Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. (szerkesztve) Az EMPIRE címlap adta az utolsó lökést a topik megnyitásához. Ha egy ilyen tekintélyes lap a címlapon hozza őket, akkor valamit nagyon tudhatnak ezek a kis tollgombócok. De vajon mi lehet az? Ok, aranyosak. Ennyi elég lenne vagy van valami mélyebb dolog is a háttérben? Szerkesztve: 2017. December 12. - Dzséjt Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szimpatikus kis szőrmókok mitagadás Chewie ahogy látom, most a szívükbe fogadta őket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Cukik annyi szent, bár én remélem több lesz a szerepük mint hogy néha rikácsolnak egyet, meg aranyosan néznek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Pedig szerintem ők lesznek az emlékeztetők, hogy ez a franchise azért alapvetően gyerekeknek készült. Én bevallom anno például csiptem az ewokokat és a film legnagyobb poénjának tartottam amikor Wicket a saját parittyájával fejbeveri magát. Igazából igy mai fejjel is csak annyi a bajom velük, hogy az ewokos szál kicsit túl van tolva. Sok játékidőt kapnak és ennyire azért nem érdekesek. A porgok remélem a helyükön lesznek kezelve. Szerintem nincs baj azzal, ha csak aranyosak meg óbégatnak néha csak ne legyenek túlszerepeltetve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Az utolsó mondattal nagyon egyetértek. Az már biztos, hogy legalább egy példány csubi mellé szegődik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Cukik annyi szent, bár én remélem több lesz a szerepük mint hogy néha rikácsolnak egyet, meg aranyosan néznek. Én meg remélem nem. Humorforrásnak jók, de annyi elég is lesz belőlük. Szvsz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Volt egy olyan teória is, hogy Erőérzékenyek. Milyen lenne? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Majd ha felújítják és újra kiadják a prequel trilogyt, akkor majd a porgok is kapnak egy helyet a szenátusban. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Kellene egy ilyen mém! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 30. (szerkesztve) Rian a porgokról. The Porgs, on the other hand -- don't believe any of their press. They are an absolute nightmare. Szerkesztve: 2017. November 30. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Rian a pirgokról. The Porgs, on the other hand -- don't believe any of their press. They are an absolute nightmare. Jelentsen ez bármit is... Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Titokban Sith lovagok lennének? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Vagy gonoszok. Mint a szörnyecskék. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Rian ezt akkor mondta mikor kérdezték hogy kivel könnyebb forgatni a porgokkal vagy Chewie-vel. Miután alaposan megdicsérte a Chewie-t alakító új szinészt utána mondta hogy a porgok kész rémálom... de forgatási szempontból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 30. A nightmare-re koncentráltam. A Yoda bábról is ezt mondta anno Kershner. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vagy gonoszok. Mint a szörnyecskék. Luke valójában az őrzőjük, és azért vonult vissza, hogy biztosítsa, sose hagyhassák el a szigetet, mert elterjednének az egész univerzumban. Seems legit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. 42 perccel korábban, Bomarr írta: Rian ezt akkor mondta mikor kérdezték hogy kivel könnyebb forgatni a porgokkal vagy Chewie-vel. Miután alaposan megdicsérte a Chewie-t alakító új szinészt utána mondta hogy a porgok kész rémálom... de forgatási szempontból. Kár, pedig azt hittem, végül kiderül, rosszul fogadtuk a poént, és valójában a porgok eszik meg Chewie-t. Az mekkora fordulat lett volna. Szerintem verte volna az "én vagyok az apád" szöveget. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Ha ez igaz. Mármint, hogy Chewie porgokat eszik, akkor az én szememben ez olyan mintha valaki ewokot, vagy gungant enne. Nekem tetszik. Lehet , hogy ebben a filmben mégsem lesz cukiság. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Elképzelhető, hogy a porgok olyan erő érzékeny lények, akiket akár veszélyjelzéssre is lehet használni mint pl. régen a bányászmadarakat? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Minden lehetséges. :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 1. 33 perccel korábban, Darth Sky írta: Nem egészen, csak a porgos spotot hozzácsapták a trailerhez. De attól még jó videók! Kíváncsi vagyok, Chewie tényleg megeszi-e végül a porgot. Kissé morbid poén lenne. Szerintem ez a porg fellógott titokban a hajóra. Örülnék ha megenné. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Az is lehet hogy bekapja és aztán ki is köpi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Nagy arc ez a Hamill. 4 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. A film egyik legkedvesebb jelenete hozzájuk fűzhető! És egyben egy szép üzenetet is hordoz. NE EGYÉL GRILLEZETT PORG HÚST 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Azért elég hamar befészkelték magukat a Falconba. Szószerint. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Cukik voltak. Megérdemelnek egy spin-off filmet. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Han forog a napban a porgok miatt. Hát befészkelték magukat a Falconba, feltépik a kárpitot, elcsócsálják a vezetékeket. Vissza a mynockokat! 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Jómagam sokkal több porgra számítottam. Meglepődtem mennyire nem voltak előtérben. Persze jól tették, hogy nem tolták túl őket. Ja és repülnek SimonZ! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Kellemes színfoltot adtak a filmhez. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Amíg a szigeten vagyunk ott én egy kicsit sokalltam őket, idegesítettek is, főleg a hangjuk, de a sziget utáni részekben, már tűrhető mennyiségben voltak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.