Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Azért kérdeztem, mert a német sw oldalon a háttérképeknél egy ismerős Yodás képre bukkantam... egy ismerős aláírással.

Ellenőrizd le:

http://www.starwars-union.de/index.php?id=wallpaper

Az övé az biztos, de mondjuk minden háttérképes oldalon találsz tőle képeket.

Nagyon jók lettek a képek Zoli, bejön a koporsós forma.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Zoli: Pár idézetet nem akarsz betenni a képek mellé? Úgy értem, hogy kinek milyen érzése volt egy-egy képpel kapcsolatban. Persze csak egy ötlet tőlem.

Donát: Ezt még át kell gondolnom. Szeretnék valami ilyesmit. Viszont ennek szerintem inkább úgy lenne értelme, ha egyfajta fórumot csinálnék az oldalamon, különben a többi látogatónak nem sokat mondanának ezek az idézetek. Most, hogy a vendégkönyvem sem működik, a legcsekélyebb interaktivitást sem tudnám belevinni a látogatók részéről... :yeah: Fórum szekciót viszont aligha fogok csinálni, szóval még meditálnom kell a dolgon. :oops:

Ki-Adi-Mundi: Szép dolog, hogy még az aláírásomat sem takarta el. :) Mások legalább ennyit csináltak saját maguk. :)

És köszi Neked is, Obi1. :)

Szerkesztve: - SimonZ

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ööö... hát nagyjából olyasmi lenne, mint itt a topikom. A legújabb képekről (vagy akármelyikről) tárgyalhatnának a látogatók (velem együtt), meg esetleg óhaj-sóhajos dolgok is lehetnének. A vendégkönyv ilyen célra nem a legjobb, az nem igazán interaktív (legalábbis elvileg :oops: ), ezért lenne jobb egy (mini)fórum.

Hozzászólás ideje:
Nem mondasz hülyeséget, csak épp nem tudom, hogyan lehetne megvalósítani a dolgot. :oops:

Esetleg hogy minden képhez/sorozathoz lenne egy külön vendégkönyv? Ami persze interaktív tud lenni, ha válaszolsz rá:yeah:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jelenleg az a felállás, hogy válaszolok a vendégkönyvbe írt kérdésekbe. :oops:

Illetve ez volt a felállás, mielőtt befagytak a vendégkönyvek (angol és magyar)...

Ez sem rossz megoldás, csak a regisztrációt kéne megoldanom, mert anélkül nem az igazi. Vendégkönyvhöz ez nem szükséges, de egy fórumhoz illene. :yeah:

Hozzászólás ideje:
Csak az lenne az itten topicba irányítással, hogy akkor megszűnne a fórum titkossága

Épp azért mondom, hogy a supergameznél regelsz egyet.... az ingyen van, és mégiscsak jobb mint egy üzenőfal.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Zoli most nem működik az oldalad! :)

Esetleg most dolgozol rajta?

Most már működik. :)

Egyébként akkor sem szokott leállni, amikor dolgozom rajta, mivel a merevlemezes másolaton előre elkészítek mindent, és utána csak feltöltöm a kész képeket, majd a HTML-oldalakat. Így még az sem fordul elő, hogy a linkek nem működnek frissítés közben. :) (Kivétel a tömörített pakkok frissítése. Ekkor van pár perc szünet, de ezt szerinem senki nem veszi észre.)

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.