kudar Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Első benyomást egyszer tehet az ember... Ez zseniális, ezen szakadok. :D Mintha valami idióta Angry chicken jelenetet látnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Egyre kíváncsibb vagyok erre a fazonra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Én maradok a Jigsaw vonalon: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Esetleg a Snoke hozzászólásokat át lehetne rakni a Snoke topikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Mér', ott vannak, nem? Mondjuk a kifigurázása nem vág annyira témába, révén a topic címe az, hogy az "eredet", de inkább valami általánosabb címet adtam a topicnak, mert azért kicsit kezd az átláthatatlanság irányába elindulni az, hogy a beszélgetéseket ezer felé tördeljük szét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Legalább aminek van topikja az oda menjen. Az se jobb ha minden egyben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Ez a mosolygós fej haláli. Snoke meg ocsmány! Good... goood! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. (szerkesztve) Nekem az a nyúzottképű sz*rkeverő ugrott be róla a Hannibalból. Amúgy érdekelne hogy fogjuk-e majd Erőhasználat vagy spádéforgatás közben látni. Remélem a randa vigyorán kívül fog még villantani valamit. Én maradok a Jigsaw vonalon: "Game over!" Szerkesztve: 2017. Július 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Amúgy érdekelne hogy fogjuk-e majd Erőhasználat vagy spádéforgatás közben látni. Remélem a randa vigyorán kívül fog még villantani valamit. Hát sajnos erre ne nagyon számítsunk. Snoke karakterével a film nem fog annyira foglalkozni, ezt maga a rendező mondta. Így a fővezért a 9. epizódban fogják kibontani. Meg amúgy ha megnézzük, az eddigi 2 trilógiánál is a főboss csak a 3. részben mutatta meg, hogy mit is tud, addig csak mellékvágányon volt. Itt is ez fog szerintem történni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. "Game over!" Na végre valaki reagál. Szerintem tök olyan, mintha Tobin Bellből épült volna le.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Csoli. Egy ilyen poénra mit lehet reagálni? Nyilván nem jigsaw Snoke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. (szerkesztve) Hát sajnos erre ne nagyon számítsunk. Snoke karakterével a film nem fog annyira foglalkozni, ezt maga a rendező mondta. Így a fővezért a 9. epizódban fogják kibontani. Azért én számítanék reá. Nem egetrengető dolgokat akarok tőle látni. Meg amúgy ha megnézzük, az eddigi 2 trilógiánál is a főboss csak a 3. részben mutatta meg, hogy mit is tud, addig csak mellékvágányon volt. Itt is ez fog szerintem történni. Remélem tévedsz. Nem azt várom hogy minden tudását egyből felfedje. Valamit azért mutathatna nekünk abból amit a tarsolyában tartogat. Szerkesztve: 2017. Július 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. A pletykák szerint tényleg keveset foglalkozik Snoke karakterével a film. De reméljük tévesek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Ha az a kevés üt, akkor nekem nem lesz ezzel gondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. (szerkesztve) Ja. Eddig semmit nem foglalkoztak vele, szóval az a kevés is baromi sok lesz. Szerkesztve: 2017. Július 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. (szerkesztve) A "kevés de ütős" verzióval én is ellennék. Szerkesztve: 2017. Július 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. (szerkesztve) Csoli. Egy ilyen poénra mit lehet reagálni? Nyilván nem jigsaw Snoke. Persze. Nem erre értettem, én csak a külső hasonlóságot próbáltam hangsúlyozni, de nyilván elfogult voltam a találatommal kapcsolatban, mert senki nem írta, hogy: "jé, tényleg..ez mekkora!" Pedig pár durva ütés és egy löttyentés Alien-sav elég is lenne hogy a baloldali képből a jobbos legyen. Szerkesztve: 2017. Július 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Snoke szerepe szerintem annyi lesz kb. mint a TFA -ban, csak itt élőben láthatjuk majd. És nagyon remélem, hogy ha keveset fog is szerepelni, azért tényleg mutat valamit, merthát ott vannak a testőrei is. Én eltudnák egy olyat képzelni, hogy a hajón, amin lesz a főhadiszállása, Kylot fogja képezni egy kicsit - hiszen mondta a 7 végén, hogy ideje befejeznie a kiképzését. Ha egy ilyen jelenet lenne benne, meg még irányítaná az embereket, én már ennyivel beérném. Kb. ennyi is lesz a hírek alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Én eltudnák egy olyat képzelni, hogy a hajón, amin lesz a főhadiszállása, Kylot fogja képezni egy kicsit Az azért ütős lenne, ha miközben Luke Reyt képzi, addig párhuzamban látnánk, hogyan képzi Snoke Kylót. Biztos van a két módszer között némi kontraszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Jaja. Tényleg jó lenne Snokey részéről is egy kis kiképzősdi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. (szerkesztve) Mondjuk az OTban Palpit az elsőben nem is láttuk, 2.ban csak hologrammként, aztán a 3. kb csak róla szólt. :D PS: na nem mintha azt mondanám,hogy itt is ezt a sémát fogják követni. Szerkesztve: 2017. Július 29. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. (szerkesztve) A hupikék szemű olyan mintha leöntötték volna savval a fejét. Ez már a bábú lesz, nagyon realisztikusan néz ki. Bár az eddigi képeken valószínűleg tényleg a bábu volt, a filmben nem az lesz. Ez érdekes, eddig tényleg nagyon arról szólt a fáma, hogy Snoke ebben a részben bábu lesz, de most Johnson elárulta, hogy valójában ebben az epizódban is CGI-jal jelenítik meg. “No, it’s entirely a mo-cap performance, [creature designer] Neal Scanlan built a maquette that we had on set for lighting reference and to give the actors a sense of what it was going to feel like. And then we scanned that and [industrial Light & Magic] used that in their renderings, but Snoke will be an entirely CG creation.” - EW. Nekem ez ellen nincs kifogásom, sőt furcsálltam is ezt a visszalépést. Bár nagyon jó animtronikus bábukat és maszkokat tudnak csinálni manapság, szerintem "színészetben" ezek akkor sem érnek fel a CGI-hoz, mert a bábú/maszk jelleg korlátozza a lehetőségeket. Nem véletlen lett az ep7-ben Unkar is megtámogatva. Szerkesztve: 2017. Augusztus 10. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Na ez tök jó, örülök neki. Legalább egységes lesz. Nagyon várom mit nyújt a savas fejű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Snoke pózól egy hot wheels dobozon Kylo-val. Még szerencse, hogy nem ilyen járgányuk lesz a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. (szerkesztve) Snoke pózól egy hot wheels dobozon Kylo-val. Még szerencse, hogy nem ilyen járgányuk lesz a filmben. Érdekes ez az aranyköpeny... Szerkesztve: 2017. Augusztus 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Biztos tud valamit csinálni az a köpeny, amit nem mutatnak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Olyan mint egy divatos fürdőköpeny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Biztos tud valamit csinálni az a köpeny, amit nem mutatnak meg. Eltakarja Snoke testét, nekem ez bőven elég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.