Donát Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Chirrut vs. Malbus! A Whillek két őrzője, de vajon melyikük karaktere sikerült szerethetőbbre/emlékezetesebbre? A hősi halál faktor mindkettőnél ott van, és kis túlzással egymás "karjaiban" egymást örökre tisztelve és szeretve tértek meg az Erő honába. Chirrut különös kapcsolata az Erővel elegendő lesz ahhoz, hogy felülkerekedjen hű partnerén? Egy dolog biztos: ha Bazet valakinek le kell győzni, akkor ő is azt szeretné, hogy Chirrut legyen az! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ment Chirrutra a szavazat. Baze inkább csak afféle kiegészítője volt Chirrutnak. Ha ő nem lett volna akkor egyrészt kevésbé lett volna hihető Chirrut karaktere másrészt a "vak karatemesternek" nem lett volna kire reagálnia. Jól kiegészítették egymást, de úgy érzem itt főleg Chirruton volt a hangsúly és nem véletlenül. Annak idején nagyon tartottam a figurától, de adtak neki egy kis humort és kedvességet, ami kellemesen meglepett az első megtekintésnél. Nem hiszem hogy a mostani versenyen túl messzire jutna -ahhoz az SW túlságosan is zsúfolásig van emlékezetes figurákkal- de érdekes színfoltja volt az RO-nak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Chirrut -ra ment a szavazatom. Baze is jó karakter, de ő inkább Chirrut mellett egy kiegészítő karakter volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Nekem nagy kedvencem Baze is! Róla egyébként kevés szó esett a topikjában, de ez valahol érthető. Chirrut sidekickje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Én is bírom Baze-t de szintén Chirrut-ra szavaztam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Én is úgy gondolom hogy Baze csak amolyan sidekick, így a mai napon ez a legegyértelműbb voks számomra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Nehéz kérdés, mert mind a kettő karaktert nagyon megkedveltem, de talán Chirrut nyer egy hajszállal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Mivel Baze Churrut Chewbaccája, így naná, hogy gondolkodás nélkül ment a voks Chirrutra. Hiszen mind tudjuk: I am one with the Force and the Force is with me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Azt gondolom, hogy a RO készítői Chirrut esetében jártak a leginkább kötéltáncot. Elképesztően vékony volt itt a határ a nagyon jó karakter és az önmaga paródiájába forduló, vak kung-fu mester között, és azt kell mondjam, a készítők zseniálisan lavíroztak. A minap feljött a téma a saját topikjában, Nabo feszegette, hogy miként tudott elmanőverezni a lövedékek között. Neki ez a legkevésbé tetsző, nekem viszont a leginkább tetsző Chirrut jelenet volt, az egész karakter kvintesszenciája, amikor az Erőbe vetett hite egy fajta deus-ex-machinaként kifizetődik. Számomra Chirrut pont a Bomarr által emlegetett kedvessége illetve az Erőhöz fűződő misztikus kötődése miatt (pl. az Erő sötéten áramlását is megérzi Cassian körül) az RO egyik legerősebb karaktere, akinek a jeleneteit a Whillek témájával akárhányszor megtudnám nézni, sőt, miatta (is) érdemes újra és újra betenni a Rogue One-t a lejátszóba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Bomarral és Donáttal egyetértve Chirrutra szavazok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Chirruttal egyel több zseniális karakter lett a sagában. Baze gyengébb eresztés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Ez volt a forduló legkönyebb választása, Chirrut sokkal jobban megfogott, mint Baze, és több mélységet is érzek a karakterében. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts