Ugrás a kommentre

Forces of Destiny

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Felőlem be lehet. Csak azért raktam be én az előzőeket mert úgy alakult hogy más nem előzött meg.

Amúgy ez is jópofa rész. Hogy akcióba lendül már Wicket. :D

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Eddig jónak tűnik, bár igaz, ezek a kb. 3 perces részek csak lyukakat tömködnek be. Kíváncsi leszek majd Ahsokára.

Ja és napi szinten fognak jönni a részek? Csakmert ha igen, akkor attól függ, hogy hétvégén is lesz-e. Ha igen, akkor hétfőn lesz a 8. rész, ha nem, akkor 1 hét múlva.

Hozzászólás ideje:

Felőlem be lehet. Csak azért raktam be én az előzőeket mert úgy alakult hogy más nem előzött meg.

Amúgy ez is jópofa rész. Hogy akcióba lendül már Wicket. :D

Rendben, nem tudtam, hogy van-e megállapodás rá. Akkor kiveszem a spoilert.

Nekem nagyon tetszenek amúgy! Megkérdeztem Al-t, hogy hozza-e a szinkronos részeket majd. Várjuk a válaszát! :)

Eddig jónak tűnik, bár igaz, ezek a kb. 3 perces részek csak lyukakat tömködnek be.

Inkább azt mondanám, hogy jól megtalálják azokat az eseményeket, amelyek alkalmasak arra, hogy közben bemutassák ezeket a bájos történeteket úgy, hogy közben nem borítják fel az eddigi cselekményszálat, és nem sok újat tesznek hozzá az univerzumhoz.

Szerkesztve: - MissKarrde

De jó volt hallani újra azt a szót Anakintól, hogy "Snips". :D

Ahsoka Jedi lovag lett? :o

Szerintem nem. Egy fokkal közelebb került hozzá, hogy lovag lehessen.

szerk.: A 4. rész a TCW 5. évadának fináléja előtt játszódott!

Továbbá az elkövetkezendő 3 rész címe, és szereplői:

5. rész: Beasts of Echo Base (Leia lesz főszerepben)

6. rész: Newest Recruits (Sabine & Ketsu főszerepben)

7. rész: Tracker Trouble (Rey & Finn kettőse + Csubi & Han is szerepelni fog benne)

Az utolsó, 8. rész a nyári felhozatalból pedig gondolom Jyn -é lesz, vagy ő átkerül az őszi menetbe.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Igen, ez TCW nosztalgiapörgés volt. Ejjj... de remélem, hogy Ahsoka előkerül az ep6 után. Annyira jó lenne, ha találkozna Luke-kal, és az ifjú Jedi végre autentikus forrásból hallana az apjától, nem olyan személytől, aki szerint a pofátlan hazugság is igazság, bizonyos szemszögből nézve.

Ahsoka Jedi lovag lett? :o

Nem, Yoda azt mondja, hogy a Jedivé válás útján jár. Gondolom, a padawanságban is vannak fokozatok.

Nagyon jó volt, bár Anakin & Yoda kinézetével nem vagyok kibékülve.

Yoda nekem elment, de Anakin szája túl csókosra sikerült. :D

Csoli nekem is volt egy kissé, nemt'om azért mert előtte olvastam a hsz-ed vagy amúgy is, de tényleg megidézte azt a CW részt amikor Anakint C-3PO követi, de nem ismeri fel mert be lett aranyozva és utána valami sikátorban találkozik Padméval, ha jól emlékszem :)

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Csoli nekem is volt egy kissé, nemt'om azért mert előtte olvastam a hsz-ed vagy amúgy is, de tényleg megidézte azt a CW részt amikor Anakint C-3PO követi, de nem ismeri fel mert be lett aranyozva és utána valami sikátorban találkozik Padméval, ha jól emlékszem :)

Pontosan! a Coruscanti tömeg megjelenítése.

cw-fod.jpg

De a fa már full TCW.

Szerintem szándékos az egész.

Segít egységben kezelni az összes eddigi sw-t. Mert a filmek közt is vannak szakadékok megjelenítésben/megjelenésben. A sorozatok és filmek közt is. A sorozatok és sorozatok közt is.

Ez a forma pedig most mindből nyúl, mindből használ, mindhez hozzátesz egy picit.

Én a mai napig nem kukáztam a CW-t, de ez majd ha teljes lesz, megy mellé és nem kell szégyenkeznie egyiknek sem.

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Ami viszont egy korszakban játszódik az mind egységes.

Természetesen. De voltak azért kemény OT vizualitások a TCW-ban is például hídként, például a halálcsillag belseje-szerű díszletek a csillagrombolókban.

Itt pedig arra céloztam, hogy ha kiragadgatunk dolgokat az eddigiekből és azt egyféle köntösben tesszük akkor az is ad egyfajta összefűzést.

Hisz ha csak az eddigi 4 részt nézzük akkor milyen a kronológiánk? 7,7,6,TCW

Ez nem kronológia. Világos is, hogy nem is akar az lenni. Nem. Ez azt mondja: Lásd egyben a star warst! Mindenestől. Ezek pedig szemelvények, széljegyzetek a nagy egészből.

A maga nemében és az én szememben máris zseniális! :clap:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.