Ugrás a kommentre

Chirrut Îmwe vs. Baze Malbus (KIEMELT SELEJTEZŐ)


Donát

Kiemelt selejtező #3  

26 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

    • Chirrut Îmwe
      22
    • Baze Malbus
      4

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Chirrut vs. Malbus! A Whillek két őrzője, de vajon melyikük karaktere sikerült szerethetőbbre/emlékezetesebbre? A hősi halál faktor mindkettőnél ott van, és kis túlzással egymás "karjaiban" egymást örökre tisztelve és szeretve tértek meg az Erő honába. Chirrut különös kapcsolata az Erővel elegendő lesz ahhoz, hogy felülkerekedjen hű partnerén? Egy dolog biztos: ha Bazet valakinek le kell győzni, akkor ő is azt szeretné, hogy Chirrut legyen az!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ment Chirrutra a szavazat. Baze inkább csak afféle kiegészítője volt Chirrutnak. Ha ő nem lett volna akkor egyrészt kevésbé lett volna hihető Chirrut karaktere másrészt a "vak karatemesternek" nem lett volna kire reagálnia. Jól kiegészítették egymást, de úgy érzem itt főleg Chirruton volt a hangsúly és nem véletlenül. Annak idején nagyon tartottam a figurától, de adtak neki egy kis humort és kedvességet, ami kellemesen meglepett az első megtekintésnél. Nem hiszem hogy a mostani versenyen túl messzire jutna -ahhoz az SW túlságosan is zsúfolásig van emlékezetes figurákkal- de érdekes színfoltja volt az RO-nak.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azt gondolom, hogy a RO készítői Chirrut esetében jártak a leginkább kötéltáncot. Elképesztően vékony volt itt a határ a nagyon jó karakter és az önmaga paródiájába forduló, vak kung-fu mester között, és azt kell mondjam, a készítők zseniálisan lavíroztak. A minap feljött a téma a saját topikjában, Nabo feszegette, hogy miként tudott elmanőverezni a lövedékek között. Neki ez a legkevésbé tetsző, nekem viszont a leginkább tetsző Chirrut jelenet volt, az egész karakter kvintesszenciája, amikor az Erőbe vetett hite egy fajta deus-ex-machinaként kifizetődik. Számomra Chirrut pont a Bomarr által emlegetett kedvessége illetve az Erőhöz fűződő misztikus kötődése miatt (pl. az Erő sötéten áramlását is megérzi Cassian körül) az RO egyik legerősebb karaktere, akinek a jeleneteit a Whillek témájával akárhányszor megtudnám nézni, sőt, miatta (is) érdemes újra és újra betenni a Rogue One-t a lejátszóba. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.