luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 30. Hozzászólás ideje: 2017. December 30. John Williams komponálja majd a film főcímzenéjét. A többit továbbra is John Powell. Forrás: Variety 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 30. Hozzászólás ideje: 2017. December 30. 1 órával korábban, luke19 írta: John Williams komponálja majd a film főcímzenéjét. A többit továbbra is John Powell. Forrás: Variety Wow! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 30. Hozzászólás ideje: 2017. December 30. Remélem ez olyan jól sül el mint a RO-nál. :) Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. December 31. Hozzászólás ideje: 2017. December 31. Most olvastam én is. Juppii! https://www.puliwood.hu/hirek/john-williams-solo-star-wars-tortenet-241931.html Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Eszerint más lesz, mint az RO főcíme.. Én mondjuk úgy képzeltem, hogy olyan stílusban kezdik, mint az RO-t. Akár Giacchino zenéjével, csak itt a Solo felirat robbanna be és úszna tova. Lenne egy stílusa a stories filmeknek ezzel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Nekem mindegy, csak ne legyen olyan mint a Saga filmeké. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Elindultak a zenei felvételek John Powell-el az élen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Március 28. Hozzászólás ideje: 2018. Március 28. Véget ért a muvi mjuikjának a rögzítése. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 28. Hozzászólás ideje: 2018. Március 28. Ez gyorsan ment. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 28. Hozzászólás ideje: 2018. Március 28. (szerkesztve) Szerintem még kifejezetten lassúak is voltak ezzel a 2,5 héttel. A zenénél nem a felvétel az időigényes rész. Bár a Rogue One példájából kiindulva a kitalálása sem vesz el sok időt, ha az ember nem alszik, eszik, él társasági életet. Szerkesztve: 2018. Március 28. - Dzséjt Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. (szerkesztve) 17 órával ezelőtt, luke19 írta: Rog által betett filmrészlet felkerült jó minőségben is Jó a vágás, bejön ez a jelenet, jópofa. A zene viszont: a jól ismert motívum után jön a váltás, Csubi mahinálni kezd, és erre indul ez az ötvenes éveket idéző hollywood-i mese zene, mert nekem annak tűnik és fura. Nem rossz, de nekem túl lágy valahogy, tényleg túl napfényes kaland motívum, a "hősök ügyesen hősködnek a vásznon" feeling. Régiesen rózsaszín, kb. Szocreál magyar filmekben is röpködnek az ilyen futamok és összhatás. Majd csak túlélem. Szerkesztve: 2018. Május 5. - Dzséjt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Tényleg fura, és mesei, bár ez utóbbi a zeneszerző személyét ismerve annyira nem meglepő. John Powell animációs filmek zenéivel csinált karriert. Z, a hangya, Shrek, Így neveld a sárkányodat 1-3, Robotok, Irány Eldorado, Csibefutam, Jégkorszak 2-4, Anyán a Marsra, Kung Fu Panda 1-2, Volt, Táncoló talpak 2, Rio 1-2, Ferdinánd. Persze azért komolyabb filmeknek is szerzett zenét, mint a Bourne-trilógia és a Jason Bourne, a Hancock, X-men: Az ellenállás vége, Hipervándor, Ál/Arc, Evolúció vagy éppen a Mr. és Mrs. Smith, de alapvetően a mesei munkássága miatt emlékszik szerintem rá az ember. Viszont jó zenéi vannak, és szerintem ezúttal sem kell csalódni benne. Bár valószínűleg másabb lesz, mint eddig, ahogy a Rogue One-né is más volt. Meg az sem lesz utolsó, hogy ott nem egy kiragadott youtube-videót látunk majd, hanem az egész filmet, így szerintem a kontextusában még ez is jobban fog működni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Nekem semmi fura nincs benne. Talán ez az első részlet amit hallunk a zenéből de egész kellemes keveréknek tűnik. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. (szerkesztve) Ilyesmi dallamok és hangszerelés tipikus napfényes jelenetsor alatt szokott előfordulni, egy éppen sikeresen befejeződő kalandos-hősies akció végén, vagy egy ügyes menekülés végső stádiumában. Itt a sötét helyszín és a szitu sem indokolja ezt, nálam tök ellene megy, indokolatlanul. Baromi lágy, komolytalan, leesik a képről. Mindegy, valóban az összhatás és a film "egyben" a lényeg, majd kiderül. Ezt sem elsőre vettem észre, visszahallgattam külön az új zenei részre figyelve, mert érdekelt nagyon, nyilván. És most ezt érzem, de erősen. Szerkesztve: 2018. Május 5. - Darth Porg 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Sajnos teljesen egyet kell értsek. Remélem, nem egy nagy katyvasz lesz a zene. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Szerintem ez még nem ok az aggodalomra. Giacchino is milyen remek zenét csinált pár hét alatt. Remélem legalább annyira jó lesz ez is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Szerintem sem kell aggódni. Én szeretem Giacchinót, de John Powell-t még jobban szeretem. Nagyon-nagyon erős zenéket tud írni, legyen szó mesefilmekről vagy akciófilmekről. Nagyon nem szabad csak eme egy kiragadott részletből ítélni. 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 6. Hozzászólás ideje: 2018. Május 6. A felsorolt filmjeit szinte mind láttam, sok kedvenc van közte, nem rémlik, hogy bajom lett volna bármelyikkel zenei téren. No para, kivárom a filmet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Május 8. Hozzászólás ideje: 2018. Május 8. Powell bátyánk közzétette a track listát. 1 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 8. Hozzászólás ideje: 2018. Május 8. Vajon a tracklista párhuzamban van a film cselekményével? Ha jól emlékszem a RO-nál úgy volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 8. Hozzászólás ideje: 2018. Május 8. Mivel ilyen hamar hivatalosan közzétették, szerinte nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 8. Hozzászólás ideje: 2018. Május 8. Bátor cselekedet. Én mindenesetre nem olvasom el a címeket. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Powell bátyánk elárulta hogy milyen témák szerepelnek a filmben: – Han Theme (by John Williams) – Love Theme – Chewbacca Theme – Gang Theme – L3 Theme – Enfys Nest Theme + there are 2 major theme-like motifs directly following the plot all the way through the movie. Lehet majd fülelni hogy melyek azok a visszatérő motívumok. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Az MM-nél 05.25-től lesz elérhető a filmzene! Bár spolieres a borító, tojok rá: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Elérhető már a zene valahol? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Még sehol nem láttam, pedig a "szokott helyen" ilyenkor már rég fenn szokott lenni na meg a hivatalos csatornán is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Furcsálltam én is, ezért kérdeztem rá, hátha csak én vagyok a béna. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.