Frenkie Hozzászólás ideje: Kedd 19:28 Hozzászólás ideje: Kedd 19:28 Elképesztő legenda volt. Tulajsonképpen ő és a Black Sabbath "találta" fel a heavy metalt. Nem véletlenül voltak ottt a július 5.-ei búcsúkoncerten a metálvilág krémjei. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 06:45 Hozzászólás ideje: Szerda 06:45 Csoda, hogy eddig bírta. Isten nyugosztalja. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Szerda 09:13 Hozzászólás ideje: Szerda 09:13 Igen. Az életmódja miatt én kb 10 évvel ez előttre jósoltam volna. Nyugodjék békében. Nagy hatással volt a zenei világomra. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:21 Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:21 Meghalt Hulk Hogan. Igazi amerikai ikon volt. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:30 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:30 Vele ismertem meg a pankrációt. Imádtam a fickót. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Csütörtök 19:36 Hozzászólás ideje: Csütörtök 19:36 Az azért döbbenetes hogy szinte naponta hullanak a világsztárok mint a legyek. Két nap különbséggel Osbourne és Hogan. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Szombat 09:03 Hozzászólás ideje: Szombat 09:03 Szegény Hogan. Imádtam a Villám Spencer sorozatát. Nagy szíve volt a fickónak, imádta a gyerekeket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.