RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Most néztem meg harmadszorra. Nem nagy dolog, csak egy apróság, de a Kesselen volt egy gigoran is. Ebbe a fajba tartozott Moroff a RO-ból. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. (szerkesztve) Néhány érdekesség, amit Ron Howard elárult az Empire-nek Például Jabba is majdnem megjelent a vásznon, legalábbis rajta volt a listán. Illetve Tom Hanks szeretett volna rohamosztagos lenni, csak sajnos nem volt elég ideje. Talán majd a sequel-ben. Szerkesztve: 2018. Június 11. - Kenobi tábornok 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. A Solo társ-forgatókönyvirója Jon Kasdan írja a következő Indiana Jones filmet. Úgy látszik a Lucasfilmnél elégedettek voltak a munkájával. Ez szerintem jó jel a jövőre nézve. Nem minden a Box office. Pontosabban a helyén tudják kezelni ha valami nem szuperál úgy ahogy gondolták. Ez esetben nyilván nem Kasdan tehet a Solo film gyengélkedéséről. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. Be is írtam reggel az Indy topikba. A film jó, mással voltak a gondok. Én is örülök, hogy a Lucasfilmnél is így látják. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. 2018. 08. 14. - 16:19, ati írta: Kira és Maul sztoriját muszáj lenne lezárni. Eközben Ray Park ezt a képet posztolta ki 20 órája 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. (szerkesztve) A Solo2-re készül? Ekkora sikert azonnal folytatni kell. Szerkesztve: 2018. Augusztus 15. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Lehet hogy arra utal hogy egy időben sokan kérdezték tőle hogy minek vágatta le a haját és most már felfedheti a titkot, hogy a Solo miatt. Másra nem tudok gondolni. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Akkor ezek szerint, már egy ideje levágatta? Mert akkor semmi különös nincs a képben Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Jó lenne tudni, hány filmre írt alá. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. (szerkesztve) Hátha nem egy Die Hard reboot miatt... Egy pillanatra azt hittem Bruce Willis az. Szerkesztve: 2018. Augusztus 15. - RacerX 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 16. 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: Akkor ezek szerint, már egy ideje levágatta? Mert akkor semmi különös nincs a képben Lehet, most már tüskéket is növeszt a fején, hogy kevesebbe kerüljön a folytatás. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 16. És ha nem Solo 2-re, hanem valami olyan filmre készül, ami nagyjából ugyanabban a korszakban játszódik és érinti. Például a "Boba Fett" film témáját tekintve (alvilág) nem sokban különbözik a Solótól, így abban is simán megjelenhet. Sőt, egy ilyen film szerintem tökéletes lenne arra, hogy Maul és Qi'ra sztoriját tovább vigyék, de még Han és Lando is szerepet vállalhatna benne, ha úgy alakul. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 16. Én is valami ilyennek örülnék, de most elég nehéz belátni az ajtók mögé mi is zajlik pontosan stories fronton. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 16. Jon Kasdan írta twitteren, hogy a korai tervek szerint Bossk is szerepelt volna a filmben, mint Enfy Nest jobbkeze, akit aztán elárult volna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Miután újra megnéztem a filmet, két újabb érdekességet szúrtam ki. Az egyik, hogy Hannál már a Mimbanon ott a DL-44-es, csak ekkor még puska üzemmódban. Beckett a táborban veszi el tőle, később pedig a Vandoron azt a puskát szereli szét a jól ismert pisztollyá. Vagyis Han nem csak a nevét, de jellegzetes pisztolyát is a Birodalomtól kapta. A másik, hogy miután Vos kinyiffan, kifehéredik. Nem tudom, hogy ez utalás-e az Avengers: Infinity Warra, mert egyazon időben készült a két film, de... Spoiler abban a filmben a szintén Paul Bettany által játszott Vízió a halála után szintén kifehéredett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Az űr szörny születése. https://abcn.ws/2y36PYD 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Szegény szörnynek csúnya halála volt. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Mert eleve csúnya volt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Szó szerint megnyúzta a gravitációs kút. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. 8 perccel korábban, Dzséjt írta: Az is benne lehetett, mert nem feltétlen tudnak a színészek imprózni is, szóval tuti nem rajongtak értük a színészek, de őket főleg azért rúgták ki, mert csiga lassú volt a munkatempójuk. Abrams azért nem fecsérli az időt arra, hogy órákig ücsörögjön a Falcon díszletben egyetlen egy jelenet beállítása miatt. A making of-ban elhangzott, hogy pl. a Han vs. Chewie iszapbírkózást egy hónap alatt vették fel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Pedig nem éppen egy olyan jelenet, amire ennyi idő kéne. Bonyolultabb akciószekvenciákat is lezavarnak fele ennyi idő alatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Pontosan! Én is csak lestem, hogy mi volt ebben egy hónap? Már ha jól emlékszem. Este megnézem. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Lehet, hogy Chewie jelmezét kellett minden forgatási nap után 1 hétig kefélni az iszapdaraboktól 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Imádom az ilyen VFX videókat! 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 22. A droidharcról jut eszembe, a koncepció kísértetiesen hasonlít a Nomad Droids című TCW epizódban látottakhoz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 29. Hozzászólás ideje: 2018. November 29. A magyar szinkronban a White Worms banda Fehér Férgeknek lett lefordítva? A Most Wanted című regényben Hant és Qi'rát scrumrats-ként írják le. Ez csak egy jelző, vagy a filmben is előfordult ez a megnevezés még a koréliai életüknél? Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Hozzászólás ideje: 2018. November 30. (szerkesztve) Megmondom őszintén megnéztem a jelenetet kíváváncsiság képpen, de lehet lemaradtam valamiről mert én nem hallom,hogy említenék. http://starwars.wikia.com/wiki/White_Worms Bár itt egyezik. Szerkesztve: 2018. November 30. - Kargarosz Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Úgy emlékszem hogy nem mondják a filmben. A szinkronos verzióban biztos nem. Azt hiszem csatornapatkány vagy csatornaféregként(?) hivatkoztak Hanékra. Rég láttam már. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Értem, köszönöm. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.