csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 15. Én is pontosan ebben reménykedem. Luke aktiválja a kardját. Én már kezdek letenni erről. És nem csak a trailer kapcsán, hanem sajna a film kapcsán is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Lehet megvan a dátum? A tweetet azóta törölték. https://www.starwarsnewsnet.com/wp-content/uploads/2017/09/tweet.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Reális dátum lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Szűk három hét. Az már tényleg nincs messze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Jöhet bármikor! Nagyon várom már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Ennek örülök, 3 hét úgy is el fog telni hamar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. (szerkesztve) Nekem mindegy mikor jön csak jó hosszú legyen (meg jó lenne ha lenne benne Sonke, de ez csak plusz kívánság) Szerkesztve: 2017. Szeptember 20. - Jar-Jar Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Nekem mindegy mikor jön csak jó hosszú legyen (meg jó lenne ha lenne benne Sonke, de ez csak plusz kívánság) Számomra Snoke nem igazán kívánatos a trailerbe. Max a hangja, ahogy korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Óó ez már elég közel van. Ez már gondolom teljes trailer lesz, nem teaser. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Ilyenkor mindig dilemmázok, hogy megnézzem-e, vagy érjen meglepetés a moziban, de úgyis megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Snoke -ról szerintem lesz 1 jelenet, de az is lehet, hogy csak a hangját fogjuk hallani. Viszont abban szinte 100% -ig biztos vagyok, hogy az előzetesben végre megfogják mutatni Canto Bight -et. Illetve a Luke-Rey párosra is fókuszál majd a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Snoke -ról szerintem lesz 1 jelenet, de az is lehet, hogy csak a hangját fogjuk hallani. Viszont abban szinte 100% -ig biztos vagyok, hogy az előzetesben végre megfogják mutatni Canto Bight -et. Illetve a Luke-Rey párosra is fókuszál majd a trailer. Canto Bight-ben biztos vagyok én is. Viszont ha úgy vesszük Luke és Rey párosa lett érintve "bőven" az első előzetesben. Szerintem ebbe jobban belemenni nem kell, illetve ezt nem várom a 2. előzetestől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. (szerkesztve) Illetve a Luke-Rey párosra is fókuszál majd a trailer. Én inkább várnám azt hogy a sötét oldalra fókuszáljon. Az ő szerepükről kevesebbet tudunk. Valamint egy megható Leia mondat sem lenne rossz. Szerintem azt minden rajongó élvezné Szerkesztve: 2017. Szeptember 20. - Jar-Jar Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Érdekes volt a TFA kampány is annó. Semmit nem kaptunk, majd mikor elindult a gépezet akkor ki lehetett vagy 30 percet rakni a filmből a trailerekből. :S remélem most azért nem lesz ennyire durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Mondjuk a promók nagyrészt ugyanazokat a képsorokat ismételték. A nagy trailerek után túl sok újat nem kaptunk. Itt-ott néhány új snittet el lehetett kapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Szinte biztosnak tűnik, hogy október 9-én jön a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Úgy legyen. Már nagyon ki vagyok rá éhezve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Elvileg egy hét múlva trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Gondolom, ha jön a nagy előzetes, akkor kapunk végleges plakátot is. Legalábbis a TFA, és a RO esetében így volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hát ha egy hét múlva valóban előzetes, akkor szerintem már hétvégén jön a poszter, illetve ilyen kis tv-spotok, mint a 7 esetében is voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Egyre több helyről lehet hallani, hogy hétfőn trailer, vasárnap pedig hivatalos plakát. Legyetek résen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Már nagyon várom. Mindjárt itt a december! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Felkészülni emberek! Kilencedikén már indul a jegyértékesítés! Ez csak egyet jelenthet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Na ez már valami! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Most jutott eszembe hogy mekkorát ütne ha mondjuk az előzetes végén Luke bekapcsolná a fénykardját és piros színű lenne. Vagy valami olyan ami eddig filmben még nem volt, mondjuk sárga. Akkor lehetne agyalni hogy ezt most mi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Nálunk ez kedd hajnalban lesz elvileg. Hamill a Monday Night Footballt emlegette még a törölt tweetjében, amit 20:30-kor adnak az USA keleti partján, nálunk pedig 6 órával több van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Én is nagyon nézném a trélert. Ha ütős akkor akár rongyosra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Rian tweetje. "Something's coming" https://mobile.twitter.com/rianjohnson/status/916844713675603968?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.starwarsnewsnet.com%2F Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Nincs mese, most már meg kell lennie, méghozzá hamar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Előbb a hivatalos plakátnak kellene jönnie. Én ezt akár ma is el tudom képzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
A trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.