Iqvi Hozzászólás ideje: Június 30. Hozzászólás ideje: Június 30. 1 hour ago , Darth Revan9 said: Lesz-e tovább még KF a harmadik fázis zárása után? Szerintem hiba lenne nem folytatni, rengeteg lehetőség van kiegészítő történetekre mind a két fázis karaktereivel. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 3. Hozzászólás ideje: Július 3. Új koncepciós rajz Vernestrához. Ezt a legutóbbi Acolyte epizód guidejában volt látható, de teljes nagyságában alább láthatóak. Ahogy nézem ez a 3. fázis közepe/végefelé történő kinézete lehet. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 12. Hozzászólás ideje: Július 12. Van egy ötletem, hogyan lendíthetnénk előre a High Republic könyvek kiadásának jövőbeni ügyét. Nem tudjuk, hogy ki fogja folytatni a Star Wars könyvek magyar nyelvű kiadását, de jelezhetjük előre, hogy van igény rá. A moly.hu-n mindegyik könyv adatlapjánál van egy Kiadási javaslatok rész alul. Oda kattintva rá lehet nyomni a +1 gombra és akkor lesz egy plusz kiadási javaslat. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Július 13. Hozzászólás ideje: Július 13. Ez már a Han&Leia könyvnél sem jött be. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 13. Hozzászólás ideje: Július 13. 6 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Van egy ötletem, hogyan lendíthetnénk előre a High Republic könyvek kiadásának jövőbeni ügyét. Nem tudjuk, hogy ki fogja folytatni a Star Wars könyvek magyar nyelvű kiadását, de jelezhetjük előre, hogy van igény rá. A moly.hu-n mindegyik könyv adatlapjánál van egy Kiadási javaslatok rész alul. Oda kattintva rá lehet nyomni a +1 gombra és akkor lesz egy plusz kiadási javaslat. Ha betennél egy linket egyszerűbb lenne. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 13. Hozzászólás ideje: Július 13. (szerkesztve) 5 órával ezelőtt, kdani20 írta: Ez már a Han&Leia könyvnél sem jött be. Nincs még új kiadója a Star Wars könyveknek. Én most a jövőre gondoltam, nem a múltra. https://moly.hu/konyvek/george-mann-the-eye-of-darkness https://moly.hu/konyvek/tessa-gratton-justina-ireland-defy-the-storm https://moly.hu/konyvek/tessa-gratton-temptation-of-the-force https://moly.hu/konyvek/george-mann-tears-of-the-nameless Szerkesztve: Július 13. - Darth Revan9 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 23. Hozzászólás ideje: Július 23. Az utolsó felnőtt könyvről Charles Soule az alábbi képet osztotta meg: 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Július 23. Hozzászólás ideje: Július 23. Megtükröztem a képet. Annyit tudtam kihámozni, hogy az Erő nagyságáról mesél valaki, meg hogy néhányan lehetetlen dolgokat akartak elérni vele és eközben ártottak másoknak generációkon át 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 23. Hozzászólás ideje: Július 23. Remélem a harmadik fázissal nem ér még véget a KF regények sora. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Július 23. Hozzászólás ideje: Július 23. A fő sztori biztosan véget fog ezzel érni, de ez nem kell hogy azt jelentse hogy nem jön több HR sztori. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 23. Hozzászólás ideje: Július 23. Én is így gondolom. Már csak azért is jó lenne, ha továbbra is a KF maradna a központi regény-téma, mert így a jövőbeni magyar kiadó kénytelen lesz majd belemenni a kiadásába, nem tudja megkerülni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 25. Hozzászólás ideje: Július 25. Bár a Star Warsnak csak az írott szekciója (+ videójáték) képviselteti magát egy panellal (amely majd hajnali 1-kor veszi kezdetét...), de a tavalyhoz hasonlóan idén is kiraktak pár kelléket az éppen aktuális sorozatról. Tavaly ez az Ahsoka volt, idén pedig az Acolyte: Először itt van a THR idővonala Plusz Vernestra fénykardja és egy kép róla: 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 26. Hozzászólás ideje: Július 26. (szerkesztve) A következő Art of THR is bemutatásra került, novemberben érkezik. Szerkesztve: Július 26. - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 26. Hozzászólás ideje: Július 26. Tehát eddig két Acolyte regény van bejelentve. Ez eddig nagyon jó. Érik az a kényszerhelyzet a következő kiadónak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 26. Hozzászólás ideje: Július 26. A most bejelentett két Akolitus regény funkcionálhat egyfajta 4. fázisnak is, nemde? Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Július 26. Hozzászólás ideje: Július 26. (szerkesztve) 7 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A most bejelentett két Akolitus regény funkcionálhat egyfajta 4. fázisnak is, nemde? Nem. Ne keverjük. Biztos, hogy lesznek még regények, történetek, amik a Köztársaság Fénykorában játszódnak. De a Luminous-projekt, ami a korszak fő gerincét adja, az három fázis, és pont. Az lezárul a harmadik fázissal, és pont. A Wayseeker 1000%, hogy nagyon komoly összekapcsolásokkal operál majd - már csak azért is, mert a karakter eredeti megalkotója írja -, de ettől még nem lesz a THR-publishing 4. fázisának tagja, mert az még elvont értelmezésben sem létezik. Ez egy tie-in lesz a sorozathoz, ami a Köztársaság Fénykora végnapjaiban játszódik. Szerkesztve: Július 26. - kdani20 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 26. Hozzászólás ideje: Július 26. Én is úgy gondolom, hogy ez nem lesz 4. fázis. A 3 fázis egy történetet mesél el, minden más, ami majd ehhez az érához fog jönni, nem fog e fázisokhoz kötődni. Lehet, hogy mondjuk lesz egy regény Avar, Elzar és Stellan hármasáról a padawankorukban mondjuk 2026-ban, de az nem tartozik majd az első fázishoz. Ugyanúgy az ilyen Acolyte-hoz kapcsolódó regények. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. @Rixon egy korábbi videójában pedzegette, hogy a Köztársaság Fénykora kieshet a pixisből. (Vagy ha nem videőban, akkor egy írásában írta ezt.) @Bomarr is így úgy gondolja, hogy az Akolitus kaszája után jöhet az újragondolás a KF-fel kapcsolatban. Én a jelekből arra következtetek, hogy ne igazán számítsunk a közeljövőben mozgóképes filmes, sorozatos Köztársaság Fénykora tartalomra. De mi a helyzet a könyvekkel? Jöhetnek további Köztársaság Fénykora sztorik regényekben és képregényekben? Akár olyanok is, amik szorosabban kapcsolódnak a sorozathoz? Illetve, ha a Disney olyan következtetést von le, hogy nincs nagyon szükség a filmeknél és a sorozatoknál eltávolodni a Skywalker saga filmjetől, akkor lehetséges-e, hogy a Régi Köztársaságot nagyrészt kiadják a regény és képregényíróknak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Nem tök mindegy? Itthon úgyse fog megjelenni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. (szerkesztve) Az nem olyan biztos. Honnan veszed ezt? A jövőbe látsz? Szerkesztve: Augusztus 22. - Darth Revan9 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Semmi mozgolódás nincs ezen a fronton. Úgy járunk, mint a videó kiadásokkal. Kiadó nélkül marad. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. De azt nem tudhatjuk, hogy nincs mozgolódás ezen a fronton. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Nem gondolnám, hogy kihatással lenne a HR könyvekre/képregényekre az Acolyte elkaszálása. HR évek óta elég jól megy szerintem, mert rengeteg anyag jelenik meg folyamatosan, az Acolyte csak erre rácsatlakozva készült el. Emiatt dobnák az egészet, akkor megint maradna Lukeék 1283. kalandja amit megint csak nem lehet örökké, mert a képregények kis túlzással minden napot betömtek már 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem tök mindegy? Itthon úgyse fog megjelenni. Azért itt többen eredeti nyelven fogyasztják a SW könyveket (én sajnos nem). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Akkor nekik nyilván nem mindegy. De nekem aki magyarul olvassa, ilyen háttérrel ami most van, teljesen mindegy. Talán ha lesz magyar kiadó visszatér az érdeklődésem iránta. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor nekik nyilván nem mindegy. De nekem aki magyarul olvassa, ilyen háttérrel ami most van, teljesen mindegy. Talán ha lesz magyar kiadó visszatér az érdeklődésem iránta. Nálam ugyanez. Angolul nem fogom végigkinlódni, de azokat külföldröl meg is lehet rendelni. Ha nincs magyar sw-kiadás akkor nekem halott az egész ügy. teljesen lényegtelen hogy az USA-ban hány regény és képregény jelenik meg, az nálam nem számít. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Attól függetlenül, hogy egyelőre még nincs magyar kiadás, az eredeti kiadás iránya is érdekelheti az embereket. Eddig mindig átvette valaki idővel. Most persze a Disney-vel nehezebb lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Lesz egy High Republic Adventures szám, amelyben egy leszbikus pár kerül középpontba egy esküvővel. Wedding spectacular címmel. Már most kiverte a biztosítékot a homofóboknál. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.