Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Eme topik célja az lenne hogy ha a valaki késztetést érez a hozzá közel állók vagy egyes kedvenc nem Star Wars-os hírességük elvesztésének esetén a fórumon az elhunytról megemlékezni akkor akár ide is lehetne a megemlékezéseket intézni. Olyan gyakran nem esik ilyenekről szó de egy próbát lehet hogy megérne hátha fellendülne a dolog és mégis eléggé ki lenne ez a topik használva. Valamennyi értelme lenne mert nem kéne például a színészekhez köthető halálhírekre vonatkozóan a "Filmek" vagy az "Egyéb fontos" vagy más téma között vacillálni. Nem mintha nehéz lenne dönteni de például egy filmben és zenében is jártas celeb esetében akár három téma (Filmek, Egyéb fontos, Zene) is szóba jöhetne. Sokkal régebben is lehetett volna nyitni egy olyat de úgy vagyok most vele hogy jobb később foglalkozni vele mint soha. 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Hát nem tudom ennek mennyi értelme/létjogosultsága van. Általában, ha felmerül egyáltalán, ismert írók, színészek, zenészek vagy sportolók haláláról szoktunk megemlékezni, erre pedig megvannak a megfelelő topikok. Nyilván van, aki egyszerre több műfajt űz(ött), de Elvis Presley-ről is könnyedén el lehet dönteni, hogy inkább zenész, mint színész, stb. Más "szakma" meg nem igazán kerül szóba, a politika alapjába véve tiltott dolog itt a fórumon. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Bennem is felmerült hogy a többi szóba jöhető topik miatt talán nem fog annyira kelleni. Jó ideje érett hogy megnyitom és már nem tudtam magamban tartani. A politikabojkottunk miatt a politikusos halálesetek amúgy eszembe se jutottak. Én se bánnám ha kiesnének a szórásból. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Én támogatom az ötletet. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. 18 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Én támogatom az ötletet. Dettó. Miért ne. 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 10. (szerkesztve) Gondoltam egyfajta megemlékezésül összeütök néhány válogatásvideót a szinkronban is foglalkoztatott ismertebb eltávozott színészeink egy-egy munkájából. Hosszabb pepecselés után végül csak elkészült az első amihez négy filmből (A szikla, A végső megoldás: Halál, Kísértethajó, A függetlenség napja) max kábé öt perces jelenetválogatást vagdostam össze. Persze más filmekből is ügyködhettem volna de a szinkront szolgáltató néhai színészek és a hozzájuk köthető részletes videók száma miatt kényelemesebb volt a vidit így összehozni. Több film felhasználásával a meló és a részletes vidik száma is több lett volna. Szomorkás szinkronok 1 Szerkesztve: 2019. Augusztus 15. - Rog 1 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Mindegyik színész óriási volt. Nagy veszteség, hogy már nincsenek köztünk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Mindkét dologban egyetértek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Tegnapelőtt dél körül az anyai nagybátyám is elment. Nagyon jó fej volt. A legjobb az egész családban. Nyugodjék békében. 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Részvétem Rog. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Sajnálom, Rog 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Részvétem Rog. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Ez szörnyű Rog. Részvétem. Nagyon rossz érzés, mikor az ember elveszti egyik szerettét. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Köszi Mindőtöknek! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Részvétem Rog! 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Hozzászólás ideje: 2018. Október 21. Őszinte részvétem. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Nektek is köszi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Részvétem, Rog. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Részvétem Rog! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Köszi srácok! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. (szerkesztve) Uri István is elment. Béke poraira. Szerkesztve: 2019. Augusztus 15. - Rog 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Szegény. Újabb óriás távozott közülünk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. (szerkesztve) Koós János is eltávozott. Béke poraira. Szerkesztve: 2019. Augusztus 15. - Rog 6 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Szegény, sajnálom. Nyugodjék békében. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. (szerkesztve) 49 éves korában meghalt Keith Flint, a Prodigy énekese. Update: Öngyilkos lett Szerkesztve: 2019. Március 4. - RacerX 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Nem tudom, van-e itt más is, akit megüt, de engem igen. Ma 73 évesen, szívroham miatt meghalt Jan-Michael Vincent, a '80-as években (nálunk a '90-esekben) futó sorozat, az Airwolf (Légi Farkas) című sorozat főszereplője. Ő játszotta a Légi Farkas nevű csúcszuper helikopter pilótáját, Stringfellow Hawke-ot. Nekem afféle gyerekkori hős volt, imádtam a sorozatot, egyike volt a kölyökkorom meghatározó szériának (a másik három a Power kapitány, a Knight Rider és az eredeti Star Trek). Szóval eléggé letaglózott. Fogynak a gyerekkorom hősei. Leonard Nimoy, Bill Paxton, Carrie Fischer... 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. (szerkesztve) Bács Ferenc is eltávozott. Béke poraira. Szerkesztve: 2019. Augusztus 15. - Rog 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Hatalmas veszteség ez. Bács Ferenc egy színész titán volt. Tigrist és Gandalfot el sem tudom képzelni nélküle. Nyugodjék békében. 2 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.