SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. FrontPage-dzsel csináltam az oldalamat, és a dizájn saját, az utolsó pixelig. A vendégkönyvemben van bejegyzés az Utapauról és a Mustafarról is, szóval tényleg galaxisszerte vannak látogatóim. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Az utóbbi időben nem vittem túlzásba a képkészítést, részben időhiány miatt, részben mert a számítógépem eléggé döglődött. De most lecseréltem egy új R2-egységre. A KÖZTÁRSASÁG HŐSEI: És a háttérkép: Folytatása következik... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Mégis csak megcsináltad Zoli? Egyébként jó képek. Főleg a formai újjítás tetszik. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Már háromnegyedrészt kész volt ez a kép, tegnap este kezdtem el. Ma eredetileg csak az EP3-ba akartam belenézni, aztán szunya. De eszembe jutott ez a gyémántalak, és gondoltam, kipróbálom, hogy néz ki így. Hát így néz ki. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Én ma az EPVI-ot akartam megnézni, de nem sikerült a végére jutnom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. OFF: Én meg bele sem kezdtem. Egyébként most olvasom újra a III. rész könyvét, amit május óta nem tettem meg. Marha jó, már egy csomó részletet elfelejtettem, és szinte újdonságként hatottak. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Remek ez a kép (lehet, hogy megy a kedvencek közé is), a formája pedig külön ínyencség OFF Május óta még egyszer sem olvastam el a könyvet ON A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Nekem is nagyon tetszik ez a formai újítás, csak az egyetlen bajom a háttér jobb felső és bal alsó - középső barnaságával van. Igaz, hogy remekül harmonizál Windu köpenyével, de nekem valahogy nem illik ez a szín a jók közé. Persze ez csak személyes vélemény Donát A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. A Jedik köpenye is barna, ezért nálam a Star Wars világában ez a "jó" színek közé tartozik... Lágy, meleg tónusú, szerintem a "hősökhöz" illő szín. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Elfogadom az érvelést Donát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. A Jedik köpenye is barna, ezért nálam a Star Wars világában ez a "jó" színek közé tartozik... Lágy, meleg tónusú, szerintem a "hősökhöz" illő szín. Ja, a Tatooine is szép barna és barátságos, legalább annyira mint az Utapau Amúgy egyet értekk veled, szerintem is ezért a barna a "hősök színe". A kép pedig nagyon jó lett, formabontó. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Ja, a Tatooine is szép barna és barátságos, legalább annyira mint az Utapau Nem beszélve Grievous burkolatáról... Amúgy köszi mindenkinek! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Ez inkább nyakban hordásra való medálnak lenne jó. Legalábbis forma alapján. SimonZ! Most ért célba a póló, a címzett nagyon örült neki! Köszi még1x! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 25. "Ez inkább nyakban hordásra való medálnak lenne jó. Legalábbis forma alapján." Medált még úgysem terveztem. Nem is rossz ötlet, a figuráknak 3D-ben kéne látszódniuk rajta, kicsit előreugrani a csillagos háttér mögül, mint a Burger Kinges poharakon "SimonZ! Most ért célba a póló, a címzett nagyon örült neki! Köszi még1x!" Még egyszer nincs mit. Örülök, hogy tetszik az illetőnek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. "Ez inkább nyakban hordásra való medálnak lenne jó. Legalábbis forma alapján." Medált még úgysem terveztem. Nem is rossz ötlet, a figuráknak 3D-ben kéne látszódniuk rajta, kicsit előreugrani a csillagos háttér mögül, mint a Burger Kinges poharakon "SimonZ! Most ért célba a póló, a címzett nagyon örült neki! Köszi még1x!" Még egyszer nincs mit. Örülök, hogy tetszik az illetőnek. Zoli, te használod azt a másik nevet, hogy "Darth Rufus"? Hmmm... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Ja, a Tatooine is szép barna és barátságos, legalább annyira mint az Utapau Utapau kívülről zöld. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Zoli, te használod azt a másik nevet, hogy "Darth Rufus"?Hmmm... Nem, miért? (Nekem csak ez az egy nevem van mindenhol, legfeljebb az egybeírás-különírás tér el.) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Íme, a folytatás. (A háttérképek az oldalamon láthatóak.) A Köztársaság hősei "világos oldali" színek előtt, nagyon szimmetrikus elrendezésben láthatóak a bal oldali képen. Windu és Yoda egyaránt kinyúlnak a keretből, az utóbbi kisebb méretét a fénykardja ellensúlyozza. Anakin és Obi-Wan, a legismertebb hősök oszlopok módjára állnak a hátsó sorban, mintha egymás tükörképei volnának. Mint említettem, a keret eredetileg hagyományos téglalap lett volna, de így elég sok holttér maradt, ami felhígította a mondanivalót. Ezt kitölthettem volna még néhány kisebb képelemmel, de ez ugyanoda vezetett volna, ezért döntöttem a kép "lesarkazása" és a gyémántszerű keret mellett. Ez szorosabbá teszi a kompozíciót, mivel tisztán a témára fókuszál. A folytatás: talán várható volt, hogy A Köztársaság ellenségei lesz a címe, viszont nem a szeparatisták láthatóak rajta, hanem egy kivétellel ugyanazok, akik az előző képen - mivel nem az egy időben meglévő ellentétekre összpontosítottam, hanem inkább az ellenségkép megváltozására. A háttér most valamivel baljósabb, és a szimmetria sem a régi. A keretet is megfordítottam, mivel a visszájára fordultak a dolgok - és a keret így kissé emlékeztet egy koporsóra. OFF: Ma majdnem hétórás SW-műszakot tartottam: EP1-2-3. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Engem ez a szokatlan keret nem emlékeztetett gyémántra. Nem tudtam mire emlékeztet. Most, hogy "megfordult" beugrott mire emlékeztet. Koporsó formára. Enyhénszólva irónikus. Egyébként szuperek, és ezeket a alkotói meséket pedig külön imádom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. A bal oldalit csak én hívom gyémántformának gondolatban, nem egyértelmű, hogy arra emlékeztet. De valahogy mindig is tetszett ez a forma. Viszont koporsóra csak a jobb oldali verzióban szoktam gondolni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Így igaz, de tudat alatt, vagy valahogy, már a baloldali formából ez rémlett nekem. Végülis csak 180fokkal van elforgatva a keret. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Akkor ez lesz a koporsós sorozatom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. (szerkesztve) Engem a forma nem teljes gyémántra emlékeztet, hanem annak egy szeletére. Még néhányból összejönne a gyémánt Szerkesztve: 2006. Április 30. - MissKarrde A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Akkor az én véleményem pont a kettőtöké között van. Gyémántkoporsó. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. A Jedik, mikor még a Galaxis hősei gyémántba foglaltak; ám mikor már az árulók koporsó fedi el őket. Nagyon jól SimonZ! Nagyon jók. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Húúú, ebbe a képbe beleborzongtam, nagyon eltalált. A formabontó koporsó-gyémánt forma valami hihetetlen iróniát, borzongást kölcsönöz a képnek, és a vérvörös színárnyalatok, mintha valami thriller háromszög-három csúcsa lenne a 3 Jedi, és valóban, Yoda - Windu - Obi-wan mind-mind küzdenek Sith-tel, mind a 3-an a harcoló lovagok képét festik elénk. A koporsó pedig Windu esetében a legtalálóbb, a gyémánt pedig Obi-wan esetében. A koporsó persze az egész Jedi-rendre utalhat. Nálam ez 10/10 Donát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. OFF: Ma majdnem hétórás SW-műszakot tartottam: EP1-2-3. OFF Írhatnál az élményeidről a megfelelő topicba. ON A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Most frissítettem a weboldalamon a tömörített háttérkép- és posztercsomagokat. A legfrissebb verziókban minden eddigi képem benne van. Köszönöm az elismerő szavakat mindenkinek! Bevallom, kicsit aggódtam, hogy mit fogtok szólni a legutóbbi, "ellenséges" képhez. Néhány írásomból (főleg a terjengősebbekből ) talán már kiderült, hogy nem áll távol tőlem az irónia, de ezt képen szerintem még nem alkalmaztam, legalábbis ennyire biztos nem. Szóval köszi. Az utóbbi képeimhez mellékelt leírásokat később valószínűleg fel fogom tenni az oldalra is, kiegészítve néhány másik kép(sorozat) magyarázatával. Van néhány, amihez még lenne mit írnom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Részemről pedig szívesen fogom őket elolvasni Főleg, hogy pocsék elemző vagyok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Zoli: Pár idézetet nem akarsz betenni a képek mellé? Úgy értem, hogy kinek milyen érzése volt egy-egy képpel kapcsolatban. Persze csak egy ötlet tőlem. Donát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás