Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Last Jedi BD/DVD kiadás

The Last Jedi videó megjelenés. 19 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

• DVD
    • Blu-Ray
    • Blu-Ray - fehér O-ringes változat
    • Blu-Ray - fekete O-ringes változat
    • Blu-Ray steelbook

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is örülök, mert ez egy csúcs béna jelenet ebben a formában. Ahogy felvették a rohamosztagosok lelövését, ahogy Finn leüti(! :lol2:) Phasma kezét, ahogy a százados győzelmi zászló módjára repül el egy lövés hatására (ezek a röpködések az ep7-ben is kicsit gáz jelenségnek hatottak, főleg a sokadik). Köszönet, hogy kivágták.

Ugyanakkor a párbeszéd része érdekes. A Finn hatására megingó rohamosztagosok ötletét továbbvihetnék.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Nekem baromira bejön ez a jelenet. Normálisan megcsinálva, jó alakításokkal, esetleg egy picit komolyabb szöveggel ez tökéletes lett volna.

Azért remélem Ph így még visszatérhet.

Hozzászólás ideje:

Nekem is jobban fekszik a végleges jelenet. Emezt valamelyest hiteltelennek érzem.

Phasmát amúgy se csípem úgyhogy felőlem nyugodtan lehet halott. A páncélja meg mehet a Star Wars galaxisának egyik MÉH telepére. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A párbeszéd, és az ahogy Phasma lelövi az elbizonytalanodó rohamosztagosokat, nagyon tetszik :) a jelenet többi része eléggé felejtős kategória

Hozzászólás ideje:

Akkor jöjjön egy kis belsős infó.

"Szia!

99%-os info: minden úgy van, ahogy eddig is tudtuk.

Lesz EP VIII BD, csak MM-ban, valószínűleg kétfajta borítóval és valószínűleg a múltkori áron (kicsit több, mint az átlag). Megint csak úgy lesz, hogy MM besegít  a ProVideonak. A legvalószínűbb időpont a 04.26.

És amúgy (ha érdekel): májusig vannak a Disney jogok a Pro Videonál, utána vagy átveszi valaki és ilyen gond nem lesz többet (tehát jön minden mindig BD-n is), vagy nem lesz hazai Disney kiadás többet. Én előbbire voksolok. A Solo BD esetében kérdéses, addig eldől- e a jogi hercehurca.

"
Hozzászólás ideje:

Köszi az infót! Bizakodunk tovább! Remélem a Bontonfilmhez kerül a Disney. Akkor minden rendben lesz!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Legalább átkerül egy normális kiadóhoz. 

Ha átkerül és stabilan ott is marad, és végre rendesen jönnek a Disney-művek BD-n (merjünk vadat álmodni: visszamenőlegesen is megjelennek, amik kimaradtak), akkor oké, akkor megnyugszom. De én azért némi bizonytalanságot véltem felfedezni a sorok között. Remélem, csak haluzom. :para:

Hozzászólás ideje:

Ha az egyébként a pénztáraknál megbukott Blade Runnert megérte itthon 5 különféle Blu-ray kiadásban lehozni akkor talán a leendő Star Wars filmek egy-egy Blu-ray kiadására is lesz vevő. Csak az ep.8 mozijegyekre 5,4 millió dollárt költöttek a magyarok. Csehország és Szlovákia együtt nem tettek hozzá ennyit az összbevételhez. Ha valamire akkor Star Warsra költünk. Nagyon meglepne, ha nem sikerülne kiadót találni.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Ha az egyébként a pénztáraknál megbukott Blade Runnert megérte itthon 5 különféle Blu-ray kiadásban lehozni akkor talán a leendő Star Wars filmek egy-egy Blu-ray kiadására is lesz vevő. Csak az ep.8 mozijegyekre 5,4 millió dollárt költöttek a magyarok. Csehország és Szlovákia együtt nem tettek hozzá ennyit az összbevételhez. Ha valamire akkor Star Warsra költünk. Nagyon meglepne, ha nem sikerülne kiadót találni.

Igen. És ott feszít az ezüstérem a Blade Runner nyakában a tavalyi moziélményeim közt! Hát ez van. A lényeg, hogy már csak a dátum kérdés szerintem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2018. 03. 08. - 17:14, Ody Mandrell írta:

Öt nap múlva megjelenik digitálisan. Kíváncsi vagyok hány perc kell, hogy kikerüljön. :D 

Még annyit se kell várni. Már a megfelelő helyeken megtalálható. :cool:

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Hát gyerekek azért ez a FullHD már minőség...csak tátom a számat. :D

A film már megvan most már csak az extrákat kell megszereznem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.