Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi szépen mindenkinek! :roll:

Dzséjt: Nekem is az EP5 tetszik legjobban ebből a felhozatalból. :) Most próbálom meg kinyomtattatni jó nagyban, A/2 méretben.

Természetesen tervbe van véve a többi film posztere is, következőnek alighanem a Jedié.

A Padmés kép egy hangulatkép, az Obi-Ani-Palpi pedig a klasszikus EP3-as trió-szemléletem egy újabb darabja. :)

Hozzászólás ideje:
A hétvégén csak a vendégkönyvek készültek el, egy barátom segítségével. Képeket nem csináltam, lekötötte a figyelmemet valami silány DVD, meg egy ócska mozifilm. :)

Eddig gondolkodtam, hogy megnézzem-e újra a Sithek bosszúját, hát most már csak azért is! :)

Hozzászólás ideje:
Eddig gondolkodtam, hogy megnézzem-e újra a Sithek bosszúját, hát most már csak azért is!   :o

Remek, Ki-Adi, remek. :)

Nézd meg. Nézd meg most.

Tedd meg!

Egy Palpatine veszett el benned! :)

Én pedig engedelmes tanítványod leszek... mesterem!

Hozzászólás ideje:

Nem tétováztam, nem kegyelmeztem... beteljesítettem sorsomat. Igazad van Ody, nem is tudom min vaciláltam. :)

Viszont valami nem világos. Luke miért nem csúfult el, amikor Palpatine a villámokkal rázta és akkor most Palpatine miért csúfult el?

Hozzászólás ideje:
Viszont valami nem világos. Luke miért nem csúfult el, amikor Palpatine a villámokkal rázta és akkor most Palpatine miért csúfult el?

Bár ez off, de válaszolok. Palpatine álcája hullott le akkor, így az igazi arcát láthattuk meg. Ennyi a magyarázat.

Hozzászólás ideje:

OFF

Én is válaszolok, de a Sidious saját topikjában :) Én kicsit máshogy látom.

ON

SimonZ: egyet értek veled. Borzalom az a DVD, a film meg... szavakat sem találok rá :)

Hozzászólás ideje:

De miféle álca hullana le? A smink? Nem tudom elképzelni, hogy mivel takarta volna el az arcát...

Dzséjt, várom a nézőpontodat, de most már tényleg az odavaló topicban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A posztersorozat két új darabja (beillesztettem közéjük az EP5-öset is, a folytonosság kedvéért :) )

ep4-poster1.jpgep5-poster1.jpgep6-poster1.jpg

És a háttérképek, megint a teljes kollekcióval:

ep4-p1-wallp1.jpgep5-p1-wallp2.jpgep6-p1-wallp1.jpg

A kb. 4:3-as képarányú EP6-verzió (az EP4-es csak később készül el):

ep6-p1-wallp2.jpg

A weboldalon fenn van egy "3 az 1-ben" típusú kép is, ezt már inkább nem szúrnám be, még előnézeti formában sem. :)

Hozzászólás ideje:
Lokatelli: Na látod, ezért nem mentem klubnapra. Remélem, elfogadható mentség. :)

OFF

Eddig nem jött be az oldal.

Már mondtam, hogy igazoltam a hiányzást. :)

Hozzászólás ideje:

Fantasztikusak a klasszikos háttérképeid SimonZé, lehet, hogy 1-2-ő felfogok majd használni videóimhoz, ...persze csak a "tervező" engedélyével... :)

Hozzászólás ideje:

Fantasztikusak!Főleg az 5. részes(ami régebben is volt)(ezen a képen csak a vérző képű Luke tetszik kevésbé :) ), meg a 6. részes.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ody, Lenci, Obi1, MissKarrde: köszi! :o

Lenci, természetesen felhasználhatod a képeket, ha jónak látod.

Obi1: A vérző képű Luke az egyik legjobb minőségű fotóm, ami van az EP5-ös Luke-ról. Szemben megyek az árral: az EP3-DVD borítójáról még Anakin sebhelyét is leszedték, én meg nem voltam hajlandó kikozmetikázni Luke-ot. :o

Misskarrde: tényleg jó kikapcsolódás. :o Legközelebb az EP3 fog jönni, ha minden jól megy.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Két új posztert csináltam a hétvégén, meg két háttérképet:

ep2-poster1.jpgep3-poster15.jpg

(Szokás szerint csak előnézeti képek.)

A sorozatból már csak a Baljós árnyak van hátra, de egy kis segítségre lenne szükségem. Tud valamelyikőtök arról, hogy az EP1-hez készült-e Screenthemes-sorozat? Mert már csak ez az egy epizód maradt, amiről nincsenek tisztességes felbontású, nagyméretű képeim, és ez posztergyártásnál elég nagy gondot jelent. :evil:

Hozzászólás ideje:

Zoli!

Én még ebben a fórumban nem fejtettem ki a véleményemet a képekről (bár személyesen már igen :D ) de engedd meg, hogy most is gratuláljak, az új oldaladhoz, és persze a képekhez.Az EpV-ös poszter maga a tökély. Nem csodálom, hogy az Auchanban összetévesztették a poszteredet a hivatalosakkal (bízzunk benne, hogy ez történt, nem más :D ) Szóval csak így tovább!

Donát.

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.