Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Solo videó megjelenés. 18 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Darabszámok. A többihez képest valóban szerény, de egy "bukott" filmhez képest remek. 

Meg kéne próbálkozni a Disny-nek 200+ (sőt inkább 100) milla alatti költségvetéssel és rendezőváltás nélküli storyes filmeket produkálni, elvégre nem nyüzsögnek bennük a 20 milllás gázsijú világsztárok... Akkor ez a 400 millás bevétel nem lenne rossz...

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kijött a friss Blu-ray eladási adat (a DVD még nem). Most itt állunk: $39,511,530

Ami jó hír, hogy a Blu-ray eladás nőtt is. Az október 28-ával kezdődő héten 1,09 millió dollárt költöttek a "kék lemezre" az amerikaiak, a november negyedikével kezdődőn viszont 1,28 milliót. A DVD-vel együtt a forgalom november elején már valszeg súrolta a 40 milliót. Szokás szerint ez csak USA adat.

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Csak kijön nullára? :D

Remélhetőleg.... meditálok rajta mindenképpen, hogy így legyen :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ilyen sokáig még egy Star Wars film megvétele sem húzódott el nálam, hiszen egészen eddig a megjelenés napján minden epizódot megvettem, akár gyűjteménybe volt rendezve, akár önállóan jött ki. Sajnos a Solo: A Star Wars Story nálam is hányattatott sorsú lett, mert az ep1 óta ez az első SW, amit csak egyszer láttam moziban (na jó, a TCW-t is csak egyszer néztem meg, de most az élőszereplős filmekre gondolok :) ), és mivel éppen másra kellett a pénz (PS4-re :D ), ezért meg sem tudtam venni azonnal (illetve meg tudtam volna, ha Egerben nem szakad le a bakancsom talpa, és nem kell nagyon gyorsan egy új cipőt vennem - máskülönben túrázhattam volna zokniban -, amibe akkor már tisztességesen beleinvesztáltam).

De most már nincs egyéb, amire költeni kellett vagy akartam volna, szóval le is csaptam a Solóra. És, hogy különleges státusza megmaradjon, na meg mert jobban tetszett, a fémdobozos változatot vettem meg, így ez nem csak az első és eddig egyetlen fémdobozos Star Warsom, hanem az első és eddig egyetlen fémdobozos Blu-rayem is. :yeah:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
2018. 12. 12. - 22:10, Bomarr írta:

Kijött a friss Blu-ray eladási adat (a DVD még nem). Most itt állunk: $39,511,530

A karácsony kicsit besegített azóta: az Egyesült Államokban a DVD+Blu-ray eladások 52,513,039 dollárnál tartanak. Valszeg az USA-n kívül is hozott ennyit, tehát olyan 500 milliónál járhat a mozi + a home sales eladás.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én is növeltem a Disney bevételét egy példány árával. Ma vettem át a csomagot. :)

Már régóta újra szerettem volna nézni a filmet, amit saját magamat is meglepő módon eddig egyetlenegyszer láttam, moziban. Kíváncsi vagyok, másodjára, itthon milyen élmény lesz. 

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:
2021. 11. 28. - 18:58, Ody Mandrell írta:

Vedd meg a médiában 2000 forintért. Ajándék.

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_solo-egy-star-wars-történet-blu-ray-1269883.html

Köszi! Megrendeltem. A héten itt is lesz.

Láttam steel box Zsivány Egyest 20 ezer forintért! :shocked: Hihetetlen árak vannak. :(

Hozzászólás ideje:
2021. 11. 29. - 20:09, Ody Mandrell írta:

Anno 8000 forintért vettem újonnan a MM-ben. 

Már a postaládában a Solo. Holnap, ha lesz időm, mozizás lesz. De lehet, hogy csak vasárnap. Már várom. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Majd írj róla. :) 

Mindenképpen. :)

A steelboxba rakom majd a régi lemez helyére az újat. Várom már, no. :)

Hozzászólás ideje:

Reggel kivettem a posta boxból a küldeményt. Volt annyi időm, hogy gyorsan lecsekkoljam, hogy ez a lemez jól működik-e. 

A PC blu-ray fel sem ismerte. Itt már elkezdett rángatózni a szemöldököm, ami csak folytatódott, amikor a Prometheus BR-t akartam elindítani rajta. Szóval, a pc-s br-em nagy valószínűséggel kuka. 

Következett az asztali lejátszó. A Prometheus gyönyörűen futott. Lemez ki, Solo be. Ugyan az az effekt, mint a steelboxos verzióval. Háttérkép betölt, menü meg nem. Pöttyet ideges lettem: másfél percig szóismétlés nélkül szidtam a modern kori technológiát. 

Aztán eszembe jutott valami: utp kábelen kapott internetet, nyomtam egy szoftver frissítést. Fel is frissítette magát, aztán csodák csodája, egyből lejátszotta a filmet. Már végeztem vele, délután irok róla pár sort. 

Szóval, simán megspóroltam volna magamnak 5000 forintot, illetve a reggeli idegbajt, ha egyből frissítettem volna az asztali lejátszót. Talán így is történt volna, ha a pc-s br nem szívat meg. Persze, lehet, hogy annak a meghajtó szoftverét is frissíteni kellene, de emlékeim szerint úgy egy évvel ezelőtt lejátszotta. Este teszek vele egy próbát. 

Szerkesztve: - cyrano

Hozzászólás ideje:

Van az úgy, hogy nem gondolunk mindenre ilyen esetben. :) 

Én a vadi új laptopommal jártam hasonló módon tavasszal, amikor nem tudtam kitenni a képernyőjét a tévére HDMI kábellel. Mivel azzal a kábellel a régi laptop működött, egyből rohantam vissza a szervízbe, hogy rossz az új lapot, de ott meg kipróbálták, egy új HDMI kábellel tökéletesen ment minden. Csak egy új HDMI kábel kellett. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
51 perccel korábban, cyrano írta:

Reggel kivettem a posta boxból a küldeményt. Volt annyi időm, hogy gyorsan lecsekkoljam, hogy ez a lemez jól működik-e. 

A PC blu-ray fel sem ismerte. Itt már elkezdett rángatózni a szemöldököm, ami csak folytatódott, amikor a Prometheus BR-t akartam elindítani rajta. Szóval, a pc-s br-em nagy valószínűséggel kuka. 

Következett az asztali lejátszó. A Prometheus gyönyörűen futott. Lemez ki, Solo be. Ugyan az az effekt, mint a steelboxos verzióval. Háttérkép betölt, menü meg nem. Pöttyet ideges lettem: másfél percig szóismétlés nélkül szidtam a modern kori technológiát. 

Aztán eszembe jutott valami: utp kábelen kapott internetet, nyomtam egy szoftver frissítést. Fel is frissítette magát, aztán csodák csodája, egyből lejátszotta a filmet. Már végeztem vele, délután irok róla pár sort. 

Szóval, simán megspóroltam volna magamnak 5000 forintot, illetve a reggeli idegbajt, ha egyből frissítettem volna az asztali lejátszót. Talán így is történt volna, ha a pc-s br nem szívat meg. Persze, lehet, hogy annak a meghajtó szoftverét is frissíteni kellene, de emlékeim szerint úgy egy évvel ezelőtt lejátszotta. Este teszek vele egy próbát. 

Tudom milyen bosszantó tud lenni az ilyesmi. Szerencsére működött végül. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.