Jump to content

Chirrut Îmwe vs. Baze Malbus (KIEMELT SELEJTEZŐ)


Donát

Kiemelt selejtező #3  

26 members have voted

 1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

  • Chirrut Îmwe
   22
  • Baze Malbus
   4

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/22/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Chirrut vs. Malbus! A Whillek két őrzője, de vajon melyikük karaktere sikerült szerethetőbbre/emlékezetesebbre? A hősi halál faktor mindkettőnél ott van, és kis túlzással egymás "karjaiban" egymást örökre tisztelve és szeretve tértek meg az Erő honába. Chirrut különös kapcsolata az Erővel elegendő lesz ahhoz, hogy felülkerekedjen hű partnerén? Egy dolog biztos: ha Bazet valakinek le kell győzni, akkor ő is azt szeretné, hogy Chirrut legyen az!

Link to comment
Share on other sites

Ment Chirrutra a szavazat. Baze inkább csak afféle kiegészítője volt Chirrutnak. Ha ő nem lett volna akkor egyrészt kevésbé lett volna hihető Chirrut karaktere másrészt a "vak karatemesternek" nem lett volna kire reagálnia. Jól kiegészítették egymást, de úgy érzem itt főleg Chirruton volt a hangsúly és nem véletlenül. Annak idején nagyon tartottam a figurától, de adtak neki egy kis humort és kedvességet, ami kellemesen meglepett az első megtekintésnél. Nem hiszem hogy a mostani versenyen túl messzire jutna -ahhoz az SW túlságosan is zsúfolásig van emlékezetes figurákkal- de érdekes színfoltja volt az RO-nak.

Link to comment
Share on other sites

Azt gondolom, hogy a RO készítői Chirrut esetében jártak a leginkább kötéltáncot. Elképesztően vékony volt itt a határ a nagyon jó karakter és az önmaga paródiájába forduló, vak kung-fu mester között, és azt kell mondjam, a készítők zseniálisan lavíroztak. A minap feljött a téma a saját topikjában, Nabo feszegette, hogy miként tudott elmanőverezni a lövedékek között. Neki ez a legkevésbé tetsző, nekem viszont a leginkább tetsző Chirrut jelenet volt, az egész karakter kvintesszenciája, amikor az Erőbe vetett hite egy fajta deus-ex-machinaként kifizetődik. Számomra Chirrut pont a Bomarr által emlegetett kedvessége illetve az Erőhöz fűződő misztikus kötődése miatt (pl. az Erő sötéten áramlását is megérzi Cassian körül) az RO egyik legerősebb karaktere, akinek a jeleneteit a Whillek témájával akárhányszor megtudnám nézni, sőt, miatta (is) érdemes újra és újra betenni a Rogue One-t a lejátszóba. 

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information