Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rögzítsük a tegnapi végeredményt:

A 13. TOP32-es párharcot Anakin Skywalker nyerte 26 szavazattal. Ezzel 97 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a negyedik főtáblás győzelme.

1. Anakin Skywalker - 26

2. Jabba the Hutt - 5 (5 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

A 14. TOP32-es párharcot Director Krennic nyerte 17 szavazattal. Ezzel 37 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a második főtáblás győzelme.

1. Director Krennic - 17

2. Wilhuff Tarkin - 13 (45 főtáblás szavazat, 2 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
31 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Végül is melyik az a szám ami alapján rangsorolva vannak? :)

Egyik sem ezek közül. Kombináltan vettem figyelembe a felsorolt statisztikákat és a jelenlegi formát, ami azért nem egy egzakt dolog. De alapvetően az eddig megnyert párharcok + eddig megszerzett főtáblás pontok az irányadók, de vannak karakterek, ahol módosításra volt szükség pl. Qui-Gon vagy Kylo esetében.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rögzítsük a tegnapi végeredményt:

A 15. TOP32-es párharcot Darth Maul nyerte 21 szavazattal. Ezzel 33 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez az első főtáblás győzelme.

1. Darth Maul - 21

2. Galen Erso - 9 (15 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

A 16. TOP32-es párharcot Qui-Gon Jinn nyerte 25 szavazattal. Ezzel 35 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez az első főtáblás győzelme.

1. Qui-Gon Jinn - 25

2. Cassian Andor - 3 (36 főtáblás szavazat, 1 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Már eddig többen szavaztak az első nyolcaddöntőben, mint két éve a döntő alkalmával.

Én is azt néztem. :o  Az átlag szavazatok száma is messze magasabb a torna során, mint 2 éve, ami tök jó.

Hozzászólás ideje:

Időközben szépen bővült a fórumlétszám is. :) Szinte minden nap van egy új belépő, én azt néztem a múltkor.

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Donát írta:

Én is azt néztem. :o  Az átlag szavazatok száma is messze magasabb a torna során, mint 2 éve, ami tök jó.

Pedig jó páran nem is aktívak a két évvel ezelőtti szavazók közül. :) 

30 perccel korábban, Pildi írta:

Időközben szépen bővült a fórumlétszám is. :) Szinte minden nap van egy új belépő, én azt néztem a múltkor.

Az SW hype hatása. De hát az ugye nincs is állítólag. :D 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rögzítsük a végeredményt:

Az 1. nyolcaddöntős párharcot Anakin Skywalker nyerte 28 szavazattal. Ezzel 125 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez az ötödik főtáblás győzelme.

1. Anakin Skywalker - 28

2. Rey - 7 (86 főtáblás szavazat, 3 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Már eddig többen szavaztak az első nyolcaddöntőben, mint két éve a döntő alkalmával.

Érdekesség, hogy 2 éve is az Anakin - Rey párharcra szavaztak a legtöbben (31). Most sikerült egy új csúcsot felállítani. :D (35)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az 2. nyolcaddöntős párharcot Han Solo nyerte 18 szavazattal. Ezzel 76 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a harmadik főtáblás győzelme.

1. Han Solo - 18

2. Ahsoka Tano - 10 (57 főtáblás szavazat, 2 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 3. nyolcaddöntős párharcot Qui-Gon Jinn nyerte 20 szavazattal. Ezzel 55 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a második főtáblás győzelme.

1. Qui-Gon Jinn 20

2. Jyn Erso - 10 (71 főtáblás szavazat, 3 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 4. nyolcaddöntős párharcot Yoda nyerte 20 szavazattal. Ezzel 80 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a harmadik főtáblás győzelme.

1. Yoda - 20

2. Darth Maul - 8 (41 főtáblás szavazat, 1 győzelem)

Az 5. nyolcaddöntős párharcot Sheev Palpatine nyerte 32 szavazattal. Ezzel 129 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez az ötödik főtáblás győzelme.

1. Sheev Palpatine - 32

2. Captain Rex - 4 (21 főtáblás szavazat, 1 győzelem)

Hozzászólás ideje:

Nagyon kemény!  Ha ekkor is csak percekkel topikzárás előtt futok be, akkor az most azért lesz, mert éjt nappallá téve ezen gondolkodtam. :D

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Donát írta:

Készen álltok a ma esti Obi - Luke szuperrangadóra? Ez lesz az eddigi legdurvább párharc idén. :o

Azt se tudom kire szavazzak. Nehéz, nagyon nehéz.

Hozzászólás ideje:

Kár, hogy nem egy pár héttel később indult ez a játék. A Gyermek szanaszét verte volna a mezőnyt. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 6. nyolcaddöntős párharcot Kylo Ren nyerte 30 szavazattal. Ezzel 70 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a második főtáblás győzelme.

1. Kylo Ren - 30

2. Director Krennic - 3 (40 főtáblás szavazat, 2 győzelem)

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Én a titkos esélyesnek Kylo-t és Palpit tartom :D

revenge of the sith episode 3 GIF by Star Wars

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.