Ugrás a kommentre

Marvel

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ody, szerinted majdnem minden képregény-film az. :P :evil:

Ahogy elnézem, elég vegyesek a kritikák. Úgy fest, hogy akinek tetszett az első, annak a folytatás is bejön, de akinek már az első is megfeküdte a pociját, az ezt sem szereti.

Hozzászólás ideje:

Ez vitathatatlan, ugyanakkor ha ettől csak kicsit is eltérnek, az már nem Deadpool lett volna. (Mondjuk a folytatás szolidabb, mert az már nem R, hanem PG-13 besorolású.)

Én a képregényes Deadpoolt szeretem, és a filmes is bejön, bár nekem baromira hiányzik a két hang a fejéből. Viszont annak ellenére, hogy nagyon kellemesen csalódtam a filmben, jót szórakoztam rajta és sokat nevettem közben, semmi affinitáson sincs arra, hogy még egyszer megnézzem, és a folytatása is hidegen hagy.

Hozzászólás ideje:
  2018. 05. 15. - 13:00, Dzséjt írta:

Ez vitathatatlan, ugyanakkor ha ettől csak kicsit is eltérnek, az már nem Deadpool lett volna. (Mondjuk a folytatás szolidabb, mert az már nem R, hanem PG-13 besorolású.)

Én a képregényes Deadpoolt szeretem, és a filmes is bejön, bár nekem baromira hiányzik a két hang a fejéből. Viszont annak ellenére, hogy nagyon kellemesen csalódtam a filmben, jót szórakoztam rajta és sokat nevettem közben, semmi affinitáson sincs arra, hogy még egyszer megnézzem, és a folytatása is hidegen hagy.

Teljes nézet  

Nem igazán kedvelem a bunkó filmeket, de valahogy a Deadpool mégis bejött. Igaz, csak egyszer láttam, de valahogy sikerült megtalálniuk a megfelelő határt. Nem tolták fullba a kretént. 

Hozzászólás ideje:

Én is komáltam a Deadpool-t. Annyira hogy nem álltam le egy nézésnél. Már háromszor láttam mióta kijött. Van egy olyan érzésem hogy a másodikból egy nézés is elég lesz.

Hozzászólás ideje:
  2018. 05. 15. - 13:05, Ody Mandrell írta:

Nekem eleve az erőltetett stílusa nem tetszik. A többi csak "hab" a tortán. 

Teljes nézet  

Deadpool egy ilyen figura. Én pont azért bírom, mert más, mint a többi Marvel-hős. Lazára veszi a figurát, ocsmányul beszél... :D Ettől függetlenül nem ő a kedvenc szuperhősöm (hanem Thor, aki ugyan nem éppen egy eredeti figura, mivel konkrétan a skandináv mitológiából nyúlták, de ettől függetlenül ő a kedvencem, mert szeretem az északi dolgokat :D).

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Deadpool 2-t. Hát ez nagyon pofátlan film. :D Olyan kiszólások vannak az MCU-ra és más egyébre, hogy ezt látni kell. :D
Kábel karaktere nekem nagyon bejött. Remélem az X-Force filmben is hasonlóan jó lesz. :D
Ja és a stáblistást érdemes végignézni! :D

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Deadpool 2

Iszonyat véres volt, a Kill Bill óta a legtöbb végtag szakadt le emberekről.

Erősen korhatáros volt, túltolt poénok néha, rengeteg filmes utalás , régi klasszikusokra is. DC és más Marvel filmeket is fricskázott. Látványosabb, nagyobb robbanások voltak benne. 

6.5/10

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Az IW külföldi bevétele (1 136 500 000 USD) a hétvégén lépte át a TFA-ét (1 131 561 399 USD), ezzel 4. az örök ranglistán. A hétvége végére akár beelőzheti a Halálos Iramban 7-et is, de a Titanic másfél milliárdja és az Avatar 2 milliárdja már szinte kizárt, hogy meglesz

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:

SHIELD

Hozzászólás ideje:

Megnéztem az IW-t, és szerintem fantasztikusan sikerült. Nekem kifejezetten pozitív csalódás volt, tényleg beért minden, amit eddig építgettek az univerzumban. Az első Bosszúállók egy egész jó film, de én mindig is túlértékeltnek gondoltam. Az Ultron kora számomra egyértelműen csalódás volt. A Polgárháborút most némi csúsztatással ebbe a sorba veszem, mert inkább volt az is Bosszúállók film, mint Amerika Kapitány. Nos, az már kimondottan tetszett. Mégis erős kétségeim voltak az új film kapcsán, de azt kell mondjam, hogy minden kételyemet elűzték.

Két nagy félelmem volt a film kapcsán. Az egyik, hogy ennyi szuperhőst, akik ráadásul nemcsak ennyire különböző jellemek, de ennyire más hangulatú filmekből érkeznek, hogyan lehet úgy összerakni egy műbe, hogy az működjön. Megmutatták hogyan lehet, így. Szinte mindenki feltűnik (még régről olyanok is, akikre nem is lehetne számítani), de mindegyikőjüknek megvan a helye, szerepe, mindezt úgy, hogy nem érezzük sem aránytalanak a dolgokat, sem pedig karakteridegenséget. Ez önmagában egy megsüvegelendő alkotói bravúr.

A másik pedig, hogy a főgonosz egy jellegtelen sablonos figura lesz, akinek érdemi motivációja nem lesz, csak úgy gonosz és kész. Én soha nem értettem miért kell annyit kattogni a Marvel antagonistáin, szerintem messze nem olyan vészes a helyzet, mint sokan gondolják. Ettől függetlenül el kell ismerni, hogy több olyan Marvel-film is van, aminél ezen a téren komoly hiányérzetünk lehet, aminek ez a gyengéje. És hát most itt egy film, amibe eleve van 400 hős, miért pont itt dolgoznák ki az ellenséget. Pláne úgy, hogy Thanos-nál már a végtelen kövek és hogy ő A Főellenség olyan motívumok, aminél jóval kevesebbel beérte már a stúdió más filmekben az ellenlábas egyediségét tekintve.

Ehhez képest leesett az állam, hogy Thanos mennyire parádésan kidolgozott, egyedi és különleges fazon. Kiforrott motivációi vannak, van eredettörténete, íve van a karakterének, kiindulási alap és végcél stb.. Ráadásul egy olyan tervvel, ami mögött van gondlatiság, aminek mondanivalója is van. Emellett egy érző lény, akinek nemcsak annyiból áll a jelleme, hogy gonosz. Valahol ő is megérthető, ha azonosulni nem is feltétlenül lehet vele, de azért egy érdekes szemléletet és személyiséget mutat fel, amit nem lehet csak úgy félvállról lesöpörni az asztalról.

A film humorvilága is rendben van, az arányok jól ellettek találva. Nálam nem minden poén ült, volt amikor úgy éreztem, hogy túltolják, de ez ugye szubjektív. A lényeg, hogy nem mentek el túl komolytalan irányba, mégis maradt könnyedség és lazaság is. A drámát szintén jól adagolták, itt is az arány a legfontosabb és ezt jól belőtték. Ennyi feszültség, komolyság, érzelem és mondanivaló egyik korábbi MCU filmben sem volt.

Hozzászólás ideje:

Hat hónapos jegelés után a héten letudtam "Pánisör" első szezonját. Kicsit sajnálom hogy a második rész megszakítottam mert néhány után jól felpörög.
A "Gyedpúl" második része is megvolt. Jobban bejött mint vártam. Egyszer biztos meglesem még. Aztán meglátom lesz-e később kedvem hozzá.

Hozzászólás ideje:

Deadpool 2

Az első részhez hasonlóan ez is nagyon tetszett. Voltak olyan jelenetek, melyeknél szakadtam a röhögéstől, könnybe lábadt a szemem a nevetéstől. Főleg

Most mi a helyzet a Deadpool 3-mal és a tervezett X-Force filmmel? Ellentmondó infókat olvastam róluk.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2018. 05. 26. - 17:47, Darth Revan9 írta:

Most mi a helyzet a Deadpool 3-mal és a tervezett X-Force filmmel? Ellentmondó infókat olvastam róluk.

Teljes nézet  

Elvileg most októbertől szeretnék forgatni, de a Fox felvásárlása még sok mindent felboríthat, úgyhogy nem lepődök meg rajta, hogy semmi konkrétumot nem osztanának meg ezekkel kapcsolatban mostanában

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
  2018. 05. 20. - 6:42, MissKarrde írta:

SHIELD

Teljes nézet  

Tegnap este én is eljutottam oda, hogy lezárjam a SHIELD aktuális évadát. Nekem tetszett, bár érezhető volt, hogy alapvetően sorozatzárónak készült

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.