lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Ezek a szinek a Végzet templomát jutattaják az ember eszébe. Kíváncsi vagyok, ez vajon azt jelenti, hogy a film is hasonlóan darkos lesz, vagy inkább a frigyláda-kereszteslovag feelingjére hajaz majd inkább? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Jééé a születésnapomon mutatják be! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Nagyon jó poszter! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Hozzászólás ideje: 2007. December 11. (szerkesztve) Remélem hogy a negyedik rész jobban bejön mint a végzetes mert azt nagyon nem csípem. Szerkesztve: 2007. December 11. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Pár új Indy fotó. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Wow! Jujj, de erős lesz a jövő nyár! Ford továbbra is nagyon ott van, Blanchett telitalálat . Az első képen csak nem az a raktár szerepel, ahová a frigyládát tették? Szórakoznak valünk? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Az első képen csak nem az a raktár szerepel, ahová a frigyládát tették? Nekem is ez volt az első, de hogy kerül oda a motor? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Művészképekként készültek a Vanity Fair magazinba. Következtetéseket sztem hiábavaló lenne eme képek alapján levonni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Nekem is ez volt az első, de hogy kerül oda a motor? Három lehetőséget is látok: 1. Az 51-es körzet valójában motorkerékpár gyár, és a sok dobozban csak alkatrészek vannak. Ennél fogva a Frigyládát már feldolgozták, és ebből készült a legújabb LostArk-mobil 2008, melyet a képen is láthatunk. 2. A földből nőtt ki miután elültették a motormagokat. 3. Begurították. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerintem tökéletes képek! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Három lehetőséget is látok:1. Az 51-es körzet valójában motorkerékpár gyár, és a sok dobozban csak alkatrészek vannak. Ennél fogva a Frigyládát már feldolgozták, és ebből készült a legújabb LostArk-mobil 2008, melyet a képen is láthatunk. 2. A földből nőtt ki miután elültették a motormagokat. 3. Begurították. Én az 1-esre tippelek. Annyira, de annyira nyilvánvaló.... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Három lehetőséget is látok:1. Az 51-es körzet valójában motorkerékpár gyár, és a sok dobozban csak alkatrészek vannak. Ennél fogva a Frigyládát már feldolgozták, és ebből készült a legújabb LostArk-mobil 2008, melyet a képen is láthatunk. 2. A földből nőtt ki miután elültették a motormagokat. 3. Begurították. 4. A nácik ellopták a Frigyládát és azt a mocit hagyták ott hogy Indy ló helyett azon ülve üldözze őket 5. Spielbergék a mocin ülő személyekről akartak azon a helyszínen fotókat csinálni de mivel azoknak ráragadt a s*ggük a járgányra kénytelenek voltak azzal együtt lefotózni őket 6. Valójában lovon ültek de Sajla LeBlöff azt a verziót nem csípte és kierőszakoskodta a kép megváltoztatását Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Tényleg jó képek! Lucas kissé öregnek néz ki, lassan eljátszhatná Dookut a világos oldalon... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Lucas kissé öregnek néz ki Á, csak úgy látszik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Tényleg jó képek! Lucas kissé öregnek néz ki, lassan eljátszhatná Dookut a világos oldalon... Vagy Télapót... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. (szerkesztve) Indy olyan mintha alig öregedett volna valamit az előző óta, az a gyerek meg szerintem valami förtelem. A Transformersben se bírom de ebben lehet hogy még jobban nem fogom bírni. Szerkesztve: 2008. Január 6. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Nagyon jó plakát. Szerintem a fiatal gyerek tökéletesen beleillik abba a korba amikor játszódik a film. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Egy fiatal gyerek minden korba beleillhet. Nekem csak az a bajom hogy ez a majom játszik ebben a filmben. Szerintem a képeken úgy néz ki mint egy elcseszett selyemfiú. Elég sok ismert meg ismeretlen fiatal színész él rajta kívül a Földön aki helyette játszhatná azt a gyereket de hát az se lenne mindegy hogy azok közül ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Szerintem majd akkor kritizáljuk, ha láttuk a filmet. Addig, ne adj isten, még alkothat valami jót is. De ha eleve úgy állunk hozzá, hogy ő tuti sz*r lesz, akkor nem valószínű, hogy változik a véleményünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Én csípem a csávót. A Transformersben kifejezetten tetszett. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Én csípem a csávót. A Transformersben kifejezetten tetszett. Egyetértek, és szerintem tehetséges színész. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Szerintem majd akkor kritizáljuk, ha láttuk a filmet. Addig, ne adj isten, még alkothat valami jót is. De ha eleve úgy állunk hozzá, hogy ő tuti sz*r lesz, akkor nem valószínű, hogy változik a véleményünk. Nekem a játéka ellen egyelőre semmi kivetnivalóm nincs mert játszani tud meg hát tényleg meg kell várni a filmet és aztán kell kritizálni. A Transformersben tetszik ahogy játszik csak éppen magát a gyereket nem bírom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Szerintem teljesen rendben van a srác Eddig akárhány filmben láttam, vele nem volt bajom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. (szerkesztve) Már írtam lentebb hogy nem a tehetségével van bajom. Egyszerűen nem szimpi elvégre nem kell feltétlenül mindenki részére annak lennie. Szerkesztve: 2008. Január 6. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Annak idején én DiCapriot fikáztam ezerrel, erre föl meg manapság okésnak tartom a tehetségét. Shia-val pedig még annyi bajom sincs mint DiCaprioval volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Már írtam lentebb hogy nem a tehetségével van bajom. Egyszerűen nem szimpi elvégre nem kell feltétlenül mindenki részére annak lennie. Igen, vannak olyanok akiket nem csípünk, mert nem szimpatikusak. De azért a film remélhetőleg tetszeni fog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Annak idején én DiCapriot fikáztam ezerrel, erre föl meg manapság okésnak tartom a tehetségét. Shia-val pedig még annyi bajom sincs mint DiCaprioval volt. DiCapriót én csak a Titanicban láttam. Nem azért mert nem bírom hanem mert így jött össze. Shia-miának meg a tehetsége eddig nekem is okés. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. De azért a film remélhetőleg tetszeni fog. Amen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.