Hozzászólás ideje: 2016. December 20.9 éve Bízom benne, hogy ezesetben is lesz szerencsénk hazai kiadáshoz! És most különösen izgalmasnak tűnik a leendő kimaradt jelenetek szekció, mert mint ahogy tárgyaljuk őket itt-ott, rengeteg anyagról lehet szó. Szerkesztve: 2017. Március 8.9 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2016. December 20.9 éve Remélem az extráknál ott lesz az egér droid és Vader kardja
Hozzászólás ideje: 2016. December 20.9 éve Szerző Remélem az extráknál ott lesz az egér droid és Vader kardja Na ne trollkodjunk kérem!
Hozzászólás ideje: 2016. December 20.9 éve Szerző Tuti vétel, csak legyen. Nem is kérdés. Vhs-en is megvenném.
Hozzászólás ideje: 2016. December 20.9 éve Nem is kérdés. Vhs-en is megvenném. Az meg mi az? Szerkesztve: 2016. December 20.9 éve - M.Laci
Hozzászólás ideje: 2016. December 20.9 éve Én is nagyon szeretném ha jönne nálunk! Egyelőre a számok velünk vannak. A német rajongói oldal infói szerint 2017 december 31 -én jelenik meg.
Hozzászólás ideje: 2016. December 21.9 éve Én is nagyon szeretném ha jönne nálunk! Egyelőre a számok velünk vannak. A német rajongói oldal infói szerint 2017 december 31 -én jelenik meg. Nem véletlen péntek 13-ra esik jövőre a Szilveszter?
Hozzászólás ideje: 2016. December 21.9 éve Szerző Én is nagyon szeretném ha jönne nálunk! Egyelőre a számok velünk vannak. A német rajongói oldal infói szerint 2017 december 31 -én jelenik meg. Szegény németek... csókoltatom aki ezt az elírást prezentálta nekik.
Hozzászólás ideje: 2016. December 21.9 éve Ez nem elírás, úgy hívják: place holder. Ha nincs még pontos megjelenés, akkor általában a netes üzletek a "december 31." dátumot használják. Szokás még a március 31, a június 31 és a szeptember 31 is, ha már negyed vagy féléves megjelenési ablak van. Mivel az ilyen oldalak általában úgy működnek, hogy az adatlapok feltöltésekor muszáj megadni dátumot, vagy a rendszer nem engedi feltölteni, ezért vált ez szokássá.
Hozzászólás ideje: 2016. December 21.9 éve Szegény németek... csókoltatom aki ezt az elírást prezentálta nekik. Az amazon.de így reklámozza. Persze, hogy oda ki írta ki az passz.
Hozzászólás ideje: 2016. December 21.9 éve Szerző Ez nem elírás, úgy hívják: place holder. Ha nincs még pontos megjelenés, akkor általában a netes üzletek a "december 31." dátumot használják. Szokás még a március 31, a június 31 és a szeptember 31 is, ha már negyed vagy féléves megjelenési ablak van. Mivel az ilyen oldalak általában úgy működnek, hogy az adatlapok feltöltésekor muszáj megadni dátumot, vagy a rendszer nem engedi feltölteni, ezért vált ez szokássá. Értem, azthiszem már láttam is ilyet itthon is. De gondolom páran megkajálják azért..
Hozzászólás ideje: 2016. December 25.9 éve Nem tud elég gyorsan kijönni ez a film.... A TFA mikor jött ki? Kb. akkorra lehet számítani rá?
Hozzászólás ideje: 2016. December 26.9 éve Április vége. Bízzunk benne. Azt ki fogom bírni, talán. Talán.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 1.9 éve Szerző A pletykák szerint április 28 a megjelenés napja. Köszi az infót! Eljön az hamar.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 1.9 éve Köszi az infót! Eljön az hamar. "Ezt már hallottam tavaly is!"
Hozzászólás ideje: 2017. Január 31.9 éve Egy, az ajánlója alapján a DVD-megjelenéshez kötő könyv adatlapja után épp március 28. az új megjelenési dátum tipp. https://www.amazon.com/Rogue-One-Official-Mission-Debrief/dp/1785861581/ref=s9_cartx_gw_g14_i3_r?_encoding=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=&pf_rd_r=0EMZ6CCPKJ2PB1JNBHZV&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=b13ec477-194d-4f63-971b-ca6229de96a2&pf_rd_i=desktop http://makingstarwars.net/2017/01/star-wars-rogue-one-blu-ray-to-be-released-march-28th/ Csak jöjjön kéken itthon is!
Hozzászólás ideje: 2017. Január 31.9 éve Az nagyon korai lenne. Szerintem később fog jönni de ne legyen igazam.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 31.9 éve Szerző Korainak tűnik. azt hiszem tavaly csak előrendeléseket tudtuk leadni márciusban. De jöhet felőlem bármikor. Szerkesztve: 2017. Január 31.9 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2017. Január 31.9 éve Gyorsabban kifut a mozikból mint az ep.7 úgyhogy az elvi esély megvan rá.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 31.9 éve A moziszám csökkenés alapján ez elképzelhtő. Régebben volt egy trend, hogy vártak fél évet, de mamár a filmek hamar kifutnak. Így is két BD premierje lesz ebben az évben. Úgyhogy had kapjam a kezeim közé a 2D-s változatot hamar.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 31.9 éve A TFA kis híján fél évig ment a mozikban. Ezért is gondoltam, hogy a RO-nál is így lesz. Szerkesztve: 2017. Január 31.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Január 31.9 éve Szerző Ez tényleg annak függvénye, hogy mikor fut ki a moziból? Én azt hittem, hogy mindenképp premier +4 hónap kb..
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.