Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. (szerkesztve) Felőlem be lehet. Csak azért raktam be én az előzőeket mert úgy alakult hogy más nem előzött meg. Amúgy ez is jópofa rész. Hogy akcióba lendül már Wicket. Szerkesztve: 2017. Július 5. - Rog Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Eddig jónak tűnik, bár igaz, ezek a kb. 3 perces részek csak lyukakat tömködnek be. Kíváncsi leszek majd Ahsokára. Ja és napi szinten fognak jönni a részek? Csakmert ha igen, akkor attól függ, hogy hétvégén is lesz-e. Ha igen, akkor hétfőn lesz a 8. rész, ha nem, akkor 1 hét múlva. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Felőlem be lehet. Csak azért raktam be én az előzőeket mert úgy alakult hogy más nem előzött meg. Amúgy ez is jópofa rész. Hogy akcióba lendül már Wicket. Rendben, nem tudtam, hogy van-e megállapodás rá. Akkor kiveszem a spoilert. Nekem nagyon tetszenek amúgy! Megkérdeztem Al-t, hogy hozza-e a szinkronos részeket majd. Várjuk a válaszát! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Azt amúgy lehet tudni, hogy mennyi van ezekből vagy meddig fog tartani, hogy így naponta puffogtatják az új részeket? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Úgy tudom hogy 16 részes. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Akkor hamar a végére érnek Kár, elnézegetném hosszabb ideig is esténként őket...mondjuk Rebels kezdésig Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Úgy tudom hogy 16 részes. Az is valami. Anno a clone wars ból 2hét alatt ment le 10, aztán fél év múlva még 10, aztán 1 év múlva a 2. Felvonás. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Megnéztem az első három részt, még mindig zavar kicsit a CN-ös animáció stílusa, de ezt leszámítva egész aranyos, kellemes időtöltés! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Ewokok! Ne packázz velük! És már legalább azt is tudjuk, honnan van Leia ruhája. Egy 34 éves rejtély megoldva. Jól csinálja a Disney-Lucasfilm csapat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Szerintem is nagyon kellemesek ezek a videók. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Nagyon jópofa kis sorozat lesz ez. És a célközönségnek is nagyon bejön. Megnéztük Őket így angolul, a lányom majd kiugrott a bőréből, hogy ez ilyen "lányos" lesz! Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. A 3 videó megnézése után egyre jobban az az érzése az embernek, mintha a hiányzó jeleneteket akarják pótolni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. (szerkesztve) Eddig jónak tűnik, bár igaz, ezek a kb. 3 perces részek csak lyukakat tömködnek be. Inkább azt mondanám, hogy jól megtalálják azokat az eseményeket, amelyek alkalmasak arra, hogy közben bemutassák ezeket a bájos történeteket úgy, hogy közben nem borítják fel az eddigi cselekményszálat, és nem sok újat tesznek hozzá az univerzumhoz. Szerkesztve: 2017. Július 6. - MissKarrde Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Végre Ahsoka is megjelent a színen. Nem is akárhogy. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. TCW Nosztalgia csúcsra járatva. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Nekem eddig ez tetszett a legjobban! Nagyon jó volt, bár Anakin & Yoda kinézetével nem vagyok kibékülve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Ahsoka Jedi lovag lett? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. (szerkesztve) De jó volt hallani újra azt a szót Anakintól, hogy "Snips". Ahsoka Jedi lovag lett? Szerintem nem. Egy fokkal közelebb került hozzá, hogy lovag lehessen. szerk.: A 4. rész a TCW 5. évadának fináléja előtt játszódott! Továbbá az elkövetkezendő 3 rész címe, és szereplői: 5. rész: Beasts of Echo Base (Leia lesz főszerepben) 6. rész: Newest Recruits (Sabine & Ketsu főszerepben) 7. rész: Tracker Trouble (Rey & Finn kettőse + Csubi & Han is szerepelni fog benne) Az utolsó, 8. rész a nyári felhozatalból pedig gondolom Jyn -é lesz, vagy ő átkerül az őszi menetbe. Szerkesztve: 2017. Július 6. - Bence1997 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. A Tracker Trouble nagyon várós. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Igen, ez TCW nosztalgiapörgés volt. Ejjj... de remélem, hogy Ahsoka előkerül az ep6 után. Annyira jó lenne, ha találkozna Luke-kal, és az ifjú Jedi végre autentikus forrásból hallana az apjától, nem olyan személytől, aki szerint a pofátlan hazugság is igazság, bizonyos szemszögből nézve. Ahsoka Jedi lovag lett? Nem, Yoda azt mondja, hogy a Jedivé válás útján jár. Gondolom, a padawanságban is vannak fokozatok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Amúgy tuti nem fog itt megtörténni, de azért reménykedek benne, hogy ez a sorozat majd bemutatja Ahsoka sorsát a Rebels S2 végén történtek után. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Végre Ahsoka is megjelent a színen. Nem is akárhogy. Jó kis rész volt ez is. És nem csak TCW hanem biza sima CW utánérzés is nekem! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. (szerkesztve) Nagyon jó volt, bár Anakin & Yoda kinézetével nem vagyok kibékülve. Yoda nekem elment, de Anakin szája túl csókosra sikerült. Csoli nekem is volt egy kissé, nemt'om azért mert előtte olvastam a hsz-ed vagy amúgy is, de tényleg megidézte azt a CW részt amikor Anakint C-3PO követi, de nem ismeri fel mert be lett aranyozva és utána valami sikátorban találkozik Padméval, ha jól emlékszem Szerkesztve: 2017. Július 6. - Darth Cupsy Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. A legelején nem úgy hangzik teljesen, mintha Ahsoka Kanannal beszélne komlinken? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Anakinnal beszélt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. (szerkesztve) Csoli nekem is volt egy kissé, nemt'om azért mert előtte olvastam a hsz-ed vagy amúgy is, de tényleg megidézte azt a CW részt amikor Anakint C-3PO követi, de nem ismeri fel mert be lett aranyozva és utána valami sikátorban találkozik Padméval, ha jól emlékszem Pontosan! a Coruscanti tömeg megjelenítése. De a fa már full TCW. Szerintem szándékos az egész. Segít egységben kezelni az összes eddigi sw-t. Mert a filmek közt is vannak szakadékok megjelenítésben/megjelenésben. A sorozatok és filmek közt is. A sorozatok és sorozatok közt is. Ez a forma pedig most mindből nyúl, mindből használ, mindhez hozzátesz egy picit. Én a mai napig nem kukáztam a CW-t, de ez majd ha teljes lesz, megy mellé és nem kell szégyenkeznie egyiknek sem. Szerkesztve: 2017. Július 7. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Ami viszont egy korszakban játszódik az mind egységes. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Ami viszont egy korszakban játszódik az mind egységes. Természetesen. De voltak azért kemény OT vizualitások a TCW-ban is például hídként, például a halálcsillag belseje-szerű díszletek a csillagrombolókban. Itt pedig arra céloztam, hogy ha kiragadgatunk dolgokat az eddigiekből és azt egyféle köntösben tesszük akkor az is ad egyfajta összefűzést. Hisz ha csak az eddigi 4 részt nézzük akkor milyen a kronológiánk? 7,7,6,TCW Ez nem kronológia. Világos is, hogy nem is akar az lenni. Nem. Ez azt mondja: Lásd egyben a star warst! Mindenestől. Ezek pedig szemelvények, széljegyzetek a nagy egészből. A maga nemében és az én szememben máris zseniális! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Igen, ez benne a jó. Nincs kitüntetett korszak, egészben van nézve. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Íme az új rész, amit tévesen "6. epizódnak" ír a Disney csatornája. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.