Jump to content

Greef Carga

Rog

Recommended Posts

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ha még sose láttad semmiben akkor itt az egyik legjobb jelenet amiben valaha játszott  (1 perc sincs)  

Reméljük a legjobb jelenet címet ezentúl a Mandaloriban kell keresnünk.  

A fejvadászok céhének vezetője. Egy másokat nem érdeklő megbízást ad a mandinak.

OFF

Manapság igen, de ez az 1990-es eredeti és egyetlen szinkronból van. Azt nem tudom, miért ezt választották anno a fordító (még szótagra is kijön), mert amúgy magyarul is káromkodnak benne, mint a vízfolyás. A fordító valamiért ezt jobbnak találta.

Tényleg? Se Predator, se Rocky 1-4, se Close Encounters of the Third Kind (mondjuk ebben nincs nagy szerepe), se Jackson, a vadállat? Pedig eddig azt hittem, hogy legalább a Rocky-kat láttad. :o 

Amúgy ne várj tőle sokat, ha csak nem táltosodott meg az elmúlt évtizedekben - én is csak a felsoroltakban láttam, és egyik sem mai darab. A '80-as, '90-es évek kevésfilmes akciósztárjainak szintjét hozza.

Edited by Dzséjt

2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Tényleg? Se Predator, se Rocky 1-4, se Close Encounters of the Third Kind (mondjuk ebben nincs nagy szerepe), se Jackson, a vadállat? Pedig eddig azt hittem, hogy legalább a Rocky-kat láttad. :o 

Amúgy ne várj tőle sokat, ha csak nem táltosodott meg az elmúlt évtizedekben - én is csak a felsoroltakban láttam, és egyik sem mai darab. A '80-as, '90-es évek kevésfilmes akciósztárjainak szintjét hozza.

OFF

Nem, eddig kimaradtak. A 80-as évek tesztoszterontól fűtött filmjei annyira nem jönnek be, de majd ha lesz egy szabad 2 órám, valamelyiknek adok majd egy esélyt. :)

Bomarr, köszi! Nincs túl magasan akkor a léc. :D

8 órával ezelőtt, Donát írta:

Talán már említettem nektek, de életmben nem láttam még ezt a csókát egyetlen filmben sem.

Emiatt nagy bajban vagy. Légy résen. :D

• 3 months later...

Weathers nyilatkozata szerint Carga a második szezonban is szerepelni fog.

“I think [Greef’s backstory] is more saved for season two,” Weathers said. “But you get some glimpses at Greef and who he is through the stories in the first season. There’s some real strong indications that give you some idea of who he is. But we never let on completely. It’s much more interesting to play someone who is not all of one thing – not one-dimensional. Also, it opens it up to stories later on that can reveal much more about this character. Certainly with Greef, you have to really keep your eye on him.”

• 11 months later...