JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Nekem ezek tetszenek, ötletesek Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Nekem ezek tetszenek, ötletesek Nem'tom engem ezektől a kiráz a hideg. Ezek az üres barbie-baba tekintetek egyenesen ijesztőek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Viccnek jó Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Inkább mulatságos. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Ez a kép elég hangulatos Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Nem'tom engem ezektől a kiráz a hideg. Ezek az üres barbie-baba tekintetek egyenesen ijesztőek. Olyan marcipánfigura feelingje van... Annyi bajom van ezek egy részével (mint pl. ezzel is), hogy pont azt a megfoghatatlan bájt és kisugárzást szűri ki az egészből, ami annyira jól átjön a sorozatból. Vannak olyan alkotások, amik meg tudták ezt őrizni és nincs szükség ilyen még lengébb öltözetű pózerkedésre. Szerintem pl. a sorozatbeli rabszolgahercegnős öltözet sokkal vonzóbb és csábosabb megjelenést kölcsönzött, mint ez a cucc. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Ezt nem bírtam megállni Bocs, a sz*r képért, de ez volt az egyetlen screenshot, ami elég közeli, és eléggé hasonlít az eredeti "A szökevény" poszterre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Találó lett. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Háhá nagyon jó! "An obsessed admiral" Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Jó kép lett! Avatarként is működik, ott szinte egyáltalán nem kivehető az elmosódás. Nem vagyok expert a témában, de képszerkesztő programokkal tudtommal el lehet érni bizonyos mértékű képminőség javítást. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Háhá nagyon jó! "An obsessed admiral" Jó kép lett! Avatarként is működik, ott szinte egyáltalán nem kivehető az elmosódás. Nem vagyok expert a témában, de képszerkesztő programokkal tudtommal el lehet érni bizonyos mértékű képminőség javítást. Köszi Igen, tudom, hogy van ilyen opció, de nem tudom hogyan kell használni. Ráadásul kétlem, hogy ilyen esetekben túl sokat segítene. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Főleg hogy valószínűleg a release hibája. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. A videó minőségre gondolsz? Az nem lehet, 1080p-s Web-Dl-ből van. Nem, egyszerűen annyira gyors a mozgás, hogy még képkockáról-képkockára léptetve is ez volt a legtisztább, legközelibb és leghasonlóbb screenshot. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Február 26. Hozzászólás ideje: 2013. Február 26. (szerkesztve) A videó minőségre gondolsz? Az nem lehet, 1080p-s Web-Dl-ből van. Nem, egyszerűen annyira gyors a mozgás, hogy még képkockáról-képkockára léptetve is ez volt a legtisztább, legközelibb és leghasonlóbb screenshot. Igen, arra gondoltam, de ezek szerint tévedtem. Bezzeg a StarWars.com-on olyan screenshotok vannak... Bár gondolom azok máshogy készülnek. (Talán kimerevített nyers animációk?) Szerkesztve: 2013. Február 26. - KisKósa Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 14. Hozzászólás ideje: 2013. Március 14. Ez aranyos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Tényleg jópofa. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Most mehetnek állásbörzére. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Egy jól összevágott Episode VII trailer a TOR és TFU E3 trailerekből Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Nameg Serenity és Star Trek jelenetekből Amúgy nem rossz munka Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. (szerkesztve) Szerkesztve: 2013. Március 23. - JakeSully Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. (szerkesztve) Ezt múlt héten rajzoltam, tőlem sajnos csak ennyi telik. Sőt, még ennyi sem, ezer köszönet "kis"öcsémnek aki kisegített a tónusokkal és kiigazított néhány vonalat. Úgy éreztem egyenesen követel egy "Save The Clone Wars!"-t az aljára. Bocs a sz*r minőségért, őskövület a szkennerünk Szerkesztve: 2013. Március 25. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Nem lett rossz, én még ilyet se tudok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.