022. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 25. Ezt most látom csak, de én is támogatom az ötletet 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 5. A vírusveszély idején felmerült bennem hogy a helyzet lecsendesedése után nekem is el kéne már menni talira. A legközelebbire én is elmegyek ha a hangulatom engedi. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 6. Kinek mikor lenne jó a tali? Július vége, augusztus eleje? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 6. Nekem július eleje vagy augusztus 7. után lenne jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 6. Augusztus 7 után lenne az ideális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 6. Nekem is inkább augusztus 7. után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2022. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 7. Dettó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 8. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Augusztusban fórumtali! Remélem nem felejtettétek el. Hónap első fele nem lesz jó nekem (aug. 1-14.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 9. Inkább augusztus második fele lenne jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 29. Jövő héten augusztus kezdődik, ideje lefixálni a fórumtali időpontját. Javaslataim: aug. 13. szombat vagy 14. vasárnap aug. 21 vasárnap aug. 27. szombat vagy 28. vasárnap Az érdeklődőktől kérem, hogy írák meg, melyik lenne biztosan jó, kevésbé jó, de megoldható, vagy kizárt. Igyekszünk olyan időpontot találni, ami a lehető legtöbb érdeklődőnek megfelelő. Helyszínnek javaslom a régi tagok számára ikonikus Katica sörözőt a Lehet térnél, de mivel régen jártunk arra, nem tudom, mennyit változott a színvonal vagy az árszínvonal. Én tennék vele most is egy próbát, mert a hátsó teremben többen is kényelmesen elférünk. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.