Ugrás a kommentre

The Last Jedi BD/DVD kiadás

The Last Jedi videó megjelenés.   

19 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

• DVD
    • Blu-Ray
    • Blu-Ray - fehér O-ringes változat
    • Blu-Ray - fekete O-ringes változat
    • Blu-Ray steelbook

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én is örülök, mert ez egy csúcs béna jelenet ebben a formában. Ahogy felvették a rohamosztagosok lelövését, ahogy Finn leüti(! :lol2:) Phasma kezét, ahogy a százados győzelmi zászló módjára repül el egy lövés hatására (ezek a röpködések az ep7-ben is kicsit gáz jelenségnek hatottak, főleg a sokadik). Köszönet, hogy kivágták.

Ugyanakkor a párbeszéd része érdekes. A Finn hatására megingó rohamosztagosok ötletét továbbvihetnék.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Szerintem csak azért tünik annyira bénának mert nem véglegesek az utómunkálatok. De én se bánom hogy kivágták. Viszont itt Phasma tényleg meghalt volna. Most hogy ez kilett vágva kérdéses, hogy mi lett vele.

Hozzászólás ideje:

Nekem baromira bejön ez a jelenet. Normálisan megcsinálva, jó alakításokkal, esetleg egy picit komolyabb szöveggel ez tökéletes lett volna.

Azért remélem Ph így még visszatérhet.

Nekem is jobban fekszik a végleges jelenet. Emezt valamelyest hiteltelennek érzem.

Phasmát amúgy se csípem úgyhogy felőlem nyugodtan lehet halott. A páncélja meg mehet a Star Wars galaxisának egyik MÉH telepére. :D

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Akkor jöjjön egy kis belsős infó.

"Szia!

99%-os info: minden úgy van, ahogy eddig is tudtuk.

Lesz EP VIII BD, csak MM-ban, valószínűleg kétfajta borítóval és valószínűleg a múltkori áron (kicsit több, mint az átlag). Megint csak úgy lesz, hogy MM besegít  a ProVideonak. A legvalószínűbb időpont a 04.26.

És amúgy (ha érdekel): májusig vannak a Disney jogok a Pro Videonál, utána vagy átveszi valaki és ilyen gond nem lesz többet (tehát jön minden mindig BD-n is), vagy nem lesz hazai Disney kiadás többet. Én előbbire voksolok. A Solo BD esetében kérdéses, addig eldől- e a jogi hercehurca.

"
Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Legalább átkerül egy normális kiadóhoz. 

Ha átkerül és stabilan ott is marad, és végre rendesen jönnek a Disney-művek BD-n (merjünk vadat álmodni: visszamenőlegesen is megjelennek, amik kimaradtak), akkor oké, akkor megnyugszom. De én azért némi bizonytalanságot véltem felfedezni a sorok között. Remélem, csak haluzom. :para:

Hozzászólás ideje:

Ha az egyébként a pénztáraknál megbukott Blade Runnert megérte itthon 5 különféle Blu-ray kiadásban lehozni akkor talán a leendő Star Wars filmek egy-egy Blu-ray kiadására is lesz vevő. Csak az ep.8 mozijegyekre 5,4 millió dollárt költöttek a magyarok. Csehország és Szlovákia együtt nem tettek hozzá ennyit az összbevételhez. Ha valamire akkor Star Warsra költünk. Nagyon meglepne, ha nem sikerülne kiadót találni.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Ha az egyébként a pénztáraknál megbukott Blade Runnert megérte itthon 5 különféle Blu-ray kiadásban lehozni akkor talán a leendő Star Wars filmek egy-egy Blu-ray kiadására is lesz vevő. Csak az ep.8 mozijegyekre 5,4 millió dollárt költöttek a magyarok. Csehország és Szlovákia együtt nem tettek hozzá ennyit az összbevételhez. Ha valamire akkor Star Warsra költünk. Nagyon meglepne, ha nem sikerülne kiadót találni.

Igen. És ott feszít az ezüstérem a Blade Runner nyakában a tavalyi moziélményeim közt! Hát ez van. A lényeg, hogy már csak a dátum kérdés szerintem.

2018. 03. 08. - 17:14, Ody Mandrell írta:

Öt nap múlva megjelenik digitálisan. Kíváncsi vagyok hány perc kell, hogy kikerüljön. :D 

Még annyit se kell várni. Már a megfelelő helyeken megtalálható. :cool:

Szerkesztve: - luke19

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.