A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Itt össze van gyűjtve az összes kimaradt jelenet. Mennyi full effektes jelenet ment a levesbe. Vajon hány millió dollár értékü jelenet végezte a vágoszoba padlóján? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Choppert nem láttam, akkor már teljesen a film hatása alatt voltam, de a kék ital megvolt az elején. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Choppert nem láttam, akkor már teljesen a film hatása alatt voltam, de a kék ital megvolt az elején. Valami narancsrozsda színű asztrodroid van két snittben is, de nekem nem tűnt Choppernek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Fulcrum berakta alább a képet róla. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Néhány Rogue One látványterv: Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. "There'll be no escape for the princess this time." Mennyivel másabb ez a mondat a Rogue One után. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Néhány Rogue One látványterv: Ezek valós, eredeti látványtervek mind? Az első nagyon úgy néz ki, mintha Azogot a Hobbitból Star Wars-osította volna valami rajongó. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Igen ezek hivatalosak. Az Art of Rogue One című könyvből vannak. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. "Several transmissions were beamed to this ship by rebel spies." Nekem ez a Vader mondat kicsit kilóg. Pablo azt mondta hogy a héten megmagyarázza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Erről már volt szó asszem az értékelős topikban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Ezek szerint kánon lett az a bizonyos törölt jelenet. Már rég az, más forráskönyvekben is benne van. Ez a Chopper momentum hatalmas. Syndulla tábornok, Chopper, a Ghost, most már legalább biztos, hogy a csapat egy része túléli a Rebelst. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Ezek valós, eredeti látványtervek mind? Az első nagyon úgy néz ki, mintha Azogot a Hobbitból Star Wars-osította volna valami rajongó. Szerintem is. Rögtön Azog ugrott be róla. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megvettem az enciklopédiát, és hát ezt sem aprózták el. Ez amúgy nem csak szimpla képes enciklopédia, de a Fantasztikus gépezetekre jellemző jármű-leírások is ebbe kerültek, minden új gép benne van. És persze millió és egy adat, háttér, rengeteg dolog. Hihetetlen, hogy még a háttérszereplők egy része is nevet és ha nem is nagy, de legalább egy pár soros sztorit kapott. Bőven lesz mit olvasgatni, és azt hiszem, sok újdonsággal fogunk gazdagodni. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. a Scariff-on a bázison halljuk ugyanazt a droidot, avagy droidhangot, amit az ep4-ben a Java szállítóban.... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Amúgy ha jól láttam, a film végén Vader az Erővel irányít vissza egy lézernyalábot (vagy mi a fene annak a magyar neve, amit a DH-17 kilő). Ez utalás lehet a TFA-ra, ahol Kylo "csak" megállított egyet Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Amúgy ha jól láttam, a film végén Vader az Erővel irányít vissza egy lézernyalábot (vagy mi a fene annak a magyar neve, amit a DH-17 kilő). Ez utalás lehet a TFA-ra, ahol Kylo "csak" megállított egyet Nekem az Ep5 ugrott be, amikor Han lövedékét tenyérrel hárította. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megvettem az enciklopédiát, és hát ezt sem aprózták el. Ez amúgy nem csak szimpla képes enciklopédia, de a Fantasztikus gépezetekre jellemző jármű-leírások is ebbe kerültek, minden új gép benne van. És persze millió és egy adat, háttér, rengeteg dolog. Hihetetlen, hogy még a háttérszereplők egy része is nevet és ha nem is nagy, de legalább egy pár soros sztorit kapott. Bőven lesz mit olvasgatni, és azt hiszem, sok újdonsággal fogunk gazdagodni. Remélem hozzám is elér jövő hét elején. Érdekes amit írsz róla, nekem a fekete színről rögtön a "gépezetek" stílusa ugrott be. Meglátjuk, hogy lesz-e akkor külön. Vagy azért ez nem is kérdés? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Nekem az Ep5 ugrott be, amikor Han lövedékét tenyérrel hárította. De itt vissza is küldte a lázadóra. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Elég csapnivaló a minőség, de a bal felső sarokban nem a Ghost orra van? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Most beszéltem unokatesómmal, -akinek a függőségemet köszönhetem- és azt mondja illetve kérdezi, hogy feltűnt-e, hogy Bodhi elfogásakor Boush(Leia álcája a VI-ban) is feltűnt a háttérben. Csak szerette volna látni vagy ott volt? Valaki? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Elég csapnivaló a minőség, de a bal felső sarokban nem a Ghost orra van? De, az a Ghost. Egy cikk keretében összeszedtem (feltehetően) az összes kapcsolódási pontot a többi Star Wars-filmmel: Minden Star Wars kapcsolat, amit talán nem vettél észre a Rogue One-ban Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Szerintem Boushh nem volt benne, de bevallom őszintén, a háttérarcokra nem nagyon figyeltem Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Jó ez az összeállítás Dzséjt. Jyn játékai közül csak a rohamosztagos akciófigura van meg. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Szerintem Boushh nem volt benne, de bevallom őszintén, a háttérarcokra nem nagyon figyeltem Na majd harmadjára külön figyelek a jelenet hátterére is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Az megvan, hogy honnan jöhetett a Wobani neve? Obi Wan Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megvettem az enciklopédiát, Néhány nap múlva nekem is megérkezik, és lehet belőle csemegézni minden jót Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Az megvan, hogy amikor az AT-ACT-k megjelennek, az idegen lázadó, Pao azt kiabálja: karabast? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Az megvan, hogy amikor az AT-ACT-k megjelennek, az idegen lázadó, Pao azt kiabálja: karabast? Nincs..szinkronban ez is kiveszett vajon? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Az megvan, hogy amikor az AT-ACT-k megjelennek, az idegen lázadó, Pao azt kiabálja: karabast? Majd következő alkalommal hátha Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.