Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezek a szinek a Végzet templomát jutattaják az ember eszébe.

Kíváncsi vagyok, ez vajon azt jelenti, hogy a film is hasonlóan darkos lesz, vagy inkább a frigyláda-kereszteslovag feelingjére hajaz majd inkább? :)

Hozzászólás ideje:

Remélem hogy a negyedik rész jobban bejön mint a végzetes mert azt nagyon nem csípem.

Szerkesztve: - Rog

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Wow!

Jujj, de erős lesz a jövő nyár!

Ford továbbra is nagyon ott van, Blanchett telitalálat :) .

Az első képen csak nem az a raktár szerepel, ahová a frigyládát tették? Szórakoznak valünk? :)

Hozzászólás ideje:
Nekem is ez volt az első, de hogy kerül oda a motor?

Három lehetőséget is látok:

1. Az 51-es körzet valójában motorkerékpár gyár, és a sok dobozban csak alkatrészek vannak. Ennél fogva a Frigyládát már feldolgozták, és ebből készült a legújabb LostArk-mobil 2008, melyet a képen is láthatunk.

2. A földből nőtt ki miután elültették a motormagokat.

3. Begurították.

Hozzászólás ideje:

1. Az 51-es körzet valójában motorkerékpár gyár, és a sok dobozban csak alkatrészek vannak. Ennél fogva a Frigyládát már feldolgozták, és ebből készült a legújabb LostArk-mobil 2008, melyet a képen is láthatunk.

3. Begurították.

Én az 1-esre tippelek. :) Annyira, de annyira nyilvánvaló....

Hozzászólás ideje:

3. Begurították.

4. A nácik ellopták a Frigyládát és azt a mocit hagyták ott hogy Indy ló helyett azon ülve üldözze őket

5. Spielbergék a mocin ülő személyekről akartak azon a helyszínen fotókat csinálni de mivel azoknak ráragadt a s*ggük a járgányra kénytelenek voltak azzal együtt lefotózni őket

6. Valójában lovon ültek de Sajla LeBlöff azt a verziót nem csípte és kierőszakoskodta a kép megváltoztatását

Hozzászólás ideje:

Indy olyan mintha alig öregedett volna valamit az előző óta, az a gyerek meg szerintem valami förtelem.

A Transformersben se bírom de ebben lehet hogy még jobban nem fogom bírni.

Hozzászólás ideje:

Egy fiatal gyerek minden korba beleillhet.

Nekem csak az a bajom hogy ez a majom játszik ebben a filmben. Szerintem a képeken úgy néz ki mint egy elcseszett selyemfiú.

Elég sok ismert meg ismeretlen fiatal színész él rajta kívül a Földön aki helyette játszhatná azt a gyereket de hát az se lenne mindegy hogy azok közül ki.

Hozzászólás ideje:
Én csípem a csávót. A Transformersben kifejezetten tetszett. :)

Egyetértek, és szerintem tehetséges színész.

Hozzászólás ideje:
Szerintem majd akkor kritizáljuk, ha láttuk a filmet. Addig, ne adj isten, még alkothat valami jót is. De ha eleve úgy állunk hozzá, hogy ő tuti sz*r lesz, akkor nem valószínű, hogy változik a véleményünk.

Nekem a játéka ellen egyelőre semmi kivetnivalóm nincs mert játszani tud meg hát tényleg meg kell várni a filmet és aztán kell kritizálni.

A Transformersben tetszik ahogy játszik csak éppen magát a gyereket nem bírom.

Hozzászólás ideje:

Már írtam lentebb hogy nem a tehetségével van bajom. Egyszerűen nem szimpi elvégre nem kell feltétlenül mindenki részére annak lennie.

Hozzászólás ideje:

Annak idején én DiCapriot fikáztam ezerrel, erre föl meg manapság okésnak tartom a tehetségét. Shia-val pedig még annyi bajom sincs mint DiCaprioval volt.

Hozzászólás ideje:
Már írtam lentebb hogy nem a tehetségével van bajom. Egyszerűen nem szimpi elvégre nem kell feltétlenül mindenki részére annak lennie.

Igen, vannak olyanok akiket nem csípünk, mert nem szimpatikusak. De azért a film remélhetőleg tetszeni fog.

Hozzászólás ideje:
Annak idején én DiCapriot fikáztam ezerrel, erre föl meg manapság okésnak tartom a tehetségét. Shia-val pedig még annyi bajom sincs mint DiCaprioval volt.

DiCapriót én csak a Titanicban láttam. Nem azért mert nem bírom hanem mert így jött össze.

Shia-miának meg a tehetsége eddig nekem is okés. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.