Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Nem, miért?(Nekem csak ez az egy nevem van mindenhol, legfeljebb az egybeírás-különírás tér el.) Azért kérdeztem, mert a német sw oldalon a háttérképeknél egy ismerős Yodás képre bukkantam... egy ismerős aláírással. Ellenőrizd le: http://www.starwars-union.de/index.php?id=wallpaper
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Azért kérdeztem, mert a német sw oldalon a háttérképeknél egy ismerős Yodás képre bukkantam... egy ismerős aláírással. Ellenőrizd le: http://www.starwars-union.de/index.php?id=wallpaper Az övé az biztos, de mondjuk minden háttérképes oldalon találsz tőle képeket. Nagyon jók lettek a képek Zoli, bejön a koporsós forma.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Azért kérdeztem, mert a német sw oldalon a háttérképeknél egy ismerős Yodás képre bukkantam... egy ismerős aláírással. Ellenőrizd le: http://www.starwars-union.de/index.php?id=wallpaper OFF Ki-Adi! Ment privi, légyszi olvasd el. ON
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. (szerkesztve) Zoli: Pár idézetet nem akarsz betenni a képek mellé? Úgy értem, hogy kinek milyen érzése volt egy-egy képpel kapcsolatban. Persze csak egy ötlet tőlem. Donát: Ezt még át kell gondolnom. Szeretnék valami ilyesmit. Viszont ennek szerintem inkább úgy lenne értelme, ha egyfajta fórumot csinálnék az oldalamon, különben a többi látogatónak nem sokat mondanának ezek az idézetek. Most, hogy a vendégkönyvem sem működik, a legcsekélyebb interaktivitást sem tudnám belevinni a látogatók részéről... Fórum szekciót viszont aligha fogok csinálni, szóval még meditálnom kell a dolgon. Ki-Adi-Mundi: Szép dolog, hogy még az aláírásomat sem takarta el. Mások legalább ennyit csináltak saját maguk. És köszi Neked is, Obi1. Szerkesztve: 2006. Május 2. - SimonZ
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Talán hülyeséget mondok, de a fórumot mi biztosíthatnánk.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Nem mondasz hülyeséget, csak épp nem tudom, hogyan lehetne megvalósítani a dolgot.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Nem mondasz hülyeséget, csak épp nem tudom, hogyan lehetne megvalósítani a dolgot. Mi lenne a koncepció?
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Ööö... hát nagyjából olyasmi lenne, mint itt a topikom. A legújabb képekről (vagy akármelyikről) tárgyalhatnának a látogatók (velem együtt), meg esetleg óhaj-sóhajos dolgok is lehetnének. A vendégkönyv ilyen célra nem a legjobb, az nem igazán interaktív (legalábbis elvileg ), ezért lenne jobb egy (mini)fórum.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Ez a topic nem lenn alkalmas erre?
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. És irányítsam ide a látogatókat?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. És irányítsam ide a látogatókat? Végülis jöhetnek...a Te topicod.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. De nem az én fórumom. Ha itt nem gond, részemről oké.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Nem mondasz hülyeséget, csak épp nem tudom, hogyan lehetne megvalósítani a dolgot. Esetleg hogy minden képhez/sorozathoz lenne egy külön vendégkönyv? Ami persze interaktív tud lenni, ha válaszolsz rá
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. De nem az én fórumom. Ha itt nem gond, részemről oké. Úgy is ide zúdulnak. Neked kell kordában tartani őket.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Jelenleg az a felállás, hogy válaszolok a vendégkönyvbe írt kérdésekbe. Illetve ez volt a felállás, mielőtt befagytak a vendégkönyvek (angol és magyar)... Ez sem rossz megoldás, csak a regisztrációt kéne megoldanom, mert anélkül nem az igazi. Vendégkönyvhöz ez nem szükséges, de egy fórumhoz illene.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Úgy is ide zúdulnak. Neked kell kordában tartani őket. Zúdulás szerintem nem lenne, a külföldiek sokkal többen vannak, mint a magyarok. Majd még meglátom a dolgot. Meditate on this, I will.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. regelhetsz fórumot pl a supergamez.hun. A külföldieknek. Őket aligha zavarnák a reklámok:)
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Csak az lenne az itten topicba irányítással, hogy akkor megszűnne a fórum titkossága Ami nem lenne jó. Nagyon nem, szerintem. Donát.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Csak az lenne az itten topicba irányítással, hogy akkor megszűnne a fórum titkossága Épp azért mondom, hogy a supergameznél regelsz egyet.... az ingyen van, és mégiscsak jobb mint egy üzenőfal.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Csak az lenne az itten topicba irányítással, hogy akkor megszűnne a fórum titkossága Ami nem lenne jó. Nagyon nem, szerintem. Donát. Van benne valami. De egyszer úgy is nyitni kell az új nemzedék felé...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Zoli most nem működik az oldalad! Esetleg most dolgozol rajta?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Zoli most nem működik az oldalad! Esetleg most dolgozol rajta? OFF Más lehet a baj, mert a freemail és az APEH oldala sem érhető el. ON
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. OFF Szórakozik a net egész nap ON
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. frímél hülyül... ő baja. SimonZ! Egyszer elmítzetted h lesz George Lucas témájú alkotásod is, azzal mi van?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Úgy hallottam az egyik tanáromtól, hogy a héten több nagy oldalt ellátó szerveren is karbantatást végeznek, azért van ez a szutyokolás.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Zoli most nem működik az oldalad! Esetleg most dolgozol rajta? Most már működik. Egyébként akkor sem szokott leállni, amikor dolgozom rajta, mivel a merevlemezes másolaton előre elkészítek mindent, és utána csak feltöltöm a kész képeket, majd a HTML-oldalakat. Így még az sem fordul elő, hogy a linkek nem működnek frissítés közben. (Kivétel a tömörített pakkok frissítése. Ekkor van pár perc szünet, de ezt szerinem senki nem veszi észre.)
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Egyszer elmítzetted h lesz George Lucas témájú alkotásod is, azzal mi van? Parkolópályán áll, megfelelő nyersanyag hiánya miatt...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Parkolópályán áll, megfelelő nyersanyag hiánya miatt... Papanoida báró nem jó nyersanyag?
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Papanoida báró nem jó nyersanyag? Kicsi... Ilyen szempontból elég "nagy" igényeim vannak...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Medálos-koporsós lesz még?
Ajánlott hozzászólás