Hozzászólás ideje: Március 6.Már. 6. Ezt a magam példáján tudom demonstrálni. A család, gyerekek, élethelyzet változás, sok sok tennivaló, stb... kényszerített engem is inkább az olvasási üzemmódba, ellenben lényegében elmondhatom magamról, hogy NAPI SZINTEN felnézek ;) Igen @pb69 kolléga marha jókat írt, én is szívesen olvastam a kommentjeit/bejegyzéseit! Szerkesztve: Március 6.Már. 6. - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: Március 6.Már. 6. Én is meseszerű vagyok. Hol vagyok, hol nem... A tél kicsit inaktívabb volt, de persze majdnem mindennap felnézek ide. Persze nem árt, ha konkrétan van mire izgulni, valószínüleg a Maul sorozat és persze az új film is mozgatni fogja a fórumot rendesen.
Hozzászólás ideje: Április 3.Ápr. 3. @RockySkywalker most nézem, hogy két nappal a ROTS premiere után születtél. Annyi idős vagy, mint a fórum.
Hozzászólás ideje: Április 3.Ápr. 3. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:@RockySkywalker most nézem, hogy két nappal a ROTS premiere után születtél. Annyi idős vagy, mint a fórum. Hát igen, részben ezért is a kedvenc filmem (meg nyilván más dolgok miatt is)
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Boldog SW napot minden kedves fórumtagnak! Bő két hét múlva új Star Wars filmet nézünk a moziban!
Hozzászólás ideje: 54 perccel korábban54 perce Varró Dani Petőfi átirata a mai jeles napra :CSILLAGOK KÖZT KURTA KANTINCsillagok közt kurta kantin,A Galaxis szélén van kinn,Körülötte homokdűne,Oda rúg ki, hát, az űrre.Meg is látná magát benne,De a két nap le van menve,Sötét terül s nagy csend széjjel,Nem hörög a Tusken Raider.De a kantin bezzeg zajos!Ott mulat Skywalker Lajos,Vuki bömböl, bandita zsong,Vígan szól a Cantina song.„Csapos droid, bamba gyerek!Adj egy pohár bantha tejet!Kék legyen, mint a kék halál,És tüzes, mint a Mustafar!”Greedo lép be most a bárba:„Mit zajongtok ordibálva?Hagyjátok a ricsajt abba,Mert aludni vágyik Jabba.”„Ördög bújjék a Jabbádba!Húzz innen te mocsokláda,A pokolba innét iszkolj!”S lelövi egy lézerpisztoly.Gratulálnak Han Solónak,Bőgetik a hangszórókat,Lenyiszálnak néhány kart ott,Zümmögnek a lézerkardok.Megint nyílik most az ajtó(Alig hallani a zajtó'):„Húzzák be a pengét, jedik!Bébi Yodám gyengélkedik.Isten áldja meg kendteket,Űrorrszarvút emelgetett,Kimerült és álmos szegény,Halkítsanak mán a zenén!”Feleletet egyik sem ad,A cukiságfaktor lecsap,Mind azt nézi ewok, vuki:Bébi Yoda milyen cuki.Bantha tejük kihörpentik,Nem lőnek le most már senkit,Grogu cuki, az a lényeg –Hazamennek a legények#starwarsnap #dalnokverseny #vers #varrodani
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.