Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Itt Aldennek olyan beállása van mint Hannak egy korabeli promóciós képen. 

Erre gondolsz?

9mcHnHg.jpg

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Bosszúállók régen kapott már előzetest, de jelenleg is agyon van reklámozva, hiszen legókészletek, meg főleg játékfigurák tucatjai keringenek már most a neten. 

Mondjuk a Solo hasonló helyzetben van a Deadpool 2 -vel. Kb. egyazon időben jönnek ki - +- 1 hét eltérés - de mindkettő körül pangás van már egy ideje. De szerintem a hónap végefelé beindul a szekér. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A többiek nem tudom hogy vannak vele, de én várom viszont a premier elötti napokig már nem nagyon kivánok vele foglalkozni. Persze ha jön egy új trailer az más, de engem már az eddigiek meggyőztek. Tetszik amit láttam ott leszek a premieren, de nem akarok konstans hype-ban égni. Az már megvolt a trailernél. Még van két hónap a premierig. Addig ha már Star Warsról van szó inkább az ep.8-ban merülök el.

Hozzászólás ideje:

Én úgy  vagyok vele, hogy nem várom úgy, mint az ep8-at vagy éppen a Rebels utolsó  évadát. Ugyanakkor nekem sincs ellenérzésem a filmmel kapcsolatban, amit eddig mutattak, az tetszett és annyiból mindenképpen várom a filmet, hogy ott legyek a premieren, ami sokkal több, mint bármilyen más film esetén rólam elmondható. Szóval ez olyan "nem várom nagy lelkesedéssel, de örülnék, ha már láthatnám" formában van nálam. :) 

Hozzászólás ideje:

Szerintem az ötlet kiváló. Ha már egyszer újra meglátogatjuk az első két trilógia közti érát akkor ennek a témaválasztásnak látom a legtöbb értelmét. Én igazából mikor a Disney felvásárlás előtt elgondolkodtam rajta, hogy mi az a Star Wars mozi amit szívesen megnéznék akkor az ez volt: egy film az alvilággal a középpontban. Úgyhogy nálam nagyon kettős a dolog: egyrészt most nem érzek különösebb hype-ot. Ezer meg egy másik dolog leköt. Ugyanakkor olyan nagyon nem lepődnék meg ha ez lenne a kedvenc Star Wars filmem. Pláne ha lesz benne Jabba.

Hozzászólás ideje:

Én meg úgy vagyok vele, hogy a Disney érában készült filmek eddig annyira jók lettek, miközben egyediek a maguk módján, hogy nem érzek okot a izgalomra, hogy vajon jó lesz-e a Solo film, vagy nem. Bennem most már megvan a bizalom, hogy ez is lesz olyan jó, mint a többiek, nem kell majd a készítőknek sem szégyenkeznie miatta. A Rogue One jut eszembe, hogy azzal szemben is voltak fenntartások, aztán milyen remek film lett... Az alvilági témának én is örülök, a TCW-ből is kiderült, hogy hálás téma és ezidáig még kevésbé kiaknázott lehetőség, amivel színesíteni lehet az SW univerzumot. Plusz nekem nagyon bejön Alden Ehrenreich Soloként a trailer alapján. :)

Hozzászólás ideje:

Azért nem semmi, hogy két olyan rendezővel, akik munkájuk során durván lemaradtak az ütemtervről és az elmondások alapján káoszt okoztak, Howard simán felhozta a filmet ütemtervre úgy, hogy az elkészült anyag nagyját is újraforgatta, nem csak simán befejezte a filmet. Azért látszik, kinél van ott a tehetség mellett a rutin is.

Hozzászólás ideje:

Vannak, akik a járművektől dobják el az agyukat egy Star Wars film esetében, én így vagyok a különböző lényekkel. Így elsőre nagyon bejönnek. :) 

Hozzászólás ideje:

Nagyon jók a lények! Biztosan nem csináltak újakat a reklámhoz, hanem a filmben láthatóakat használták itt is. Nagyon kreatívak, csak megint egyet leszámítva nincs új kreatúra... na mindegy, ez attól még Star Wars! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.