Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. 2 minutes ago, Ody Mandrell said: Én nem akarom őket megnézni, főleg ha spoileresek. Én megnéztem a videókat, de nem láttam bennük semmi olyat ami spoileres lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. Bence írta, hogy kicsit spoileres. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. Sziasztok! Hosszú kihagyás után végre elkészültem egy új novellával, ami az első a Köztársaság Fénykora második fázisának történetei közül. Ezt George Mann írta. Nem is szívesen írok mást, mindenkinek meghagynám a felfedezés lehetőségét. (Ha már erről szól a fázis is ) Talán még egy mondat: a Csillagfény után új helyszínen folytatódnak a történetek, ezúttal úgy tűnik, a Jedha lesz a novellák helyszíne. Íme A Megvilágosodás meséi: Új kilátások első része. Most még szabadabban fordítottam, mert el akartam hozni a történetet, de a hivatalos fordítások érkezésével elképzelhető, hogy bele fogok nyúlni a novellába, hogy ezúttal is a lehető legegységesebb magyar szöveg jöjjön létre. Addig is jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 20. Egy nem túl jó felbontású képen az Edge of Balance kiszivárgott borítója. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 20. On 10/16/2022 at 9:15 AM , kdani20 said: Sziasztok! Hosszú kihagyás után végre elkészültem egy új novellával, ami az első a Köztársaság Fénykora második fázisának történetei közül. Ezt George Mann írta. Nem is szívesen írok mást, mindenkinek meghagynám a felfedezés lehetőségét. (Ha már erről szól a fázis is ) Talán még egy mondat: a Csillagfény után új helyszínen folytatódnak a történetek, ezúttal úgy tűnik, a Jedha lesz a novellák helyszíne. Íme A Megvilágosodás meséi: Új kilátások első része. Most még szabadabban fordítottam, mert el akartam hozni a történetet, de a hivatalos fordítások érkezésével elképzelhető, hogy bele fogok nyúlni a novellába, hogy ezúttal is a lehető legegységesebb magyar szöveg jöjjön létre. Addig is jó szórakozást! Elolvastam ezt, és pár novelládat, főleg THR-t. Összességében tetszettek ezek a mikro történek az univerzumból, és a fordításaid is jók. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 20. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Elolvastam ezt, és pár novelládat, főleg THR-t. Összességében tetszettek ezek a mikro történek az univerzumból, és a fordításaid is jók. Köszönöm szépen! Szerkesztve: 2022. Október 20. - kdani20 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Végre képet alkothatunk a Névtelenekről. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 5. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 5. A Névtelenek akkor azok a lovecrafti szörnyek, amelyekről még a High Republic beharangozása előtt beszéltek a szivárogtatók? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 5. 1 hour ago, Whill said: A Névtelenek akkor azok a lovecrafti szörnyek, amelyekről még a High Republic beharangozása előtt beszéltek a szivárogtatók? Igen. Jó durvák. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 7. A HR óta mikor az EP 1-ben Qui-Gon mondja Anakinnak, hogy egy jedit is meglehet ölni, nekem mindig a Névtelenek ugranak be, hogy simán gondolhat rájuk is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 7. És azok a "Sith-istenségfélék", melyekről szintén a Köztársaság Fénykora indulása előtt pletykáltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 7. 4 perccel korábban, Darth Revan9 írta: És azok a "Sith-istenségfélék", melyekről szintén a Köztársaság Fénykora indulása előtt pletykáltak? Nincsenek olyanok, hogy "Sith-istenségfélék". Valószínűleg téves infó volt ez a része a szivárogtatóknak. Ami az éra ellenségeit illeti, három nevesített szekció jött szóba: - A nihilek (élükön Marchion Ro-val) - A drengirek - És a Névtelenek (ami csak egy név, van mellette más is, amit a Trail of Shadowsból tudunk meg, illetve ugye a Viharfellegekben is Rombolónak nevezik) Ezek közül még anno az első fázis indulásakor (2021. január) volt egy werkfilm a Disney+-on (de lehet hogy máshol), ahol 1-2 apróság már akkor tudható volt: pl. hogy a drengirek csak ún. "red herring"ek lesznek egy sokkal veszélyesebb ellenség előfutáraként. Ja és kvázi elspoilerezte a Viharfellegek fő történetét. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Ezt már 1-2 hete észrevettem, csak elfelejtettem írni róla. Nos, ugye pár hete a Mammutban tengődtem és betértem a Librihez. A sci-fi részlegen pedig belebotlottam a Viharfellegek könyvbe. Mivel angolul van meg a könyv, így kíváncsiságból belelapoztam, látva milyen szép fordítást kapott a könyv. A szemem pedig megakadt az egyik oldalon és elkezdtem olvasni: Nos a Viharfellegek 7. fejezete egy gyöngyszem a későbbi események és a 2. fázis Path of Deceit című könyve után. Főleg a Ro és Kufa közötti párbeszédre hívnám fel a figyelmet. Szó van Jedháról, Dalnáról, a Path-ról (itt szerintem a Nyitott Kéz Ösvénye csoportosulásról lehet szó, mert konkrétan megemlítik a kezet). Továbbá a 10. fejezet is több értelmet nyer. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 11. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 11. A második fázis tényleg a hőskorba visz, amikor a hiperűr utakat fedezték fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 11. Ennyire megtépázta a galaxist annak idején a Sith háborúk korszaka, hogy több, mint hatszáz évet kellett arra várni, hogy a Köztársaság jobban felderítse a galaxist? Ezek a felfedező utak csak a Külső Gyűrűbe vezetnek, vagy a Belső Gyűrűbe is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 12. 13 hours ago, Darth Revan9 said: Ennyire megtépázta a galaxist annak idején a Sith háborúk korszaka, hogy több, mint hatszáz évet kellett arra várni, hogy a Köztársaság jobban felderítse a galaxist? Ezek a felfedező utak csak a Külső Gyűrűbe vezetnek, vagy a Belső Gyűrűbe is? Simán elképzelhető. Bár mivel a kánonban még nem ismert a régi köztársaság kora így a fejlődés menete is más lehetett. De ezek az utak főleg a Külső Gyűrűbe vezetnek, a belső területek fel vannak fedezve. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 12. Szerintem így lezúzta a galaxist a háború. Én úgy képzelem most, hogy a Sithek az Exegolról indítanak frontális támadást, és a Külső Gyűrűt szinte teljesen a fennhatóságuk alá hajtják, aztán előretörnek a Középső Gyűrű és a Mag felé. Sőt, szerintem egy ponton át is vették a vezető szerepet (utalnak is A Jedik fényében rá, hogy volt egy pont a Rend életében, amikor pár főre rúgott a tagok száma, plusz Palpatine azt mondja "Végre megint a Sithek uralkodnak a galaxisban".) És végül a belharcok miatt elbuknak, de olyan károkat okoznak, hogy a helyreállító munkák majdnem 700 évet vesznek igénybe, elvégre nulláról vissza kellett hozni egy államaparátust és egy védelmező szervezetet. És csak utána tudnak az addig teljesen elnyomott Külső Gyűrű felé fordulni és kvázi elkezdik újrafelfedezni azt (lsd. 2. fázis). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 12. A Legendákban nem foglalkoztak nagyon azzal, hogy mennyi időbe került az utolsó Sith háború után helyreállítani a rendet és a békét, valamint mennyi időbe telt a Galaktikus Köztársaság hatalmának kiterjesztése. Én úgy képzelem, hogy Yavin előtt 1000 körül a teljes Külső Gyűrű, a Belső Gyűrű, sőt, még a Mag tekintélyes része is a Sithek fennhatósága alatt állt. A Régi Köztársaság pedig a Magnak is csupán egy kisebb szeletére összpontosult. A Sithek pedig csak azért nem tudták teljesen felszámolni a Régi Köztársaságot, mert ők is megosztottak voltak, a különféle Sith hegemóniák, birodalmak..stb egymás ellen is folyamatosan háborúztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Két kancellár is volt, f*sza! Nagyon érdekes lesz ez a korszak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. A 2. fázis szereplői, ahogy látom nem teljes. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Csodálatos kép. Mesés. Fantasztikus érzés nézni is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. (szerkesztve) Marda Ro.... Vajon ő ki? Kevmo Zink meg Pandorai? Hamarosan lezárom én is az első fázist, már csak pár szám van a Marvel képregényből és a Marchion Ro eredettörténetből. Vajon nálunk mikor fog jönni az első könyv? Szerkesztve: 2022. November 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Kár, hogy a Path of Deceitre és a Convergence-re olyan sokat kell várni még nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Mikor jönnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 24. Path of Deceit Kb. június-júliusra tippelem Convergence Kb. július-augusztus-szeptember környékére tippelem. Ezek a legkorábbi és legjobb esetek a jelenlegi helyzetből kiindulva. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 25. On 11/23/2022 at 10:29 PM , Bence1997 said: A 2. fázis szereplői, ahogy látom nem teljes. Silandro Sho a pajzzsal nagyon jól néz ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.