Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Úgy tűnik hogy nemcsak Windu és Vader szereti ezt a kardtartós pózt.

B3jlrgE.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Egyben a három mindenképp jól mutatna. Nem?

Tényleg jobb úgy. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Hihetetlen, amit csinál... :D

"Már megint ezek a negatív hullámok. Hát nincs benned semmi hit? Legyen hited, pajtás." :D

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, szerepelte-e már, gyanítom, hogy igen, de én nem találtam sehol, ezért beteszem, legfeljebb majd szóltok, hogy már volt.

Nagy veszteségek

episodeipw5.jpg

episodeivmm9.jpg

Áh, megtaláltam, még régen Ody linkelte be, de már nem látszanak a képek (nekem legalábbis nem), úgyhogy fennhagyom, hogy legyen kép hozzá. :D

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:

Én nem egy másik filmmel találtam párhuzamot, hanem a valósággal:

A munkahelyemen foglalkoztunk az elkövetkező oroszországi elnökválasztás lehetséges kimeneteleivel, és valaki felvetette, hogy azt olvasta valahol, Putyinnak már nem volna törvényes lehetősége újra elnöknek jelöltetni magát, viszont fennáll a lehetősége annak, hogy egy esetleges válság esetén ideiglenesen megtarthassa a pozícióját (az ország biztonságának és a törvényes hatalomnak a folytonossága miatt), és csak azután írnák ki újra a választásokat, ha a rend ismét helyreállt.

Gondolom, nem kell mondanom, mit juttatott ez eszembe... Lehet, hogy Putyin is SW rajongó, de az is lehet, hogy ő a legújabb Sith :o

Hozzászólás ideje:
Én nem egy másik filmmel találtam párhuzamot, hanem a valósággal:

A munkahelyemen foglalkoztunk az elkövetkező oroszországi elnökválasztás lehetséges kimeneteleivel, és valaki felvetette, hogy azt olvasta valahol, Putyinnak már nem volna törvényes lehetősége újra elnöknek jelöltetni magát, viszont fennáll a lehetősége annak, hogy egy esetleges válság esetén ideiglenesen megtarthassa a pozícióját (az ország biztonságának és a törvényes hatalomnak a folytonossága miatt), és csak azután írnák ki újra a választásokat, ha a rend ismét helyreállt.

Gondolom, nem kell mondanom, mit juttatott ez eszembe... Lehet, hogy Putyin is SW rajongó, de az is lehet, hogy ő a legújabb Sith :)

:) Inkább az utóbbi..............Amilyen feje van

Hozzászólás ideje:

Én azt nem értem miért számít párhuzamnak egy-egy mozdulat melyet különböző okok vezéreltek. :S Nem az lenne az igazi, ha a kiváltó okok is hasonlatosak lennének? Egy-egy elkapott képkoca még nem jelent szerintem párhuzamot egy hozzá hasonlatos képkockával.

Hozzászólás ideje:
Én azt nem értem miért számít párhuzamnak egy-egy mozdulat melyet különböző okok vezéreltek. :S Nem az lenne az igazi, ha a kiváltó okok is hasonlatosak lennének? Egy-egy elkapott képkoca még nem jelent szerintem párhuzamot egy hozzá hasonlatos képkockával.

Igen, ez az alábbi talán kicsit eröltetett. Azonban a többivel nincs baj szerintem. Megvan a cselekmlényes párhuzam is.

Hozzászólás ideje:

Az okok szerintem éppen hasonlóak mert Padmé gondolom segíteni akar és Leia is segíteni akar meg ott van az a hasonló póz és mozdulat. Az már más tészta hogy az egyik segítendő személy megpatkol.

Ha vannak a párnahuzatokhoz képek amiken van valamilyen hasonló elem akkor inkább azokat rakom be magyarázatirkálás helyett mert gondolom mindenki tudja hogy mi lehet a háttérben.

Az is elég soxor előfordul hogy csak hasonló képek vannak közös szitu nélkül és ilyen is van jó néhány ebben a topikban és azok is párhuzamok vagy képi utalások vagy mik.

Meg hát nekem se lett ez a kedvencem. Úgy voltam vele hogy ez egy anya-lánya párhuzat és beraktam.

Hozzászólás ideje:
Az egyikük élt és meghalt, a másikuk meg tetszhalálból éled fel.

De jó nekik.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.