Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Azt nem jelenti, csak én próbáltam úgy magyarosítani. És milyen jól, mert a "Search your feeling." kb tényleg azt jelenti, mint magyarul a "Halgass a megérzésidre." Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. "Mecsoda különbség" Aha. 12 évnyi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Searc your feelings --> search: keres, kutat --> keress az érzéseidben --> kutass az érzéseidben --> hallgass arra, amit találtál az érzéseidben --> hallgass az érzéseidre Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Aha. 12 évnyi. Nem 13 évnyi? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Nem 13 évnyi? Nekem 90 fokban elforgatott végtelenjel. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. (szerkesztve) Úgy tűnik hogy nemcsak Windu és Vader szereti ezt a kardtartós pózt. Szerkesztve: 2014. Augusztus 12. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Tényleg egyforma. A többi képpel lenne az igazi. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Azok már benn vannak. Nemtom hogy berakjam-e őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Azok már benn vannak. Nemtom hogy berakjam-e őket. Egyben a három mindenképp jól mutatna. Nem? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Egyben a három mindenképp jól mutatna. Nem? Tényleg jobb úgy. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. (szerkesztve) Ani öldökölni megy. Szerkesztve: 2014. Augusztus 12. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Rog. Rólad kellene mintázni a párhuzamkeresés nagymesterét. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hihetetlen, amit csinál... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hihetetlen, amit csinál... "Már megint ezek a negatív hullámok. Hát nincs benned semmi hit? Legyen hited, pajtás." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Még Padmé ruhája is majdnem ugyanaz. Kék színű...eszméletlen! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. (szerkesztve) Nem tudom, szerepelte-e már, gyanítom, hogy igen, de én nem találtam sehol, ezért beteszem, legfeljebb majd szóltok, hogy már volt. Nagy veszteségek Áh, megtaláltam, még régen Ody linkelte be, de már nem látszanak a képek (nekem legalábbis nem), úgyhogy fennhagyom, hogy legyen kép hozzá. Szerkesztve: 2007. Október 12. - Donát Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Én nem egy másik filmmel találtam párhuzamot, hanem a valósággal: A munkahelyemen foglalkoztunk az elkövetkező oroszországi elnökválasztás lehetséges kimeneteleivel, és valaki felvetette, hogy azt olvasta valahol, Putyinnak már nem volna törvényes lehetősége újra elnöknek jelöltetni magát, viszont fennáll a lehetősége annak, hogy egy esetleges válság esetén ideiglenesen megtarthassa a pozícióját (az ország biztonságának és a törvényes hatalomnak a folytonossága miatt), és csak azután írnák ki újra a választásokat, ha a rend ismét helyreállt. Gondolom, nem kell mondanom, mit juttatott ez eszembe... Lehet, hogy Putyin is SW rajongó, de az is lehet, hogy ő a legújabb Sith Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Én nem egy másik filmmel találtam párhuzamot, hanem a valósággal: A munkahelyemen foglalkoztunk az elkövetkező oroszországi elnökválasztás lehetséges kimeneteleivel, és valaki felvetette, hogy azt olvasta valahol, Putyinnak már nem volna törvényes lehetősége újra elnöknek jelöltetni magát, viszont fennáll a lehetősége annak, hogy egy esetleges válság esetén ideiglenesen megtarthassa a pozícióját (az ország biztonságának és a törvényes hatalomnak a folytonossága miatt), és csak azután írnák ki újra a választásokat, ha a rend ismét helyreállt. Gondolom, nem kell mondanom, mit juttatott ez eszembe... Lehet, hogy Putyin is SW rajongó, de az is lehet, hogy ő a legújabb Sith Inkább az utóbbi..............Amilyen feje van Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Augusztus 12. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. He-he, már vártam. Érdekes! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Én azt nem értem miért számít párhuzamnak egy-egy mozdulat melyet különböző okok vezéreltek. :S Nem az lenne az igazi, ha a kiváltó okok is hasonlatosak lennének? Egy-egy elkapott képkoca még nem jelent szerintem párhuzamot egy hozzá hasonlatos képkockával. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Én azt nem értem miért számít párhuzamnak egy-egy mozdulat melyet különböző okok vezéreltek. :S Nem az lenne az igazi, ha a kiváltó okok is hasonlatosak lennének? Egy-egy elkapott képkoca még nem jelent szerintem párhuzamot egy hozzá hasonlatos képkockával. Igen, ez az alábbi talán kicsit eröltetett. Azonban a többivel nincs baj szerintem. Megvan a cselekmlényes párhuzam is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. (szerkesztve) Az okok szerintem éppen hasonlóak mert Padmé gondolom segíteni akar és Leia is segíteni akar meg ott van az a hasonló póz és mozdulat. Az már más tészta hogy az egyik segítendő személy megpatkol. Ha vannak a párnahuzatokhoz képek amiken van valamilyen hasonló elem akkor inkább azokat rakom be magyarázatirkálás helyett mert gondolom mindenki tudja hogy mi lehet a háttérben. Az is elég soxor előfordul hogy csak hasonló képek vannak közös szitu nélkül és ilyen is van jó néhány ebben a topikban és azok is párhuzamok vagy képi utalások vagy mik. Meg hát nekem se lett ez a kedvencem. Úgy voltam vele hogy ez egy anya-lánya párhuzat és beraktam. Szerkesztve: 2007. Október 20. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Az már más tészta hogy az egyik segítendő személy megpatkol. Nem. Az egyikük élt és meghalt, a másikuk meg tetszhalálból éled fel. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. (szerkesztve) Az egyikük élt és meghalt, a másikuk meg tetszhalálból éled fel. De jó nekik. Szerkesztve: 2007. Október 20. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.