Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Last Jedi BD/DVD kiadás

The Last Jedi videó megjelenés. 19 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

• DVD
    • Blu-Ray
    • Blu-Ray - fehér O-ringes változat
    • Blu-Ray - fekete O-ringes változat
    • Blu-Ray steelbook

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

A cseheknél már lehet rendelni? :o

A fémdobozos nagyon kellene, de a 3D lemez nem, szóval marad a sima. Legyen o-ringes, de ne egy lemezes. Már csak hat nap a bejelentésig. R2 már biztos tud valamit a mediamarktot illetően, de tőle ezt már nem fogom megtudni.

Szerintem a RO sem volt már MM exkluzív, de ebben nem vagyok biztos. Folyamatosan nézem a ProVideo facebook oldalát, de még semmi. A 3D miatt szerintem a cseh rendelés fog maradni, a 2D-s lemezük egyezni szokott a románokéval és a miékkel. Kíváncsi lennék az amcsi csoda kiadásokra.

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Huszadikán jön a hivatalos bejelentés, már csak szűk egy hetet kell kibekkelni. Van 3D rendszered?

Van, és úgy vigyázok rá, mint egy kincsre mert nincs utánpótlás. A Disney SW epizódok mind 3d-s kiadványokon vannak meg. Az EP VII megvan a tavaszi hazai kiadású és a télen megjelent brit 3d-s borítós, 3 lemezes kiadvány formájában is. A RO, a csehektől jött. Érdekes, hogy  a Solo trailer végén nem tüntették fel, hogy 3d-s lenne. Szerintem a Disney is felhagy a 3d-vel.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez jól hangzik. A cseheknél akkor gondolom van magyar szinkron.

Eddig csak a RO jött a csehektől. Nagy kockázat volt, mert a honlapon nem tüntették ám föl az összes hangsávot ami a lemezen volt. Ráadásul a boritóra sem nyomtatták rá., úgyhogy hiába nézegettem a kiadványhoz  feltöltött fotókat a honlapjukon. Ez itthon, a lemezjátszóban derült ki, hogy van rajta még magyar és román vonatkozás is, ugyanis a Pro Video mind a 3 nyelveterületen adja ki a SW filmeket.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

De gondolom azért is veszed onnan mert olcsóbb. 

Másfélszer többe kerül. Csak a futárposta 5000-6000 Ft. A 3d lemez miatt kell, bár ezeken nincs magyar vonatkozás. Minden lemeznek meg lesz a funkciója. Ha angolul akarom nézni, akkor a 3d-st nézem, ha magyarul akkor a 2d-st. Legalábbis ezzel nyugtatgatom magam. Azt hittem a Disney érával ránk tör a kánaán, és ök pont most, hogy a SW náluk van kezdik el bolykottálni a magyar piacot. Még jó hogy valamit kiadnak SW fronton, de ez korántsem az ami régen megszokhattunk pl a Marvel , animációs, és játékfilm (magyar 2d-s/3d-s lemezek) fronton. Pedig a nézettség alapján magunk mögé utasítottuk kb az országok felét, ahol bemutatták az Utolsó Jediket. És nem éppen kis nemzeteket.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, A pécsi írta:

Másfélszer többe kerül. Csak a futárposta 5000-6000 Ft. A 3d lemez miatt kell, bár ezeken nincs magyar vonatkozás. Minden lemeznek meg lesz a funkciója. Ha angolul akarom nézni, akkor a 3d-st nézem, ha magyarul akkor a 2d-st. Legalábbis ezzel nyugtatgatom magam. Azt hittem a Disney érával ránk tör a kánaán, és ök pont most, hogy a SW náluk van kezdik el bolykottálni a magyar piacot. Még jó hogy valamit kiadnak SW fronton, de ez korántsem az ami régen megszokhattunk pl a Marvel , animációs, és játékfilm (magyar 2d-s/3d-s lemezek) fronton. Pedig a nézettség alapján magunk mögé utasítottuk kb az országok felét, ahol bemutatták az Utolsó Jediket. És nem éppen kis nemzeteket.

Értelek, de egyvalami hibádzik: nem az van, hogy pont a star wars esetében szakadt meg a bolykott, és kezdtek visszatérni a magyar piacra a Disney BD-k? Egy példa az mcu val kapcsolatban szemlélteti:A vasember 3 miatt borítottánk ránk az asztalt, mert állítólag innnen került fel a netre, és elég kis piac voltunk a példastatuálásra. Doctor Strange volt a kövi mcu film bd-n. A köztük lévők azóta sincsenek itthon.. Persze az lehet, hogy nem fullos a kínálat sw-ben és ilyen kényszerpályákra kényszerültök a 3D miatt, de sajnos az a helyzet, hogy örülni kell, hogy a bolykottból volt visszaút és legalább valami van!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, csoli1138 írta:

Értelek, de egyvalami hibádzik: nem az van, hogy pont a star wars esetében szakadt meg a bolykott, és kezdtek visszatérni a magyar piacra a Disney BD-k?

Dede. Az ep.7 volt az első film amivel megtörték a bojkottot.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Értelek, de egyvalami hibádzik: nem az van, hogy pont a star wars esetében szakadt meg a bolykott, és kezdtek visszatérni a magyar piacra a Disney BD-k? Egy példa az mcu val kapcsolatban szemlélteti:A vasember 3 miatt borítottánk ránk az asztalt, mert állítólag innnen került fel a netre, és elég kis piac voltunk a példastatuálásra. Doctor Strange volt a kövi mcu film bd-n. A köztük lévők azóta sincsenek itthon.. Persze az lehet, hogy nem fullos a kínálat sw-ben és ilyen kényszerpályákra kényszerültök a 3D miatt, de sajnos az a helyzet, hogy örülni kell, hogy a bolykottból volt visszaút és legalább valami van!

De megtört, és mégsem. Nincs 3D, ami nem mindenkinek gond. De az EP VII külföldi ,téli 3d -s újrakiadásán  még legalább annyi extra, volt mint a tavaszi magyar, és külföldi változaton. Bár valószínű, hogy ilyen kettős kiadás is csak egyszer volt, ebből nem lesz tendencia.

Hozzászólás ideje:

Mivel hazánk nagyon kis piac és sajnos a sima, fapados BD sem fogy rendesen, így ne is várjon idehaza senki szuperextra kiadást vagy 3D-t (utóbbi még annyira sem megy, mint a BD). Sajnálatos mód a magyar fizetéseknek és mentalitásnak köszönhetően idehaza szó szerint örülhetünk, ha legalább BD-n már kijön a film, még akkor is, ha a filmen kívül aztán semmi sincs rajta.

Az ep7 hála az égnek megtörte a jeget, igaz, az MCU gyűjteményem pöppet foghíjas így. Meg sajnos a Star Trek 13 sem került már fel a polcra, bár ahhoz a Disney-nek nincs köze, csak úgy példának állítom, hogy örülhetünk, amíg egy sorozatot gond nélkül tudunk felpakolni a polcra. Aztán, akinek szuperextra vagy hasonló BD kell, nos, manapság ilyen téren már nincsenek határok. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Remélem kiderül, hogy 100%-ig OFF, de most olvastam a VOX facebook oldalán:

"Egy ideig elkényeztettek minket a Marvel filmek BD-megjelenéseivel, de úgy fest, ennek vége: a Thor: Ragnarök már csak DVD-n jön ki idehaza. :-( És igen, 2018-at írunk..."

Hozzászólás ideje:

:facepalm: :cry:

Mondjuk az ep8-at én sem féltem, de... Na jó, én azért féltem. Magyarországról van szó, a fene bele. Itt még azon sem lepődnék meg, ha egyszer csak újra VHS-en adnának ki filmeket, mert a DVD sem megy.

Hozzászólás ideje:

Az ep8 szerintem is meg fog jelenni, de a Ragnarökről is ezt hittem és nem kicsit unom már, hogy minden Star Wars film kiadása előtt ott van bennem az idegesség, hogy na vajon megjelenik-e nálunk. 

Hozzászólás ideje:

Az biztos hogy nem jó előjel. Bár az is igaz, hogy kb. kétszer annyian néztek Utolsó Jediket, mint Ragnarok-ot. Nem baj, majd megrendelem "Csehszlovákiából". A morvák még vesznek BD-t.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:
2018. 02. 15. - 12:38, Donát írta:

OFF

Gyerekek! Figyeljünk a helyesírásra, ha lehet. :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Bojkott

Oké, igazad van, egy-két szó valóban nehezen megy a mai napig. Engem mondjuk a parasztosabb megnyilvánulások szoktak zavarni, pl.: "moziba láttam, meg hasonlók..Könyörgöm: mozibaN!! ;)

Akinek nem inge, ne vegye magára!

Na, mindegy én nem veszem rossz néven, ha szól valaki, mert most már ezt sem fogom elrontani ezentúl. De nem javítom a hsz-t, hogy ne tűnjön indokolatlannak a helyreigazításod. Szóval nem bojkottálom a helyességre való törekvést. ;)

Hozzászólás ideje:

Hát azért ez már felháborító amit művelnek. Lehet okolni a magyar piacot is.

Azt a magyar piacot ahol a szörnyen gyenge Igazság ligája 7! féle változatban jelenik meg.

De a Disney-nek nem éri meg filmeket kiadni nálunk. Míg mindenki másnak igen.

Hozzászólás ideje:

Köszi az infót. El tudom képzelni, hogy a MM bevállalja, bár fogalmam sincs arról, hogyan fogyott az ep7. De szerintem a Solo-t már rendelhetem is amazon-ról... :para:

Hozzászólás ideje:

Értem. Jelenleg nem tartok tőle, hogy ne jelenne meg. Az mcu bd-ket is az mm vállalja be Dr. Strange óta?

Sw menni fog továbbra is, lefogadom!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.