Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amy Bethson kedvenc epizódja a Bibo. Hát ez engem meglepett, de kinek a pap, kinek a paplan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Valamiért engem se. Szerintem ő a gyenge pont a csapatban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Most megint nem mutatják az előzetest? 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Most megint nem mutatják az előzetest? Szemétségnek meg exkluzivitásnak is van azért határa. Most konkrétan minden más van a Live-ban csak a lényeg nem. A Mandinál még érthető volt hogy adnak egy kis exkluzivitást mert első élőszereplős sorozat. De kérem, ez egy animációs sorozat lenne csak! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Pontosan, a második évaddal. Ráadásul ráférne a sorozatra a promóció. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Néhány helyen azt irják, hogy leadták a második évad első részét. Ha ez igaz akkor érthető, hogy ezt nem akarják publikussá tenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Az érthető. Jobb lett volna egy trailer. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Bár előzetes nincs, van helyette két poszter. Spoiler 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Nagyon jó a poszter! Rucklin is a gonosz oldalon? Jól látom? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Nagyon úgy néz ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Akkor lesznek még itt jó kis konfliktusok. A jók gyakorlatilag két részre szakadtak. Válasz
ByRoT Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Sziasztok! Van valakinek infoja, hogy lesz-e folytatva az Ellenállás magyar szinkronnal? Nem láttam még az egész sorozatot, gondoltam megvárom már magyarul az egészet, és egybe megnézem. Elég régóta nem folytatják, megbukott a sorozat talán a magyar csatornán? Köszi ha van valakinek valami információja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Továbbra sincs semmi infó a folytatásról. Most már inkább esélyes, hogy nem lesz több szinkronos, bár elég nagy hülyeségnek tartom így megcsinálni. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Mondjuk tényleg sokat késik a magyar szinkron, de ettől mitől lenne esélyes az, hogy nem szinkronizálják tovább? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Mert nem jön. Mire várnak? Mikor akarják leadni? Öt év múlva? Inkább esélyes, hogy nem folytatják magyarul, mint hogy igen. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Ebből szerintem még korai következtetést levonni. Talán közbejöttek bürokratikus, jogi dolgok. Vagy valami más. Egy teljesen másik példa a Star Wars Legendák könyvek kiadása. Igaz, teljesen más a dolog, hisz könyvek. De a Legendáknál is inkább bürokratikus dolgok és az értékesítéssel kapcsolatos átalakítások zavarták az utóbbi években a magyar kiadás folytonosságát. (Ez mosd kezd majd elhárulni.) Az, hogy x ideig nem jöttek, az nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is fognak. Talán, ha a könyveknél van ilyen, akkor a sorozatoknál is. Persze okosabbak leszünk, ha van valami hivatalos magyarázat, vagy bejelentés. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Valóban rossz a példa mert itt a Disney saját csatornájáról van szó, nem egy külsős cégről. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Viszont a Disney birtokolja a teljes Star Wars franchise-t, tehát ők döntik el, hogy mikor, hogyan és kinek juttatják el a tartalmakat. Én meglepődnék, ha nem szinkronizálnák tovább. Pont egy kánon sorozatot. Jó lenne tudni, hogy mi állhat a háttérben. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 9. Hozzászólás ideje: 2019. Június 9. Szerintetek mikor kezdik el promózni a második évadot? Július-Augusztus reális tipp lenne vagy nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 9. Hozzászólás ideje: 2019. Június 9. Attól függ mikor jön. Ha októberben akkor szeptember elejétől promózhatják. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. (szerkesztve) Én már a jövő hónapi SDCC -n ott lennék a stábbal. Úgy gondolom, hogy ott kapni fogunk végre 2. évados infókat, utánna meg szeptembertől jöhet a promózás. Csönd van a sorozat háza táján - nemcsak kint, nálunk is (khm... magyar folytatás... khm) - talán vihar előtti csend? Remélem. Szerkesztve: 2019. Június 11. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Szerintem nem érdemes sokat várni, ez volt a Rebelsnél is ha emlékeztek. Maximum egy trailer valamikor de azon felül sok infó és promózás nem hiszem, hogy lesz. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Felesleges is, maguk a készítők is elismerték anno, hogy a fiatalabb korosztálynak készítik, annak meg nem kell Hype Vonat, ha érdekli úgyis megnézi a következő évadját a kedvenc "meséjének", ha meg egyáltalán nem érdekli akkor a csapból is folyhat a sorozat akkor sem fogja nézni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Ody, a Rebels igazából előnyősebb helyzetből indult - itt a 2. évadra értem - mert az áprilisi Celebration -ön jött egy előzetes és még hozzá pár infó meg egy-két jelenet - amelyek között ha jól emlékszem volt félkész is, tehát javában dolgoztak a részeken. De volt valami, aztán meg ugye a nyári premier, majd ősszel a sorozat részei. Érdekes marketing volt megmondom őszintén. A mostani csend igazából a Rebels 3. évadához hasonlít, ott viszont érezhetően valóban a nyári CE -on akartak dobbantani, mert a 2. évad akkora cliffel ért véget, amely az egyik legjobb volt. Itt viszont volt egy Chicago -i Celebration, ahol 0 infót közöltek, viszont leadták az első részt, amely nem tudni milyen hosszú volt, a leírások alapján egy sima 22 perces epizódot adhattak le, amelynek a címe "Into the Unknown" volt. Sok nem derült ki belőle, csak felvázolta a 2. évad történetét. Ezen kívül semmi. Ami furcsa is volt pláne egy akkora eseményen, mint a Celebration. Azóta csend. Remélhetőleg nem a tavalyi marketinget próbálják újra megismételni. Amit gondolok: szerintem a SDCC -on ott lesznek Justin -ék és jön egy kis infó + előzetes. Aztán augusztusban a Disney Expo körül egy premierdátum elhintés és ősszel promózás. Egyszerű marketing. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 1. Hozzászólás ideje: 2019. Július 1. A héten kiderül, hogy ott lesz -e a sorozat az SDCC -n, vagy sem. Továbbá aki szeretné, kipróbálhatja eme játékot: (DisneyNOW appon belül lehet ingyen kipróbálni iOS, ANdroid rendszereken) 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. Ez tök jó játéknak tűnik. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. Ezt letöltöm én is. Nagyon jó. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. (szerkesztve) Én is játszanék vele, csak egy bibi van: itthon egy telefon se kompatibilis a DisneyNOW nevű appal, anélkül meg nem tudnék vele játszani. De piszok hangulatosnak tűnik, állítólag 21 pályát kell kivinni, végül Poe gépe a főnyeremény. Szerkesztve: 2019. Július 2. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. Ez már most elérhető ingyenesen? Hogy lehet leszedni? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. Hozzászólás ideje: 2019. Július 2. (szerkesztve) Ha a telefonodon van Google Play - mondjuk ezt okostelefonoknál hülyeség megkérdeznem - akkor ott be kell pötyögni, hogy DisneyNOW, és elméletileg ezt az appot kellene letölteni. Ha megvan, akkor az appon belül lehet a játékkal játszani. Nekem annyiból szívás, hogy egyrészt a Google Play nem találja az appot - ez valószínűleg azért van, mert az oldalon nekem azt írja, hogy az összes eszközön nem kompatibilis az applikáció. Szerkesztve: 2019. Július 2. - Bence1997 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.