Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Ugyanazt mondta, amit eddig is tudtunk

Nekem valamelyest újdonság volt ez a hir, mert én csak annyit tudtam, hogy valamikor jövőre érkezik.... 

Én jövő augusztus - szeptember környékére tippeltem, az új évadot. De örülök, hogy hamarabb érkezhet. :) 

Jó lenne, ha idén a karácsonyi szezonban lenne SW tartalom. És az Andor pont bele is illene! :D 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy jelenleg tudva van a színészeknek, hogy mikor is jönne a sorozat. Persze találgathatnak. Meg aztán jelenleg még az Acolyte sincs tisztázva, hogy a nyár melyik hónapjában fog jönni. Ha ehhez hozzávesszük, hogy még a Skeleton Crew is ott van, valamint kalkulálunk egy minimum 3 hónapot az élőszereplős sorozatok közé (ennyi legalább eltelik a SW sorozatok között), akkor ez a sorozat legjobb esetben jövő tavasszal érkezhet (pláne, hogy jelenleg jövőre csak az Andor a jelenlegi egyetlen élőszereplős sorozat, ami ismert).

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Nem hiszem, hogy jelenleg tudva van a színészeknek, hogy mikor is jönne a sorozat. Persze találgathatnak. Meg aztán jelenleg még az Acolyte sincs tisztázva, hogy a nyár melyik hónapjában fog jönni. Ha ehhez hozzávesszük, hogy még a Skeleton Crew is ott van, valamint kalkulálunk egy minimum 3 hónapot az élőszereplős sorozatok közé (ennyi legalább eltelik a SW sorozatok között), akkor ez a sorozat legjobb esetben jövő tavasszal érkezhet (pláne, hogy jelenleg jövőre csak az Andor a jelenlegi egyetlen élőszereplős sorozat, ami ismert).

Megkerestem neked, nehogy az legyen, hogy kitalálok ilyeneket, és ezzel trollkodom....

(Nem szokásom)

https://esport1.hu/news/2024/02/27/filmek-es-sorozatok-az-andor-szinesze-elkotyogta-hogy-mikor-erkezhet-a-masodik-evad-tzeus

Örülnék neki, ha lenne valamilyen SW tartalom a karácsonyi ünnepek alatt is, szóval még lehet reménykedni. 

Hozzászólás ideje:

Nem is feltételeztem, hogy trollkodnál. :)

Egyszerűen csak kijelentettem, hogy egy színész csak találgatni fog arról, hogy vajon a sorozata, amiben szerepel, mikor is fog érkezni. A sorozat premierjének tudója egyedül a Disney, de szerintem még ők is csak próbálják elhelyezni azt a maradék tartalmat, amit a streamingre szeretnének felrakni.

Amúgy meg ne aggódj, valószínűleg a Skeleton Crew által megkaphatod a karácsonyi ajándékodat. Arról a sorozatról sokan elfeledkeznek. Mondjuk nem is tudom miért. :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Tony Gilroy a sorozatról beszélt.

"Öt éve vagyok az „Andor”-ban. Befejeztük a második évadot. Nagyon jól szórakoztam az évek során, de nem tudom, csináltam-e valaha olyan fontosat, mint ez a 24 órás történet. Nem tudom, hogy ez csak azért van-e, mert a vállamon nyugszik minden. Még soha nem volt lehetőségem ekkora munkát végezni.”

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Imádom, ahogy Gilroyék mennyire tudatosan törekedtek a realizmusra, de azért úgy, hogy közben mégiscsak a messzi-messzi galaxisban vagyunk. Jöhetne már a második évad :D

• 3 héttel később...
  • 4 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nagyon örülnék, ha egy-egy jelenetre tiszteletét tenné jó pár ismerős karakter, persze csak mértékkel. De ettől nem félek, már az első évad sem az öncélú cameo-król szólt. Az időugrások közepette azért remélem, hogy tisztázzák és egyértelműsítik Andor múltját is flashback-ek formájában.

Hozzászólás ideje:

Olvastam én is! Nagyon örülök neki. Szerintem nagyon jó szerep és jól is játszott a Ben Mendehlson. 

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A sorozat vége felé várom a felbukkanását! De akkor se fogok megsértődni, ha előbb jön.

A végén fog felbukkanni, mert az a rendező kotyogta el, aki elvileg az utolsó három epizódért felel az évadban.

Hozzászólás ideje:

Ha még mindig igaz az, hogy az utolsó rész konkrétan azzal ér véget, hogy Cassian elindul a Kaffrane gyűrűjébe, akkor az utolsó részeknek már Rogue One előzménynek kell lenniük, így Krennic megjelenése valóban azokban a részekben a legindokoltabb.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

4 évet fog felölelni a 2. évad. Jövőre jön, Ben Mendelson visszatér, mint Krennic.

K-2SO is megjelenik.

Image

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.