reaper Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Forces of Destiny címmel új, 2-3 perces webizódokból álló animációs sorozat fog indulni. http://www.starwars.com/news/rey-ahsoka-tano-and-more-iconic-heroes-to-star-in-new-star-wars-forces-of-destiny-animated-micro-series Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Itt van magyarul. http://starwarsmedia.hu/news.php?extend.1610 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Derült égből villámcsapás. Egyelőre nem tudom hova tenni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Ez szerintem az előszele valami nagyobbnak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Huh, erre nem számítottam. Egyenlőre fenntartásokkal kezelem, és majd a pénteki panel után mondok ítéletet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Őőő... hát, nem vagyok nagy rajongója a minizódoknak, de most komolyan... Miért csak nők? Szívesen nézem Reyt, Jynt meg Ahsokát, de akkor is... A paci túloldala na... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Miért csak nők? Szívesen nézem Reyt, Jynt meg Ahsokát, de akkor is... A paci túloldala na... Ebben egyetértek. Viszont ugye úgy lesz a sorozat, hogy 8 rész lesz nyáron, és 8 rész lesz az ősszel bemutatva. Mivan ha a nyári felhozatal szól majd a lányokról? És majd a másik 8 rész fog a fiúkról? Ennek én örülnék. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Az egész róluk fog szólni főként, de lesznek férfi szereplők is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Ez most engem letaglózott. Kíváncsi leszek azért erre a sorira. Filoni akkor egyrészt ezért is mondhatott le a Supervising director státuszról a Rebels kapcsán. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 (edited ) Egyébként kicsit emlékeztet a játékidő és a stílus a korai Clone Wars sorozatra. az igazi érdekességét talán az adhatja, hogy kánon és csatlakozik a többi műhöz. Edited April 13, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Hát, ez nem tűnik túl nagy számnak. Én valami olyan sorozatra számítottam, mint A Klónok Háborúja, vagy a Lázadók. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Ez valószínűleg nem az a projekt amiről régebben beszéltek. Ez csak egy websorozat, semmi komoly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Én úgy tudom, hogy a Rebels végeztével jön az új sorozat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Miután Filoni átadta a Rebels stafétabotját Justin Ridge-nek, úgy szólt a nyilatkozat, hogy minden animációs projekt vezetője ő lesz. Ez is azt sugallja, hogy már akkor több dolog volt készülőben, csak nyilván ez hamarabb megvalósul, mint egy TCW-Rebels szintű sorozat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Ez valószínűleg nem az a projekt amiről régebben beszéltek. Ez csak egy websorozat, semmi komoly. Én úgy tudom, hogy a Rebels végeztével jön az új sorozat. Remélem így lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Ashley Eckstein (Ahsoka Tano) és Matt Lanter (Anakin Skywalker) nemrég szinkronizált egy bemutatásra kerülő, ismeretlen Star Wars projekthez, és ez lesz a harmadik, amiben együtt dolgoznak A klónok háborúja és a Lázadók mellett. Mivel még csak találgatni tudunk, valószínűleg a jövőben érkező Forces of Destiny című animációs rövidfilmekhez adták a hangjukat. Az első nyolc részt kevesebb, mint 1 hónap múlva, július 10-én fogják elénk tárni a Disney Youtube-csatornáján, tehát Eckstein és Lanter mostani felvételei nem tartozhatnak azokhoz. Ugyanakkor már tudjuk, hogy ősszel lesz még nyolc rész, talán ez lesz a befutó. Azonban simán lehet az is, hogy ez egy vadi új projekt lesz. Akárhogy is, Ashley Eckstein már a Twitterre ki is posztolt egy képet, amin egészen boldognak tűnnek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Egyelőre nem tudom hova tenni ezt a sorozatot, remélem lesz hozzá rendes trailer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Hoppá, mi van itt? na ez a topic is elkerülte a figyelmemet eddig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Hirtelen nem emlékeztem a websorozat címére, így azt hittem, valami újonnal tervezett, komolyabb animációs sorozat lesz ez. Na nem baj, azért erre is nagyon kíváncsi leszek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Nem véletlen nem kapott új szekciót. Még magam se tudom hova illene vagy hogy mi legyen vele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 (edited ) Szerintem az első évad az EU topicban kaphatna egy al-fórumot, mint a Legends topicban a Tartakovsky féle CW Edited June 24, 2017 by Nabopolasszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Hát kb annak a kategóriának tűnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Szerintem az első évad az EU topicban kaphatna egy al-fórumos, mint a Legends topicban a Tartakovsky féle CW Meglátjuk, de ez jó ötletnek tűnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Jön magyarul is. Star Wars: A végzet ereje (Star Wars: Forces of Destiny) – július 15, Disney Csatorna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Jön magyarul is. Star Wars: A végzet ereje (Star Wars: Forces of Destiny) – július 15, Disney Csatorna Hát az már mindjárt itt is van! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=UkEgVzE4U54&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Egész jó, de még mindig nem győzött meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Tipikus Cartoon Network-féle grafika és animáció. Van, amihez illik ez a stílus, Star Wars-hoz szerintem nem. Ahsokának viszont örülök, lehet, miatta nézni fogom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Hát ööö... nem igazán győzött meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Engem se. CW szintnek tűnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts