Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) A fejvadászok céhének vezetője. Egy másokat nem érdeklő megbízást ad a mandinak. Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Dzséjt 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. "Dillon, az anyád istenit!" Kíváncsi vagyok, milyen figurát fog alakítani, és hol helyezkedhet el az alvilági táplálékláncban. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 3 perccel korábban, Dzséjt írta: "Dillon, az anyád istenit!" Nem-nem! Ez pontosabban: "Dillon! A kurva anyádat!" 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Angolul igen, de én most magyarból idéztem direkte, hogy ne legyek olyan ocsmány nyelvű. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Anno a felirat is az volt, hála égnek! Manapság már elferdítik a son of a bitch-t. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. OFF Manapság igen, de ez az 1990-es eredeti és egyetlen szinkronból van. Azt nem tudom, miért ezt választották anno a fordító (még szótagra is kijön), mert amúgy magyarul is káromkodnak benne, mint a vízfolyás. A fordító valamiért ezt jobbnak találta. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Carl Weathers-t a Predator és a Rocky-széria óta nem láttam egy filmben sem. Nagyon kíváncsi leszek a karakterére. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Talán már említettem nektek, de életmben nem láttam még ezt a csókát egyetlen filmben sem. Kíváncsi leszek, milyen színész. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. (szerkesztve) Tényleg? Se Predator, se Rocky 1-4, se Close Encounters of the Third Kind (mondjuk ebben nincs nagy szerepe), se Jackson, a vadállat? Pedig eddig azt hittem, hogy legalább a Rocky-kat láttad. Amúgy ne várj tőle sokat, ha csak nem táltosodott meg az elmúlt évtizedekben - én is csak a felsoroltakban láttam, és egyik sem mai darab. A '80-as, '90-es évek kevésfilmes akciósztárjainak szintjét hozza. Szerkesztve: 2019. Augusztus 28. - Dzséjt 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Ha még sose láttad semmiben akkor itt az egyik legjobb jelenet amiben valaha játszott (1 perc sincs) 1 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Reméljük a legjobb jelenet címet ezentúl a Mandaloriban kell keresnünk. 2 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Tényleg? Se Predator, se Rocky 1-4, se Close Encounters of the Third Kind (mondjuk ebben nincs nagy szerepe), se Jackson, a vadállat? Pedig eddig azt hittem, hogy legalább a Rocky-kat láttad. Amúgy ne várj tőle sokat, ha csak nem táltosodott meg az elmúlt évtizedekben - én is csak a felsoroltakban láttam, és egyik sem mai darab. A '80-as, '90-es évek kevésfilmes akciósztárjainak szintjét hozza. OFF Nem, eddig kimaradtak. A 80-as évek tesztoszterontól fűtött filmjei annyira nem jönnek be, de majd ha lesz egy szabad 2 órám, valamelyiknek adok majd egy esélyt. Bomarr, köszi! Nincs túl magasan akkor a léc. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. 8 órával ezelőtt, Donát írta: Talán már említettem nektek, de életmben nem láttam még ezt a csókát egyetlen filmben sem. Emiatt nagy bajban vagy. Légy résen. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. 10 órával ezelőtt, Bomarr írta: Ha még sose láttad semmiben akkor itt az egyik legjobb jelenet amiben valaha játszott (1 perc sincs) Megunhatatlan Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Weathers nyilatkozata szerint Carga a második szezonban is szerepelni fog. “I think [Greef’s backstory] is more saved for season two,” Weathers said. “But you get some glimpses at Greef and who he is through the stories in the first season. There’s some real strong indications that give you some idea of who he is. But we never let on completely. It’s much more interesting to play someone who is not all of one thing – not one-dimensional. Also, it opens it up to stories later on that can reveal much more about this character. Certainly with Greef, you have to really keep your eye on him.” 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Remek! Az egyik kedvencem. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 2. Hozzászólás ideje: Február 2. (szerkesztve) Ez a hír ezt a sorozatot is érinti: 76 éves korában elhunyt Carl Weathers. https://deadline.com/2024/02/carl-weathers-dead-1235812684/ Szerkesztve: Február 2. - Bence1997 10 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Február 2. Hozzászólás ideje: Február 2. 56 perccel korábban, Bence1997 írta: Ez a hír ezt a sorozatot is érinti: 76 éves korában elhunyt Carl Weathers. https://deadline.com/2024/02/carl-weathers-dead-1235812684/ Ezt nem akarom elhinni. Tavaly még láttuk őt a Celebrationön. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 2. Hozzászólás ideje: Február 2. Sajnos egy újabb pótolhatatlan veszteség Stevenson után. Sovány vigasz, hogy őt valószínűleg egyszerűbb lesz mellőzni a Mandiból, de akkor is nagyon-nagyon fog hiányozni. 4 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Február 2. Hozzászólás ideje: Február 2. Számomra Carga - minden jellemhibájával együtt is - az egyik legszerethetőbb karakter a Mandoverzumban. Az ő életműve Nevarro városa. Pár év alatt egy virágzó kis várost létesít. Ha ilyen emberek lettek volna a kormányrúdnál a Köztársaság élén, a Galaxis nem ott tartana, ahol (persze a lépték nagyon más, de akkor is). 2 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Február 2. Hozzászólás ideje: Február 2. Ez a hír most sokkolt. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Ezt nem akarom elhinni. Tavaly még láttuk őt a Celebrationön. Pont ez jutott eszembe. Láttuk őt élőben Londonban. Ray Stevenson után most ő is elment. Ráadásul én imádtam a Rocky-filmekben is. Dutch biztos mondaná hogy Dillon miért mentél el. 1 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. (szerkesztve) Hát ettől ledöbbentem. Nyugodjék békében. Szerkesztve: Február 3. - Dzséjt 7 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. Engem is letaglózott a hír. Olyan fittnek tűnt. Persze bármi megtörténhet. Nyugodjék békében! 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. (szerkesztve) 11 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Számomra Carga - minden jellemhibájával együtt is - az egyik legszerethetőbb karakter a Mandoverzumban. Az ő életműve Nevarro városa. Pár év alatt egy virágzó kis várost létesít. Ha ilyen emberek lettek volna a kormányrúdnál a Köztársaság élén, a Galaxis nem ott tartana, ahol (persze a lépték nagyon más, de akkor is). Teljesen egyetértek. Azontúl, hogy nekem mindig bejön, ha egy simlis és rossz úton járó karakterből a történet során jóravaló ember válik, Greef Garga esetében hozzájön még ehhez Carl Weathers kisugárzása, hangja, fellépése. Felejthetetlen karaktert alkotott. Egyébként is szerintem kellenek az olyan tanulságok a Star Wars-féle sikeres univerzumokba, hogy sosem késő megváltozni, bármit is tettél vagy nem tettél korábban, mert ugyan a múltat visszacsinálni nem lehet, de a jövő mindig rajtunk múlik. Hiszem, hogy sok embernek ezek a példák is erőt adnak a saját élete megváltoztatására, ami sosem könnyű. Szerkesztve: Február 3. - Pildi 3 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. Épp a minap néztem meg az első pár részt a sorozatból, és fura volt látni, hogy Carga még Mandóval harcolt, sőt meg is halt volna ha nincs a mellényzsebében a beskar. Onnan elég nagy utat tett meg a karakter, és az ábrázolása is remekül sikerült, hála Carlnak. Nagy veszteség. 1 1 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.