MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. A kéket azért tartom mégis jobbnak, mert kiegyensúlyozza a színvilágot: kék és vörös is van a kép alján és tetején is. Ugyanez jutott eszembe nekem is, mikor a kardszín választáson filóztam Sok lenne a vörösből.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Ez baromi jó kép.Gratula hozzá.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. (szerkesztve) Sirály Esetleg megrendelésre is tudnál? Konkrétan: valami olyan kéne Obi-Wan Kenobi témában, ami jól mutatna világoskék pólóra nyomtatva. Mindenkinek üzenem: nem magamnak! Szerkesztve: 2006. Március 8. - Ody Mandrell
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Krande: Persze, magadnak inkább Grivis vagy klónos kéne, nem? Nem igazán tudom, mi hogy néz ki egy pólóra nyomtatva. Inkább poszter jöhet számításba, és talán viszonylag szimplának is kell lennie... Hmm, gondolkodni fogok rajta. Bár a következő legvalószínűbb frissítés elvileg egy jó oldali EP3-poszter lesz, legalábbis remélem.
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. (szerkesztve) Nagyon király poszter, végre együtt a gonosz szereplők:) Szerkesztve: 2006. Március 10. - Knight
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Krande: Persze, magadnak inkább Grivis vagy klónos kéne, nem? Nem igazán tudom, mi hogy néz ki egy pólóra nyomtatva. Inkább poszter jöhet számításba, és talán viszonylag szimplának is kell lennie... Hmm, gondolkodni fogok rajta. Bár a következő legvalószínűbb frissítés elvileg egy jó oldali EP3-poszter lesz, legalábbis remélem. Nem, magamra nem gondoltam ilyesmit... bár ha mindenképp kéne egy, akkor ersze az egy Grivi+klónok póló lenne:) Olyan kéne amin kékes az alap, és nincsenek fekete csíkok a tetején+alján. Pl a http://simonz.co.hu/wallp/ep3/800/must-obi4.jpg azért nem jó, mert ott a fekete csík, és ez nagyon zavaró lenne... persze a legjobb, ha a háttérben is Obik sorakoznak, esetleg nem is csak Ewan hanem Sir Alec is. Vagy, mittudomén, Hoth-os kép Ben Kenobiról háttérnek, elöl meg Obi-Wan mered fénykardostul... Ja, és olyan sem hiszem h jó lenne amin egy fél fénykardpenge lelóg a képről...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Íme: (Háttérképverziók az oldalon.) Érdekes együtt a két kép. Úgy érzem, a gonosz-poszter nem sugározza magából a tömény gonoszságot, bár látszik rajta, hogy gonoszak a figurák. De a ragyogó csillagos háttér valahogy távolivá teszi ezt, olyan, mintha fényévnyi távolságból szemlélnénk őket, és nem érezni bennük a kegyetlenséget. Mintha mesei vagy mitikus gonoszokat néznénk. A kék és a vörös színek összhangja valahogy meglágyítja az egész kép hangulatát, és ettől az egyik kedvencem lett. A kék-vörös párja a kék-zöld, ezért lettek ezek a jók képének főszínei. A lágyító hatás itt is érvényesül, de ez sem egy tiszta világos oldali kép, mert ebben az epizódban a világos oldal némiképp szétzilálódott: nem az a nyugodt, békés, időtlen valami, amilyennek akkor mutathatnám, ha az egész sagán tekintenék át. Itt nyugtalanabb, és sötétségbe borul, ahogy Anakin mögött látszik: Coruscantnak bealkonyul, és a jó oldalnak 1000 év után fedezékbe kell húzódnia innen. Anakin kisebb lett, és valamivel világosabb arcát mutatja, mint a másik képen - de nem eléggé, mert a világos háttér mögül erősen előreugrik (a vörös lávamezőbe szépen belesimult) és a kardja ráadásul Obi-Wan torkának szegeződik. Emellett az alakja kisodródik a kép középsíkjából a széle felé. A kép hangsúlya így még inkább áttolódik Yodára, akinek az arckifejezése szintén a "gondterhelt világosságot" mutatja. Szóval ezek nem "kemény gonosz" és "tisztán jó" poszterek, hanem sokkal árnyaltabbak. A tömény verziók talán később jönnek majd... Krande: már van ötletem, ha lesz időm, dolgozni fogok vele.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Nagyon jó képösszeállítás!Bravo!!!
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Zoli fantasztikusak ezek a képek. Az inspirációs magyarázatok meg mesések. Imádom az alkotókat hallgatni, ahogy a műveikről beszélnek.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Örülök, hogy nem untattalak.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Ne viccelj. Mellesleg az első képről valami ilyesmit gondolta én is, de nem tudtam volna így megfogalmazni. Ez csak annyit jelent, hogy maximálisan sikerült megvalósítani a képzeletedet.
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Elárulok valamit, Zoli A gonosz oldalt bemutató képet valahogy nem szeretem, de a JÓ OLDALI ZSENIÁLIS! Egyszerűen fantasztikus a zöld-kék összhang. Nagyon jó. A másik képpel nekem az a bajom, hogy a pirosat-kéket nem tudom összhangba hozni, és nem érzem a sötétséget mögötte. De ez legyen az én gondom. A másik kép viszont isteni!!!!!!!! A legjobb kép, amit láttam tőled eddig. Donát.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. A gonosz oldalt bemutató képet valahogy nem szeretem, de a JÓ OLDALI ZSENIÁLIS! Valahogy én is így vagyok vele A gonosz oldali nem tudott megfogni, viszont a másik egy remek. A hozzáfűzőtt elemzés pedig igazi alkotói csemege
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hoztad a szokásos színvonalat. A külön leírás pedig nagyon jó! A második képnél nem oda illőnek érzem Anakint, a sötét ruhájában. Nem illik bele az amúgy remek hangulatú képbe. Bár lehet, hogy ez volt a cél.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. (szerkesztve) Tetszik ez az Obi torkának szegezett fénykard Külön gratula még a Palpi-Yoda párhuzamért. A rosszék csoportképével meg szvsz az a baj, hogy ők nem illenek össze. Anakin Dookut kiiktatta, Grivit is csak a Tanácson múlt h nem SK juttatta roncstelepre... Dooku lekezelte Anakint, és bűnbaknak szánta Grivit. Grivi meg elkobozta Anakin fénykardját. Egy szóval: Palpi tartja össze a "csoportot" de akkora hangsúlya meg nincs h valóban összetartsa őket (Yoda mintha nagyobb lenne nála) úgyhogy van egy kis káoszka náluk. Ugyanezt a jóknál Anakin képviseli Szerkesztve: 2006. Március 11. - Ody Mandrell
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Tetszik ez az Obi torkának szegezett fénykard:) Nemszereted Obit?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Dehogy nem szereti, ő a kedvenc szereplője, csak nagyon jól titkolja
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Nemszereted Obit? Megölte Mault. Megölte Grivit. A hihetetlenül pocsék időzítésével Padmé ellen fordította Anakint. Aztán otthagyta megsülni. Aztán Luke-ot nekiállt az apja ellen uszítani. Végül Vader is azért nem élte túl Palpi megröptetését, mert Obi miatt pár életfenntartó kütyüt kellett hordania, úgyhogy végülis még ő is Kenobi lelkén szárad. Másegyéb bajom nincs vele annyira...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Egy másik topicban válaszolok
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Egy másik topicban válaszolok Hehhh... Pár topikban már átrácsáltuk ezt a témát. Te nem győzöl meg engem, én sem téged, de persze próbálkozni lehet
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hú, nem gondoltam volna, hogy így beindulnak a hozzászólások... Egy csomót gondolkodtam, mielőtt beszúrtam a leírásokat, mert nem akartalak fárasztani velük Titeket. Ezek szerint megérte. Lokatelli: igen, ezzel a két képpel (a saját szempontomból) megvalósítottam, amit ki szerettem volna fejezni. Ettől tartoznak a kedvenceim közé, mint pl. az ötös sorozat a III. rész párbajairól, vagy a még be nem fejezett korábbi posztersorozatom, amiből az EP1 hiányzik. Donát és MissKarrde: amikor csináltam a képet, és kitaláltam a kék-vörös párosítást, gondoltam rá, hogy lesznek, akiknek nem fog bejönni... De bíztam benne, hogy a többségnek nem lesz nagyon furcsa. Ody: Anakin annyira illik oda, amennyire a Jedi-rendbe. Végülis lehetne ott is, de Sith-nek valamivel alkalmasabb. Mint írtam, szándékosan nem "tisztán világos" hatású képet akartam csinálni, mert a III. részben összetettnek érzem ezt a dolgot. A jók sötét utakra kényszerültek - részben önhibájukból. Kényszerpályán mozognak, és bár megvan bennük a jó akarása, sok lehetőségük nincs rá, hogy ezt kövessék. Anakin ezen a képen számomra azt jelképezi, hol állt ő (és hova térhet majd vissza), valamint azt, hogy ő az, aki belülről bomlasztja a dolgokat (míg Palpatine kívülről), és neki (is) köszönhető a sötétség. Krande: így van, van egy kis káoszka a gonoszok között is. Nincs összetartás. Szinte mindenki áskálódik a másik ellen. Palpatine palástja teljesen elhatárolja a nagyurat Dookutól (miközben egy kicsit Anakin felé irányítja a tekintetet), aki mindenki mástól is távol áll. Ez a csuklya védőernyőt képez Anakin és Palpatine feje fölött: ők azok, akik középen vannak, és akiknek végül együtt kell működniük. Palpatine figurája valóban nem tartja össze ezt a csoportot, de hisz nem is akarta a filmben sem: neki csak Anakin kellett. Yoda a másik képen sokkal jobban összefogja a jó oldalt. És zöld barátunk természetesen nagyobb, mint az Uralkodó, elvégre ő győz mindennek a végén...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Igen, így már teljesen érthető a koncepció.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Módosítok a kérésen: fehér lesz a póló. Erre kéne egy leginkább kékes szép alkotás Obiról.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Ennek nagyon örülök, mert az, amit kitaláltam, csak akkor valósítható meg, ha ismerem a póló színét. Így sokkal könnyebb dolgom lesz. Bár a zöldes vagy vöröses jellegű kép még könnyebben menne...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. (szerkesztve) Feltöltöttem néhány avatarméretű képet. Majd idővel bővíteni fogom, és elérhetővé teszem az oldalamról is őket. Egyelőre még nem publikusak, csak itt: http://simonz.web.elte.hu/avatars/ Szerkesztve: 2006. Március 13. - SimonZ
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Nagyon jó Zoli! Egyet már be is szúrtam magamnak. Esetleg az megoldható majd, hogy feltegyük az avatarjaidat az olodalra? Így könnyebben elérhető lenne.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Természetesen megoldható. De ez nem rajtam múlik, nem? Úgy értem, nem csak Te tudod feltölteni az oldalra?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Csak én tudom, de illik előtte engedélyt kérni.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Csak én tudom, de illik előtte engedélyt kérni. Akkor engedélyezem.
Ajánlott hozzászólás