Ugrás a kommentre

Star Wars Celebration - Anaheim 2022

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Tudni valamit erről a meglepetésről? Mikor várható?

A meglepetés ott van fenn, Tales of the Jedi. Azért írtam úgy, mert bár a Celebration paneljei közt szerepel, a Lucasfilm eddig még be se jelentette a sorozatot, így hírként sincs közölve a SW.comon. :)

Tippre az első panelen beszélnek a Rogue Squadronról, legalábbis remélem.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Whill írta:

Remélem, hogy azért a Forces of Destiny-nél komolyabb dolog lesz. A TCW is antológiának indult, szóval ez is lehet, hogy hasonló lesz.

Engem csak a "short" megnevezés zavart meg. A TCW pl. semmiképp nem short. 

Hozzászólás ideje:

A Visions epizódjaira például shortként hivatkoztak. Lehet itt is ilyen kb. 10 perces epizódokat kapunk. Mindenesetre Filoni ottléte - ugye az animációs részleg fejese lett pár éve - talán arra enged következtetni, hogy ez kánon történeteket fog bemutatni. Matt Lanter pl. már tavaly megmondta, hogy dolgozik valamin a Lucasfilm Animationnel és JAT is pedzegette, hogy nem most láttuk utoljára Obi-want. És ha az antológia miatt még kapunk EpI előtti és akár ST-s történeteket is, máris várós a darab. Legalábbis remélem ez lesz. Ja és amúgy most olvasom, hogy időközben Charles Soule a Lucasfilm kreatív tanácsadója lett. :D

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

A Visions epizódjaira például shortként hivatkoztak. Lehet itt is ilyen kb. 10 perces epizódokat kapunk. Mindenesetre Filoni ottléte - ugye az animációs részleg fejese lett pár éve - talán arra enged következtetni, hogy ez kánon történeteket fog bemutatni. Matt Lanter pl. már tavaly megmondta, hogy dolgozik valamin a Lucasfilm Animationnel és JAT is pedzegette, hogy nem most láttuk utoljára Obi-want. És ha az antológia miatt még kapunk EpI előtti és akár ST-s történeteket is, máris várós a darab. Legalábbis remélem ez lesz. Ja és amúgy most olvasom, hogy időközben Charles Soule a Lucasfilm kreatív tanácsadója lett. :D

Igazából már ezt vártam a Visions-től is, ami jó nagy csalódás lett. De akkor talán végre megkaphatjuk esetleg az első igazi mozgóképes High Republic anyagot :clap2:

(tudom már volt egy videojáték trailer, de az nem kánon, az csak egy koncepció trailer). 

Hozzászólás ideje:
2022. 04. 03. - 14:34, Dzséjt írta:

Erre kíváncsi leszek. A múltkor volt szerencsém látni egy videojátékos eseményen, ahol megkérdezték tőle, melyik a kedvenc karaktere, akit eddig ő alakított. Tudni érdemes, hogy a Far Cry 6-ban ő alakítja a főgonoszt, ezért is volt ott. Nyilván mindenki azt hitte, hogy a játékbeli figurát, a diktátor Castillót fogja bemondani, de ő Gideon moffot mondta.

Off: azért engem más lep meg. Hogy nem Gustavo Fringet mondta.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, NorbiLordi írta:

Mondjuk a Tales of the Jedi úgy lenne jó, hogy ha minden korszakból lennének történetek, némelyiket folytatni esetleg könyv formájában. 

Én az antológiánál két esetet tudok elképzelni:

- mindegyik rész más-más korszakban játszódik majd és tkp. a HR-tól egészen az EpIX-ig lesznek apró kalandok - Visionshöz hasonló elmesélés.

- egy-egy történet több részen keresztül fog elmesélődni, evvel a TCW-hez hasonlítana. Itt lehetne akár kisebb trilógiákat elmesélni, minden egyes antológia történet megintcsak egy-egy korszakba játszódna.

1 hónap és kiderül az igazság. :)

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Bence1997 írta:

Én az antológiánál két esetet tudok elképzelni:

- mindegyik rész más-más korszakban játszódik majd és tkp. a HR-tól egészen az EpIX-ig lesznek apró kalandok - Visionshöz hasonló elmesélés.

- egy-egy történet több részen keresztül fog elmesélődni, evvel a TCW-hez hasonlítana. Itt lehetne akár kisebb trilógiákat elmesélni, minden egyes antológia történet megintcsak egy-egy korszakba játszódna.

1 hónap és kiderül az igazság. :)

Nyugodtan mehetnének korábbra is a HR-nál

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Nos, innentől kezdve ez a Tales of the Jedi nálam ment az érdektelenségbe. Nincs szükség újabb Destiniesre és Visions-re. Legalábbis a részemről biztos nem.

Miből gondolod hogy újabb Destiny vagy Visions lesz? Eleve ez a kettő elég más dolog volt (a Forces of Destiny egy játékfigurákhoz készitett ingyenes promóanyag volt)

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Bomarr írta:

Miből gondolod hogy újabb Destiny vagy Visions lesz? Eleve ez a kettő elég más dolog volt (a Forces of Destiny egy játékfigurákhoz készitett ingyenes promóanyag volt)

Nem tudom, hogy az lesz-e, de lehetséges, hisz rövid epizódokból fog állni.

Hozzászólás ideje:
40 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Nem tudom, hogy az lesz-e, de lehetséges, hisz rövid epizódokból fog állni.

A short az nem feltétlenül a hosszra vonatkozik, hanem azt is jelezheti hogy önmagában állóak a történetek. A Visions is short-okból állt, de voltak epizódjai amelyek semmivel se voltak rövidebbek egy átlag TCW epizódnál. A Ninth Jedi 22 perces volt. A Lop & Ocho 20 perces volt.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bomarr írta:

A short az nem feltétlenül a hosszra vonatkozik, hanem azt is jelezheti hogy önmagában állóak a történetek. A Visions is short-okból állt, de voltak epizódjai amelyek semmivel se voltak rövidebbek egy átlag TCW epizódnál. A Ninth Jedi 22 perces volt. A Lop & Ocho 20 perces volt.

Meglehet, illetve az is, hogy valami kis kaliberű, csak érdekesség szintű dolog lesz belőle.

Hozzászólás ideje:

Egyelőre engem sem hoz lázba a Tales of the Jedi, de csak amiatt mert kb semmit nem tudunk róla. Ha lesz trailer, és infó arról, hogy milyen korszakokban fog játszódni, akkor már lehet érdekelni fog. 

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Meglehet, illetve az is, hogy valami kis kaliberű, csak érdekesség szintű dolog lesz belőle.

Pont ezaz: nem tudjuk mi ez. Ezért érdemes kivárni mire legalább valami halvány fogalmunk lesz róla, hogy mit csinálnak. Hamarosan kiderül.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bomarr írta:

Pont ezaz: nem tudjuk mi ez. Ezért érdemes kivárni mire legalább valami halvány fogalmunk lesz róla, hogy mit csinálnak. Hamarosan kiderül.

Pontosan, hamarosan kiderül. Viszont nem jók az előérzeteim.

Hozzászólás ideje:

Temetni nem temetem én sem, de a "short" miatt tény, hogy nekem is megcsappant egy kicsit a projekt iránti lelkesedésem. Azért Filoni miatt még bizakodom :D

39 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Filoni nálam már vegyes megítélés alá esik.

Miért? :o

Hozzászólás ideje:

Hmm... Ez mondjuk meglepő, Dave Filoni azt gondoltam, univerzális szeretetét élvezi a rajongóknak. Egyébként a The Bad Batch esetében nem csak rajta múlt a Kanan-dolog, mivel számos más ember dolgozik azon a projekten, és nem is ő a fő felelőse úgy, mint a TCW, Rebels esetében. És a Resistance esetében sem ő volt. Az, hogy Kanannal találkozik a TBB még nem jelenti azt, hogy meg kell törni az idővonalat, ez simán lehet, hogy nem az ő döntése volt, mégha a padawan Caleb Dume behozását ő is vetette fel. De mindegy is. Beszédes szerintem az, hogy a TBB-panelen most először nem Filoni lesz az előadó, aki prezentálja az animációs projekt új évadát. Ellenben a Tales of the Jedi panelen ő lesz ott, és egyelőre ő is van csak bejelentve. És külön, teljes panelt kapott a TotJ, holott több fontos projekt nem kapott panelt (pl. Kenobi, JFO, stb.). Ez a két dolog igencsak biztató.

Meglepne egyébként, ha semmi köze nem lenne a TotJ-nak a régi DH képregényekhez. Annyira markáns ez a cím. Azt gondolom, Naga Sadow, mint az éra talán legikonikusabb figurája, borítékolható!

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Meglepne egyébként, ha semmi köze nem lenne a TotJ-nak a régi DH képregényekhez. Annyira markáns ez a cím. Azt gondolom, Naga Sadow, mint az éra talán legikonikusabb figurája, borítékolható!

Talán egy old republic mozinak akarnak megágyazni ezzel a sorozattal?

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2022. 04. 28. - 17:44, Darth Revan9 írta:

Filoni nálam már vegyes megítélés alá esik.

Nálam is. Már azóta unszimpatikus nekem hogy az első TCW témájú videóban megláttam. Akkor jött elő nálam hogy nem bírom a fejét, a hangját és a kalapmániáját. A pozitív hozzáállásom irányában az hogy elismerem a tehetségét mert hát mégis csak sok bejövős mű legyártásában részt vett illetve vesz.

Favreau-val hasonló nálam a helyzet. Ha épp nem egy szerepében látom vagy hallom akkor már előjön bennem az utálkozhatnék. A tehetségéhez való hozzáállásom amúgy ugyanaz mint Filoni esetében.

A doksi sorikat kettejük miatt nem is nézem. Egy részt se láttam belőlük.

Jó idióta egy hozzáállás de ez van.

• Nem értek egyet 1
  • Zavaros 1
  • Meglepő 1

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.