Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tetszett az új füzet. Bírtam hogy Lor San Tekkát is hozzácsapták a sztorihoz így a TFA eleje is egész más színben mutatkozik meg.

És az is, ahogy Ben megismerte a Reneket, valamit az egész kapocs, hogy Luke hogy bánik vele, valamint Snoke hogy manipulálja már fiatal korától. Eddig nagyon adja ez a képregény. Ez a része nekem nagyon hiányzott a filmekből.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A hírek szerint a sorozat első része a harmadik újranyomásnál tart. Nagyon jól fogy. Remélem veszik az adást a Lucasfilmnél és innentől több olyan képregény is jön ami a kánon szempontjából fontos elemeket bont ki.

Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Bomarr írta:

A hírek szerint a sorozat első része a harmadik újranyomásnál tart. Nagyon jól fogy. Remélem veszik az adást a Lucasfilmnél és innentől több olyan képregény is jön ami a kánon szempontjából fontos elemeket bont ki.

Vagy, ha tényleg ennyire jól fogy, berendelnek neki egy folytatást, amit ha Charles nem is tudna elvállalni, de egy hozzá hasonló kvalitású íróra bíznának. :D 

De a lényeg:star wars ok GIF

Hozzászólás ideje:

Megjelent a harmadik szám is ami tartotta a színvonalat. Jobban megismerhettük a három padawant akik Bent üldözik. Ben útját valahogy végig kísérik a tragikus véletlenek. Itt is a párbaj közepette, ahogy tartja az Erővel Voe-t, bezavar Hennix akit szinte önvédelemből öl meg. Ben lassan de biztosan csúszott lefelé, nem nagy vágtában. Jól mondta a Renek főnöke. Bár egy Jedit ölt meg Ben, a tette nem mondható szándékosnak, teljesen sötétnek. Hiányzik még egy "good death" ami végleg átbillenti a sötét oldalra. Ez valószínűleg a főnök megölését fogja jelenteni. :) 

Kis érdekesség de nagyon örültem neki, hogy feltűnt egy Jedi holokron Luke iskolájában. Vajon honnan tettek szert rá?

Már csak egy szám van ebből amini szériából, de igen várós. 

Hozzászólás ideje:
38 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez valószínűleg a főnök megölését fogja jelenteni. :)

Nekem is rögtön ez jutott eszembe. :D

38 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Kis érdekesség de nagyon örültem neki, hogy feltűnt egy Jedi holokron Luke iskolájában. Vajon honnan tettek szert rá?

Az Utóhatás-trilógiában volt rá utalás, hogy Luke a Jedi Visszatér után elkezdett utazgatni a galaxisban, jedi-ereklyék után kutatva. Gondolom így akadt rá a holokronra, vagy akár Grakkus a hutt gyűjteményéből is lehet.

Nagyszerű szám volt ez is, ez a sorozat eddig az új kánon egyik legjobb darabja. Remélem a lezárás is méltó lesz, de én nem kételkedem Charles Soule-ban.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Whill írta:

Az Utóhatás-trilógiában volt rá utalás, hogy Luke a Jedi Visszatér után elkezdett utazgatni a galaxisban, jedi-ereklyék után kutatva. Gondolom így akadt rá a holokronra, vagy akár Grakkus a hutt gyűjteményéből is lehet.

Grakkus gyűjteménye elpusztult Vader keze által. Onnan semmit nem tudott Luke elhozni. Valószínű hogy Jocasta könyvtárából van, ami a Darth Vader v2-ben szerepel. @Ody Mandrell azt hittem olvastad.

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Whill írta:

Nekem is rögtön ez jutott eszembe. :D

Nagyszerű szám volt ez is, ez a sorozat eddig az új kánon egyik legjobb darabja. Remélem a lezárás is méltó lesz, de én nem kételkedem Charles Soule-ban.

Hutt szavakkal kellett kinyitni azt a holokront ha jól olvastam, szóval simán lehetne az övé is, de @Iqvi mást ír. 

3 perccel korábban, Iqvi írta:

Grakkus gyűjteménye elpusztult Vader keze által. Onnan semmit nem tudott Luke elhozni. Valószínű hogy Jocasta könyvtárából van, ami a Darth Vader v2-ben szerepel. @Ody Mandrell azt hittem olvastad.

Olvastam. Azt a könyvtárt már megtalálták? Szerintem még nem. Rey-re vár a feladat. :)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Hutt szavakkal kellett kinyitni azt a holokront ha jól olvastam, szóval simán lehetne az övé is, de @Iqvi mást ír. 

Olvastam. Azt a könyvtárt már megtalálták? Szerintem még nem. Rey-re vár a feladat. :)

A 2017-es Vader sorozat 2. kötetének a végén van egy képkocka, ami a jövőt mutatja, ahogy Luke megtalálja Jocasta rejtekhelyét.

Hozzászólás ideje:

Imádom ezt a képregényt. Lehet egyszer beszerzem eredetiben is. Nagyon adja. Ezekre az infókra már nagyon rég kíváncsi voltam, és baromi jó volt látni Luke-ot ahogy tanítja a padawanokat. Annyi minden a helyére kerül ettől a történettől számomra, hogy csak na.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Erre nem emlékeztem... De akkor is ott a tény, hogy Hutt szavakkal kellett kinyitni azt a holokront. :) 

Igen, valószínűleg én is ezért asszociáltam tudat alatt Grakkusra. :D

@iqvi melyik képregényben is pusztítja el Vader Grakkus gyűjteményét?

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Whill írta:

Igen, valószínűleg én is ezért asszociáltam tudat alatt Grakkusra. :D

@iqvi melyik képregényben is pusztítja el Vader Grakkus gyűjteményét?

Star Wars 2.kötet. Leszámolás a csempészek holdján.

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Szerintem jönni fog magyarul is és akkor az én polcomon is ott a helye. 

Jön még magyarul SW képregény nyomtatásban? :O

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, kudar írta:

Jön még magyarul SW képregény nyomtatásban? :O

Hajjaj, mi az hogy! Gyönyörű keményfedeles kiadások jönnek nálunk most már évek óta.

12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Eddig akkor mind a három számnál ez volt? 

Igen, ez a sorozat írtó népszerű.

• Nagyon tetszik 1
  • Köszönöm 1
  • Tetszik 4
Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Star Wars 2.kötet. Leszámolás a csempészek holdján.

Ebben nem vagyok teljesen biztos. És ha mégis túlélte valamelyik, valahogy?

2020. 02. 12. - 20:07, Whill írta:

A 2017-es Vader sorozat 2. kötetének a végén van egy képkocka, ami a jövőt mutatja, ahogy Luke megtalálja Jocasta rejtekhelyét.

Bennem nem tisztázódott le, hogy az az utolsó képkocka mikor játszódik? A Jedi visszatér előtt vagy utána?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
4 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Bennem nem tisztázódott le, hogy az az utolsó képkocka mikor játszódik? A Jedi visszatér előtt vagy utána?

Hát a ruhája az EpIV tróntermi jelenetére hasonlít, de szerintem tuti, hogy a ROTJ után játszódik. Elképzelhető, hogy az első kutatásai során bukkant Jocasta Nu rejtekhelyére. :) (szerk.: elnézést, most utánanézve sárgás kabátot visel. Az arca kicsit idős már, szóval a ROTJ után van mindenképpen. :))

Hutt szavakkal? Ezt most hogy? :D Én nem emlékszem ilyesmire. :lol:

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.