caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Március 5. Hozzászólás ideje: 2018. Március 5. (szerkesztve) A premier óta folyamatosan eszembe jut az a jelenet, amikor a szigeten Luke elcsukló hangon megkérdezi Rey-t: „Várjunk csak... hol van Han? ” Na, ez a jelenet eléggé megindító volt számomra. Emlékszem, rendesen mellbevágott ez a rész mind a két alkalommal, amikor moziban láttam a filmet. Hirtelen megrohantak az emlékek Luke-kal és Hannal kapcsolatban; a sok kaland, amelyeket közösen éltek át, illetve a barátságuk. Nagyon bírtam az ő párosukat, részben ezért kedvelem annyira az Original Trilogyt, valamint az ahhoz kapcsolódó regényeket. Nem mondanám azt, hogy ez volt a kedvenc TLJ-s jelenetem, inkább úgy fogalmaznék, hogy számomra az egyik legszívszorítóbb jelenet. Kifejezetten nagy hatással volt rám érzelmileg. Szerkesztve: 2018. Március 5. - caseyjones 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Újra nézve az egyik kedvenc jelenetemet, amikor Luke utal Darth Sidious-ra és a régi Jedik hibájára, még mindig nagyon jó. 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Ahogy ott ül a Jedi "jin-jang" mellett és hirtelen ráront a kamera, hmmm. Amit és ahogy mond Luke, a mellé ez nagyon dögös megoldás, szeretem. Rey beszólása után Luke feje: zseniál. Erre nem is gondolt. ott esik csak le neki... nagy pillanat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. A Prime Jedi. Valóban remek jelenet, de ez elmondható az összes szigetes részről. Nekem a kedvencem az Rey látogatása a tükörbarlangban. Ott minden nagyon egyben van: zene, misztikum, vágás. 2 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Luke vs Kylo Ren nekem ez a No.1. -Aztán persze ott van a tróntermi jelenet(párbaj). -Yoda. -Luke szivatja Reyt a levéllel -Kylo Ren összes jelenete. -Ahch-to bolygón játszódó jelenetek. 3 Válasz
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Esküszöm imádom, ahogy Chewie eszi (enné) a sült porgot a többi előtt. Ehhez hasonló morbid jeleneteket családbarát filmben utoljára az első két Shrekben láttam. 1 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Hozzászólás ideje: 2019. November 26. 27 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: Esküszöm imádom, ahogy Chewie eszi (enné) a sült porgot a többi előtt. Ehhez hasonló morbid jeleneteket családbarát filmben utoljára az első két Shrekben láttam. Szerencsére sokkal inkább vicces, mint morbid. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzászólás ideje: 2019. November 27. (szerkesztve) Ha már poénok: nem tudom megunni, hangosan felvakkantok amikor látom... Csuvi üvöltve beszakítja az ajtót, Luke felugrik és az a fej... mindkettőjük feje és hangja. "idejössz nekem egy betépett csajjal, bazdddmeg, és belehajtasz a házamba?!" (Ponyvastarwars) Szerkesztve: 2019. November 27. - Darth Porg 4 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Hozzászólás ideje: 2019. November 29. A tróntermi harc. Amikor Rey és Kylo egymásra néznek, majd hátat fordítanak egymásnak, és elkezdenek az őrökkel harcolni. Szerintem egy csodálatosan megkomponált jelenetsor, és a zene is tökéletes alatta. 3 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Igen, az tényleg egy tökéletes jelenet. 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. "Ez övön aluli volt..." 1 1 Válasz
Fives Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Luke Skywalker utolsó harca a kedvencem, talán az egész trilógiából. A monológja a "párbaj" alatt, miszerint Kylo Ren mindegyik állítása téves, majd ahogy ezután a napba nézve meghal. Már sokszor láttam, de még mindig elérzékenyülök. 1 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. (szerkesztve) Ezek ma már ikonikus szavak és jelenetek. Szerkesztve: 2020. Április 29. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. (szerkesztve) Hatalmas katarzis volt az a jelenet a moziban, amikor kisétált, és azóta is beleborzongok minden újranézésnél. Az "öreg Luke"-ot nyugodtan tekinthetjük új karakternek akár, annyira újszerűen hatott. Így nálam holtversenyben Kylo-val ők ketten az új trilógia legjobb új karakterei. Zseniális amit Rian kezdett vele ebben a filmben, akárcsak Mark Hamill alakítása, aki annak ellenére nyújtotta élete legjobb alakítását, hogy talán sosem békélt meg igazán a szerepével. Szerkesztve: 2020. Április 29. - Yoda József 3 3 Válasz
Fives Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. 7 órával ezelőtt, Yoda József írta: Hatalmas katarzis volt az a jelenet a moziban, amikor kisétált, és azóta is beleborzongok minden újranézésnél. Az "öreg Luke"-ot nyugodtan tekinthetjük új karakternek akár, annyira újszerűen hatott. Így nálam holtversenyben Kylo-val ők ketten az új trilógia legjobb új karakterei. Zseniális amit Rian kezdett vele ebben a filmben, akárcsak Mark Hamill alakítása, aki annak ellenére nyújtotta élete legjobb alakítását, hogy talán sosem békélt meg igazán a szerepével. Teljes mértékben egyetértek. Nekem nagyon tetszett Rian Johnson megközelítése Luke-hoz. (Ha jól tudom a ROTJ- nél is felmerült hogy Luke a győzelme után visszavonul egy szigetre.) Ezért is sajnálom a sok negatív hangot a film körül, mert nem arról megy a vita hogy menyire volt igaza, Luke-nak, hogy a Jedi rendnek véget kell érnie, és a film végére miért látta úgy, hogy Rey miért tudja úgy ujjá teremteni, hogy fent maradjon az egyensúly. (Csak a ti fórumotokon.) Én is szeretem Kylo Rent. Adam Driveré a legjobb színészi teljesítmény az ST-ben. A többi filmjében is jó, remélem előbb-utóbb Oscart nyer, de erről a megfelelő topikba. 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 20. Hozzászólás ideje: 2021. Február 20. Ha csak egy jelenetet kellene mondanom a megannyi zseniális jelenet közül, akkof a választásom erre esne. Nagyon hatásos jelenet amikor Luke és Yoda újra találkozik. 1 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.