Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. TÖK JÓK! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Az ep5-ös pószter nagyon komoly! Süt róla az ep5 hangulata A többi is nagyon jó, de ez a pószter (meg a háttérképek belőle) viszik most a prímet. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Köszi szépen mindenkinek! Dzséjt: Nekem is az EP5 tetszik legjobban ebből a felhozatalból. Most próbálom meg kinyomtattatni jó nagyban, A/2 méretben. Természetesen tervbe van véve a többi film posztere is, következőnek alighanem a Jedié. A Padmés kép egy hangulatkép, az Obi-Ani-Palpi pedig a klasszikus EP3-as trió-szemléletem egy újabb darabja. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A hétvégén csak a vendégkönyvek készültek el, egy barátom segítségével. Képeket nem csináltam, lekötötte a figyelmemet valami silány DVD, meg egy ócska mozifilm. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A hétvégén csak a vendégkönyvek készültek el, egy barátom segítségével. Képeket nem csináltam, lekötötte a figyelmemet valami silány DVD, meg egy ócska mozifilm. Eddig gondolkodtam, hogy megnézzem-e újra a Sithek bosszúját, hát most már csak azért is! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Eddig gondolkodtam, hogy megnézzem-e újra a Sithek bosszúját, hát most már csak azért is! Remek, Ki-Adi, remek. Nézd meg. Nézd meg most. Tedd meg! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Eddig gondolkodtam, hogy megnézzem-e újra a Sithek bosszúját, hát most már csak azért is! Remek, Ki-Adi, remek. Nézd meg. Nézd meg most. Tedd meg! Egy Palpatine veszett el benned! Én pedig engedelmes tanítványod leszek... mesterem! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Egy Palpatine veszett el benned! Én pedig engedelmes tanítványod leszek... mesterem! Ööö, tudod mit? Inkább ne legyél. Nem akarok befürödni, mint Palpi az utolsó tanítványával... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Eddig gondolkodtam, hogy megnézzem-e újra a Sithek bosszúját Ez nem képezheti meggondolás tárgyát! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Nem tétováztam, nem kegyelmeztem... beteljesítettem sorsomat. Igazad van Ody, nem is tudom min vaciláltam. Viszont valami nem világos. Luke miért nem csúfult el, amikor Palpatine a villámokkal rázta és akkor most Palpatine miért csúfult el? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Viszont valami nem világos. Luke miért nem csúfult el, amikor Palpatine a villámokkal rázta és akkor most Palpatine miért csúfult el? Bár ez off, de válaszolok. Palpatine álcája hullott le akkor, így az igazi arcát láthattuk meg. Ennyi a magyarázat. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. OFF Én is válaszolok, de a Sidious saját topikjában Én kicsit máshogy látom. ON SimonZ: egyet értek veled. Borzalom az a DVD, a film meg... szavakat sem találok rá A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. De miféle álca hullana le? A smink? Nem tudom elképzelni, hogy mivel takarta volna el az arcát... Dzséjt, várom a nézőpontodat, de most már tényleg az odavaló topicban. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. A posztersorozat két új darabja (beillesztettem közéjük az EP5-öset is, a folytonosság kedvéért ) És a háttérképek, megint a teljes kollekcióval: A kb. 4:3-as képarányú EP6-verzió (az EP4-es csak később készül el): A weboldalon fenn van egy "3 az 1-ben" típusú kép is, ezt már inkább nem szúrnám be, még előnézeti formában sem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Huhh az anyja ezek aztán képek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. SZENZÁCIÓSAK! Egyre jobbak lesznek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Lokatelli: Na látod, ezért nem mentem klubnapra. Remélem, elfogadható mentség. OFF Eddig nem jött be az oldal. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Lokatelli: Na látod, ezért nem mentem klubnapra. Remélem, elfogadható mentség. OFF Eddig nem jött be az oldal. Már mondtam, hogy igazoltam a hiányzást. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Fantasztikusak a klasszikos háttérképeid SimonZé, lehet, hogy 1-2-ő felfogok majd használni videóimhoz, ...persze csak a "tervező" engedélyével... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Fantasztikusak!Főleg az 5. részes(ami régebben is volt)(ezen a képen csak a vérző képű Luke tetszik kevésbé ), meg a 6. részes. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Nagyon jó képek Kellemes hétvégi elfoglaltság lehetett A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Ody, Lenci, Obi1, MissKarrde: köszi! Lenci, természetesen felhasználhatod a képeket, ha jónak látod. Obi1: A vérző képű Luke az egyik legjobb minőségű fotóm, ami van az EP5-ös Luke-ról. Szemben megyek az árral: az EP3-DVD borítójáról még Anakin sebhelyét is leszedték, én meg nem voltam hajlandó kikozmetikázni Luke-ot. Misskarrde: tényleg jó kikapcsolódás. Legközelebb az EP3 fog jönni, ha minden jól megy. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Két új posztert csináltam a hétvégén, meg két háttérképet: (Szokás szerint csak előnézeti képek.) A sorozatból már csak a Baljós árnyak van hátra, de egy kis segítségre lenne szükségem. Tud valamelyikőtök arról, hogy az EP1-hez készült-e Screenthemes-sorozat? Mert már csak ez az egy epizód maradt, amiről nincsenek tisztességes felbontású, nagyméretű képeim, és ez posztergyártásnál elég nagy gondot jelent. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Bravo Simon. Tudtad, hogy az origo fórumán is téma volt az oldalad? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Köszi. Az új oldalam? Erről nem tudtam. Májusban, az EP3 bemutatója idején Darth Phobos barátunk csinált nekem ott egy kis reklámot, ha jól emlékszem, de nem esküdnék meg rá. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. OFF Aki ma PM-et küldött nekem, az legyen szíves, küldje el megint (vagy mailben), mert az e-mail értesítés ugyan megjött róla, de a rendszer valamiért "elfelejtette" magukat az üzeneteket. A fene se érti... 8) Köszi. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Köszi. Az új oldalam? Igen. Akkor lehet, hogy most is Phobos csinálta a reklámot. 8) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Alkalomadtám majd megköszönöm neki. Bár nem sűrűn jár ide. 8) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Zoli! Én még ebben a fórumban nem fejtettem ki a véleményemet a képekről (bár személyesen már igen ) de engedd meg, hogy most is gratuláljak, az új oldaladhoz, és persze a képekhez.Az EpV-ös poszter maga a tökély. Nem csodálom, hogy az Auchanban összetévesztették a poszteredet a hivatalosakkal (bízzunk benne, hogy ez történt, nem más ) Szóval csak így tovább! Donát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás