Hozzászólás ideje: 2018. Április 15.7 éve Második TV spot. Főleg eddig nem látott jelenetek vannak benne! Szerkesztve: 2018. Április 15.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2018. Április 15.7 éve Zseniális! Ez a film videóról-videóra egyre jobbnak látszik és ez igaz Alden Ehrenreich-re is. Han és Csuvi közös jelenetein nagyon érződik, hogy ugyanaz az ember írta, mint aki az ep4 kivételével az összes eddigi jeleneteiket. Szerkesztve: 2018. Április 15.7 éve - Brodie
Hozzászólás ideje: 2018. Április 15.7 éve Szerző Marha jó! Főleg amikor Han megmutatja a lapjait Chewie-nak.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 16.7 éve Ide vele! Tetszenek a hangok is, pl. a kártya ropogása, vagy a "zsetonok" csilingelése.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 16.7 éve Szerző Úgy látom rendesen ráfeküdnek erre a szabakk játszmára.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 17.7 éve Beindul a gépezet. Újabb TV spot, új jelenetekkel. Szerkesztve: 2018. Április 17.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2018. Április 28.7 éve Szerző Ez utóbbi TV-spotból látom csak....most vagy Qi'rának vagy Landónak van nagy ruhatára a sólymon.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 28.7 éve És tényleg. Na ilyen az, amikor nem ellenőrzi az ember, hogy mik voltak eddig ebben a topikban. Na mindegy, jobb 2 -szer mint egyszer én azt mondom.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 28.7 éve Szerző Igen az nem sw.com-os volt, hanem egy másik csatorna. De jobb kétszer mint egyszer se az igaz.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 29.7 éve 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez utóbbi TV-spotból látom csak....most vagy Qi'rának vagy Landónak van nagy ruhatára a sólymon. Szerintem Lando ruhatára:
Hozzászólás ideje: 2018. Április 29.7 éve Szerző Wow! Micsoda egy ficsúr. Mondjuk már a Rebelsben is az volt. Jó kis előzetest toltak a moziban.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 29.7 éve Nagyon hangulatosak az előzetesek. Csak lenne már benne Jabba az egyikben. Tudom hogy valószínűleg nem fogják őt ellőni a film előtt, de akkor is aggódok na!
Hozzászólás ideje: 2018. Április 30.7 éve Szerző Volt már a spoileres topikban de nem probléma. Han ugrásán még mindig szakadok.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 30.7 éve Néztem nagyokat, hogy visít egy nagyot, majd pottyan fél métert.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 2.7 éve Vaó! Ezt kidolgozták a velejéig. Kíváncsi vagyok, mennyit láthatunk majd a filmben a hajóból. Bár a Falcon öt filmben kapott jelentős szerepet, még mindig nem jártuk be egyikben sem az egész hajót igazán. A hálót egyszer láthattuk kicsit az ep5-ben (kicsit szűkösebbnek néz ki ott, mint itt), a mentőkabint csak most láthattuk az ep8-ban. De az egészben a legjobb, hogy ilyen szépen megújították az ócskavasat. Ha valaki sorban nézi meg eztán a filmeket először, Luke-kal együtt fog elképedni azon, hogy Han hogy lezúzta a hajót.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.